Hayırlısı ile olur inşallah
Hayırlısı ile olur inşallah
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
teşekkürler yorumlarınız için .. motordan pahalı tutucak kıyafetler. ama önemli olan güvenlik.. 6 milyar veriyoruz bari bi 1 milyarda kıyafetlere gitsin :D
arkadaslar ben bu motordan almayı düşünodum hyosoung markasını kanunı satın almıs bundan sonra kanunı adı altında çıkacakmıs bu motorlar ve galiba bana 125 cc olayı vuruo ben 91 nısan doğumluyum bugunlerde kayıt olmayı düşünüorum acaba kanun benı etkılermıs şimdiden teşekürler yada mesela 125cc cbr olabilirmi yenı kanuna göre
ya bende forumdan uzaklatım cunku semıner dolayısıyla saunda eskısehırdeyım 17 sınden sonra arnızdayım tekrar...herkese keyıfli suruşler
evet etkılerse tüm hayalerım suya düşecek
Forum biraz renklensin
Celal SARUHAN abime çok çok teşekkürler.. Kendi imkanlarımızla zımparaladığımız, boyayıp, (şu anlık) son haline getirdiğimiz motorumuz.. Şu anlık sadece cilamız askıda, yakında onu da yapacağız..
Fotoğraf da, HP PhotoSmart R927 ile çekilmiş olup, bilgisayarda tarih ekleme haricinde bir değiştirme yoktur.. MT'ye saygılar diliyorum..
oLum düzgün bi kaç foto koy da motor görsün arkadaşlarımız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
derbi 125 oneririm.........
Kobra resmi olmasa daha iyi olur bence imacosfxBu tarz şeyler race motorlarda garip duruyor bence
matbaa daha çok dikkatimi çekti resimde taş gibi maşallah almanlar yapıo abi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ahh ahh allah bızede kısmet eder ınsallah kazasız belasız kullan kardes
Allah nasip eder inş. Faik. Beklemesi zordur bilirim.
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır.
vallaha ole ben ııce dustum 2006 model alabılırım 6000 ytl cıavrı var sahıbınden.com da bırazda pazalık yapınca alırım sanırım ole dusunuorum alıyımda bıran once bıtsın bu ıs yaaa cok sıkıldım
Aslında bu aralar alsan 6 bin ytl'ye 2007 model alabilirsin belki
Ama havalar iyileşirse durum değişebilir
Gerçi belli olmaz. Acil satan falan çıkar muhtemelen
alıcm ılk ısım resım koymak olcak mrk etme kardes...vallaha asım bakacaz duruma gore daha fazla dayanamıcm yaaa 6000 ytl cıvarı bakacaz bısıler artık 2 aya alırım motoru sanırım...allah ızın verırse
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)