Repsol vardı. Movistar yoktu sanırım. Büyük ihtimalle dediğin kişilerdir.
bugün ben de epey dolaştım çok motor vardı piyasa da valla gazlayan gazlayana güneş yüzünü gösterdi bugün epey ama rüzgarda boldu otoban da
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Arkadaşlar servisler belli bir yağ mı kullanıyor yoksa her servis kendi kafasına göre bir yağmı kullanıyor benim motoru ilk bakım için (ücretsiz) yakında sokacağım çünkü bayağı km oldu bu arada hafta sonu 300 km yol yaptım havalar artık kaçırılmaz fırsatlar yaratmaya başladı
Sex Speed Money...
güzel mamgal olmuş
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
yahu şu mangaldaki hyosung resimlerini çeken arkadaşlar burda da paylaşabilirlermi ???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
görkem motorun kaç km deydi ve ilk zincirimi üzerindeydi?büyük geçmiş olsun kardeşim.yarın başımıza gelmesin diye bilgilendirirsen sevinirim.kaç bin km de değiştiriliyor bu zincir ler ? bilen varsa yazsın lütfen...
elinde fazla st kanuni sol sinyali olan varmııı ???
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
eyvallah çok sağolasınn... motor yatıkken düzeltip durdurması cidden zor oldu.. alalhtan yavaşatık allah kimsenin başına vermesin..
çok sağolasınnnn
teşekkür ederimmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------
valla karizmayı geçiceksin böyle bir durumda... olabilir kopabilir yere düşmeden yada sana ve motoruna bişey olmadan durduysan karizmanın önemi yok...
+ benim makina fuardaydı fakat arka tekerdede şerit yoktu... sadece ön tekerde şerit vardı su koy verme meseleside... zincir bu olabilicek bişey ...sırf fuar için zincir takamazdımm sonuçta motor dükkanım yok .. ;) + birde son halini gör derimm... birde jant şeridi zincirin yağının arka tekere bulaştığından dolayı arka tekerde sticker bir türlü tutunamadı
Son hali.....
buda fuardaki hali....
buda tekerdeki hali
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------
valla orjinal zincirdi ve 15.500 kmde koptu üstelik düzenli olarak yağlıyorum bunun göstergesi olarakta arka tekerde şerit durmuyor yağdan dolayı... gerginliğini herzaman kontrol edin eğer çok çabuk uzama yapıyorsa bence bir an önce değiştirinn
Bu arada zincirin markası SFR Gold ...100 tl ye aldım 25 tl de takmak için ücret aldılar... malum servisler mecbur yapılması gerekn zamanda çok güzell işçilik alıyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
motokolik ekibidir ordakiler adem abi serkan abi falandır...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Arkadaşlar motoru servise soksam zincir yağı motor yağı filan bunlarda ne hangi marka kullanıyorlar bilen yok mu?
Sex Speed Money...
Ozan Özer photography=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ozan şu fotoları shoplamadan atsannda bizde faydalansakkk ... nasıl olur.. ;)
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Moruk avcılar hyo team yazısından dolayı diyosan..
Zaten kenarlara koydum yazıları paintden kesebilirsin;)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
sondan 4.fotoğraf makinası farklıydı galiba.o güzel çıkmış
Caner,Salih msn ekleyin=)
ozanozer2@hotmail.com
vayyy hyocular sizi ...
motorları ayırmışlar aradan ayrı ayrı resim çekmişler orada....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
görüntüler çok güzeldi beee
Şu an bu konu içerisinde 161 kullanıcı var. (0 üye ve 161 misafir)