yok yha kmseye bsy dediim ... cümlenin sonunda :D ları bosuna koymadım .. hani okumussn die dedim ..
walla asm abi kmseye sslndğm flnda yq ... :D
bide emin ol öle espirisine sölemeseydim sana diyorum die derdim :D:D
yok yha kmseye bsy dediim ... cümlenin sonunda :D ları bosuna koymadım .. hani okumussn die dedim ..
walla asm abi kmseye sslndğm flnda yq ... :D
bide emin ol öle espirisine sölemeseydim sana diyorum die derdim :D:D
yha çok çalışıyorum ama olmuyo az biraz yazıyorum sonra gene bozuluyor. bundan sonra konusurum .. söz :D
gidişatım niye kötü oluyomuşki :D ? alışıyoruz işte :D yavaş yavaş :D
hadi herkeze iyi geceler.. kendinize iyi bakın .. kazasız belasız sürüsler ..
ya aslında satmak ıstemıorum ama ulasmakıcın cıddı para...bakalım onumuze ole bı secenek cıkar satmak zorunda kalmam hayırlısı ne ıse o olur ınsallah
Ola ki servislerimizi Kanuni servisleri olur baktım ki Ankara'da güvenerek gideceğim bir yer var kesinlikle
Ulusan Motor (Nail usta)-Kawasaki,Suzuki,Kymco,Malaguti satış,servis
Birde Kuruçayırlı var. Kuruçayırlı Kanuni dışında Yamaha satıyor ayrıca.(servisten yana tecrübeli elemanları vardır muhtemelen)
Aslında servisten yana durum daha iyi olacakmış gibi geliyor bana...(birde yedek parça stoğu fazla olursa tam süper olur)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
http://motordelisi.com/modules.php?n...=59998#1184085
Hyosung GT 250 R hakkında herşey
Tarih: 2008-02-07, 01:59:21 Mesaj konusu: HYOSUNG düşünen kardeşlerimin önemle dikkatine...
grave adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metahan hocam bende S&T Kanuni düşünüyorum baktınmı S&T Kanuni nin fiyatlarına
dostum sende motörü devirdin falan bi numaralar çektinn...bişiler oldu sana...satma kararı aldın..neyse özel kararlar saygı duyarım ama bazı şeyleri farkettinki hemen satış muhabbetine geçtin...hadi hadi noldu paylaş işte bizle...o beyaz ampul topiğin daha dün gibi aklımda...dedim bu adam motörüne aşık...ama aşkınız çabuk bitmiş...hem sevgi hem saygı bitince motör satılıyo abi...byy...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
umarım ,bir önceki distribütör firma metronun, kullanıcılarına yaşattıkları tekrarlanmaz.
güzel bakan , güzel görür.
haklısın abi
walla ben devirdim orası kırıldı burası kırıldı açıkca yazdım hepsi yapıldı alacak kişi bilsin sonra papaz olmayalım
önceden ona görede aksesuar çektik
Aşkımızın bitmesi maymun iştahlı olmamız (Daha büyüğünü istemek) yedek parça sıkıntısı ,servisler arka fren diskini sordum 2 ay sonra dediler gelde S&T Kanuniye aşık olma dimi
Hadi Kanuni'de bize servis hizmeti verdi diyelim. Bizim garantiyi Kanuni mi tanıyacak yoksa Global mi? (Global şimdiden yedek parça stoğunu azaltmış galiba!)
allh allah yyaaa aklım almıo bu ıslerı sıkıldım bu durumdan yaa...
bu gt 250 r lar ne kadar yakıyo bileniniz varmı ???
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
herkeze selam .. öncelikle özür dilerim yazamadım bikaç gündür kuzenlerim burdaydı .. motor kesinleşti gibi .
1 2 haftaya kadar alıcam allah nasip ederse .. soğuklarda yavaş yavaş gidiyor :D
birde bu kıyafetler tam takım koruma kask mont ne kadar tutuyor .
Feyizgolu.com da NiC marka Montlar war... 190 dan baslıyo tabi markaları deiştikçe fiyatları artıyoo... Bende HeLD marka war 190 felan fiyatı çok da memnunum kask oLarak da lazer LZ6 serisinden alabilirsin onlar da güzeL
Fiyatları 160 dan baslıyo saygılar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tam manası ile motoru test etme imkanım olmadığı için birşey söylemem yanlış olur.(ama 10-15 kuruş arası yakıyormuş galiba)
Şimdiden hayırlı olsun motor. Vasat şeyler alayım dersen aşağı yukarı 700-800 ytl gider bu işe. (kask:250 ytl,mont: 200 ytl,pantolon:200 ytl,eldiven: 50 ytl)
Kaliteli şeyler alayım dersen 1000 ytl'den kapı aralarsın muhtemelen
şu ehliyetimi bir alıyım (daha çok var 17.09.92) ilk vitesli motorum bu olacak inş...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)