Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2010, 21:28
saffet adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motoru ilk aldıgım sıralar motorda şarj sorunu oldu ustalar aküden dediler degiştirdim. olmadı sonra konjökterden cıktı. yenisi takıldı mezitli / MERSİN serviste.95,00 tl. yeni yakın2.hafta önce zinciride degiştirdim. ölçüşü:520 /108.bakla 60,00 tl sizin istambul pahalı şehir oldugundan ordaki ustalar uçuyorlar herhalde. ön ve arka lasstikler sihmko:200,00 tl isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.
ALLAH ALLAH
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
07 Nisan 2010, 00:07
canercamalan adlı üyeden alıntı
selamlar hyo team
vay vay vay avcılar hyo team de kurmuşuz :D neyse kurucu kim oluyo buarada şöyle yapalım motorunun km si en düşük olan kurucu olsun olurmu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------
arkadaşlar bu arada 1000RR aynaları süppeRR durdu resimleri en yakın zamanda atıcam on numara bişey ayrıca kör nokta diye bişeyde kalmadı yaklaşık 75derecelik açıyı net olarak görüyosunuz
Caner kardesim km işine girmeyelim bende 30 km de benım motor:D
-
07 Nisan 2010, 00:18
ALLAH ALLAH
caner benim aynanın vidasını kaybetmede bu vida sıkmıyo hemen bırakıyo...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
07 Nisan 2010, 00:44
Arkadaşlar selam uygun bir zx 10r buldum eğer motoru elden çıkarırsam onu alacağım... Düşünen varsa görüşelim...
-
07 Nisan 2010, 00:47
Shorin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam uygun bir zx 10r buldum eğer motoru elden çıkarırsam onu alacağım... Düşünen varsa görüşelim...
ustam hyo yu alalı daha ne kadar olduki tecrübe kazandınmı o kadar ? hayırlısı olsun şimdiden
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
07 Nisan 2010, 00:50
Hey bizim Team Hyomu bebeğimi satmayı düşünüyorum=)
Havalar düzeldi fazer kanıma girdi
Bakalım hyodan vazgecebilicekmiyim
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
07 Nisan 2010, 00:54
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
kardeş birde ustaya gittiğinde iyi bi baktır. benim motorunda buna benzer bir sorunu olmuştu.bana kojektörden dedi şerefsiz elektirkçi. kendi ustama gitmemiştim elektirkçiye gitmiştim. hiç bir sorunu yok motorunun sadece konjektör arızalı o yüzden aküyü şarj etmiyor dedi. itekleyerek çalıştırıyodum malesef. konjektör fiyatları acayip pahalı.başka motorlarınki de uymazmış orjinal olması gerekirmiş. orjinal hyosung 195tl. S&t kanuni 117 tl. fiyatlar böyle olunca ikinci el araştrdım. istanbuldan hyosungun orjinal tertemiz ikinci el buldum. 100tlye aldım. kendi motorumunkiyle karşılaştırdım üstündeki yazı rakamlar herşey aynı yani bi problem yok. elektirkçi yerine ilk olarak kendi ustama gidiyim dedim,orda ölçtüler bi makinayla şarj edip etmediğini. motorumun üstündekide bu yeni aldığımda şarj ediyor. ama akü kabul etmiyormuş artık eskimiş. gittim akü aldım 12 amper taktım walla 1 aydır çok rahatım. ve o p.ç elektrikçi bana 100tl fazladan masraf çıkarttı bana. diyeceğim o ki iyice emin olduktan sonra al gereken parçaları. elimde fazladan hyo konjektörüde bulunmuş sayılıyor bu arada arıza ondansa bilgim olsun
tamam dostum teşekkür ederim eğer öyle bi sorun çıkarsa haberleşiriz...bugün çalıştırdım motoru hiç bi sorun çıkmadı ama yine de bi gitcem.. :/ şuan için sorun gözükmese de içim rahat etmiyo işte umarım bana pahalıya patlamaz
mavibuz adlı üyeden alıntı
Dün yatması gerken maaş
bugün yatarsa olur. Bu arada senin bana zaten bir çay borcun yokmu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
Gökhan kardeş benim makinada da anlattığın gibi bir sorun var, daha akü alıp denemedim ama sen konjektörü satarmısın lazım olursa, yada nereden aldığını söylersen bende oradan alırım gerekirse, şimdi my91 e lazım olur taş koymayayım ben mevzuya
sana da geçmiş olsun mavibuz..umarım zorluk çıkarmadan hallolur işin
challenger25 adlı üyeden alıntı
aynısı benim eski hyo da olmuştu kardeş.büyük olasılıkla marşın ilk hareket dişlisinin dişlisindeki tırnağın biri kırılmıştı.150 tl sadece bir dişli çarka bayılmıştım işçilikte 50 tl 200 tl.inşallah daha ucuz bir arızası vardır.stop lambası harlamıştır dostum değişecek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
görkem sfr gold ring limi?birde bizim motorlara plastik zincir koruma takılıyormu bilen varmı arkadaşlar.en korktuğum şey tekeri koptuğunda kilitlemesi.
ooof off baya da pahalıymış be aynı sorunu şimdilik tekrar yaşamadım ama bakalım
-
07 Nisan 2010, 01:17
olabilr yada ençok kaza tecrübesi olan:D
şakamaka ne başkanı ya.siteye fesat karıştırmaktan banlancaz he.ben masumum.
ben ırgatım abiler
-
07 Nisan 2010, 10:02
Hocam benim tecrübem sadece bu motorla değil sadece hanım zoruyla 250lilik almak zorunda kaldım şimdi kendisine durumu gösterdim tepkisi yaw bu uçan halı gibi bişey büyük cc için rızasını alma çalışmalarım devam ediyor oldukça iyi fiyatada bir motor buldum bakalım elden çıkarabilirsem alacağım...
Ocakta almıştım 2010 modeldi...
Alper41 adlı üyeden alıntı
ustam hyo yu alalı daha ne kadar olduki tecrübe kazandınmı o kadar ? hayırlısı olsun şimdiden
-
07 Nisan 2010, 10:15
selam,
Eren_1907 adlı üyeden alıntı
Caner kardesim km işine girmeyelim bende 30 km de benım motor:D
ewet doğru bencede girmeyelim bende ki 15 km de
-
07 Nisan 2010, 10:57
Akileos adlı üyeden alıntı
caner benim aynanın vidasını kaybetmede bu vida sıkmıyo hemen bırakıyo...
oky duruyo evde havalar düzelsinde veririrm
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
07 Nisan 2010, 11:06
Fazer fena kanıma girdi motoru satıyorum=)
http://www.sahibinden.com/2008_model...XQQdisplayitem
İlan No: #23768172
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
07 Nisan 2010, 11:20
Arkadaşlar; Hyo dan memnun kaldığım için Yoluma Hyo 650 R ile devam etmek istiyorum... Kullanan veya kullanıcısını tanıyan arkadaşlar var mı aramızda ? Pişman olabilir miiyim; hangi sorunlarla karsılasabilirim ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Nisan 2010, 11:21
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
07 Nisan 2010, 11:24
Arkadaşlar; Hyo dan memnun kaldığım için Yoluma Hyo 650 R ile devam etmek istiyorum... Kullanan veya kullanıcısını tanıyan arkadaşlar var mı aramızda ? Pişman olabilir miiyim; hangi sorunlarla karsılasabilirim ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Nisan 2010, 11:29
mavibuz adlı üyeden alıntı
Ölücüler hee
hayırlı olsun kardeş inşallah istediğin gibi bir fiyata satarsın. Ne alcan
Birde dün sahile indinizmi
fena yağdı
Napıyım abi bıktım artık sahibinden.coma ilan vermekten=)
gecen araba ilanı koydum adam bana tespih koleksyonu teklıf etti 15 milyarlık arabaya karşı=)
Başa baş takas
Fiyatı yuksek yazdım aslında satılmasını pekte ıstemıyorum=)
Bakalım kısmet dedim koydum ilanı
Fazer yada 600RR alıcam bakalım
Dün caner görkem felan sahildeydide bende tam cıktım yagmur basladı gerı dondum ctesi bulusuruz heralde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Çako 650r mantıklı gibi duruyor ama 2.el piyasası kötü..
Alırsın şimdi yarın bigün para ihtiyacın olsun zor satarsın diye soyluyorum
Fazer alalım sanada?
-
07 Nisan 2010, 12:53
bygrm adlı üyeden alıntı
evet zincirin markası SFR Gold Ring... yani SFR Altın renk Zincir...türkçe meaalii
100tl
+ avcıalr hyo team başkanı seçiceksen en tecrübeli olan gelsin başa ... ;)
yahu görkem gold un altın olduğunu bende biliyom o ring limi x ring limi onu sordum sana kardeş ayrıca zincir koruma kılıfı oluyormu bizim motorlarda.enazından koparsa kılıfın içinde kalıp tekeri kilitlemez o bakımdan .bilgisi olan arkdşlr yazsın lütfen.???
-
07 Nisan 2010, 13:00
Ozan cumartesi bende gelebilirim bir işim yok şimdilik, topikten bir sellektör yaparsınız
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
07 Nisan 2010, 13:30
-
07 Nisan 2010, 14:37
Doğan hocam senden neden Hyosung 650 R sorusunun cevabını duymadan bu konuda yorum yapmamız çok zor... Yalnız bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla (arkadaşımda var) bahsedildiğine göre piyasaki %80 650R da difransiyel kaynaklı bir sorun varmış ve bu sorun kronikmiş... bi yerden bi civata çıkıp dağıtıyormuş ortalığı tam teferruatlı sormamıştım sadece shbet arasında bahsetmişti... Bence sen artık hondaya geçmelisin
cakalaz adlı üyeden alıntı
@ Ozan ;
Kardeşim ben beğeniyorum fazer'ı ama tipi benlik değil.. Alısmısım üzerine yatmaya motor ile sevişmeye
650 R'ı beğendim gercekten... Satılıp satılmaması cok önemli değil benim için; alırsam 2 yıl biner snra da hediye ederim
Ama o bineceğim 2 yıl içerisinde acaba bir sorun yasatır mı bana ? Bilenlerden cevap arıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler