Ah keske istenilen fiyata satılabilse
Ah keske istenilen fiyata satılabilse
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çako seni anlamıyom valla=)
bi 650 diyosun bi sıfır 250 dıyosun
Babamda arabayı satıp aynısının sıfırını alıcam diyor seninkide o hesap=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Kardeşim bilmiyorum bende. Piyasada doğru düzgün 650R yokki. Ya alanlar cok memnun satmıyorlar; ya da cok az var piyasada
2007'yi verdik; 2010 alınabilir bence
Ama bana yetmeyecek snra 5 ay binip yine satacağım zarar edeceğim!
600F de düşünüyorum; 2005 üzeri olup, 10ooo TL altında bulması cok zor...
Ne yapacağımı bilemiyorum vallahi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Zaman çok iyi bir öğretmendir ama bütün öğrencilerini öldürür..
Nasıl motor peki? Kaç km de? Kaza boya durumu nedir ?
Ne kadar zorlanmıs ? Tamir görmüş mü? Orjinal mi?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Vallahi hocam dediğim gibi fiyatı benim bütçemi aştığı için pek ilgilenmedim ama ordaki Ulusan Motor'un sahibi baya bi ilgiliydi yaklaşık 30-40 dk muhabbet ettik kafamdaki soruları falan sordum hepsini cevapladı. Arayıp sor eğer almaya düşünüyosan her türlü konuda sorularını cevaplıcaklarını düşünüyorum.. (Elçiye zeval olmazmış. )
Telefon numaralarınıda internet sitelerinden aldım.
Telefon: 0312 440 17 17 - 439 7 999
Aradım; hersey iyi güzel fakat; 16000 km de motor.
Cok km yapmıs; o kadar km li 650R almayı düşünmüyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
karar senin hocam hiç değilse aramış konuşmuş oldun güzel bişide denk gelebilirdi.. Umarım istediğin motoru bulabilirsin..
Saygılar
ÇAko senın suan düştüğün boşluğa bende düşmemek için motorumu satmaktan vazgectım...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Abi inan pişman oldum.. Keske yazı atlatsaydım; simdi arayıp arayıp motor bulamamak var oLMadı 250 lik alırım yine
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben yazın ortalarına doğru F veya RR düşünüyorum
bende 250 lik almayı düşünüyorum. Ankara'da 4500-5200 TL civarında bişi arıyorum ama uğraştıracak baya..
Ugrastırır tabi 4.500a temız motor zor biraz..
İnşlah yazın mıllet gezerken sen tamırcılerle kanka olmazsın=)
Ozan senin motor kaç km deydi?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
inş. dediğin gibi bişi başıma gelmez olmadı kredi çekerken biraz daha fazla çekerim. Tamir masraflarıyla o para benden fazlasıyla çıkar heralde :(((
4000 liraya sat bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
5.750 gördü oğlum benim motor::
O paraya hiç durma ver
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)