Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2010, 00:57
funny SALİH adlı üyeden alıntı
nasıl gidyo arkadaşlar.
bugün avcılarda siyah 250r gördüm kaldırmda .üzerinde baya stıcer vardı.ön rügarlıktada resim.
bizden birininmi?
bnm değil
bugün taksimdeydik topkapı sarayı zeyrek falan derken akşam 5 te avcılar a gelebildim
AVCILAR MANGALA HERKESİ BEKLİYORUM ONA GÖRE
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
29 Mart 2010, 01:12
canercamalan adlı üyeden alıntı
bnm değil
bugün taksimdeydik topkapı sarayı zeyrek falan derken akşam 5 te avcılar a gelebildim
AVCILAR MANGALA HERKESİ BEKLİYORUM ONA GÖRE
ıslanmadın inş caner
gelelim tabi ya.
ama kendimiz nasıl ismimizi ekliyoz?
-
29 Mart 2010, 01:13
ıslanmadın inş caner
gelelim tabi ya.
ama kendimiz nasıl ismimizi ekliyoz?
ıslandım ya ıslanmammı
yeni mesajlar a tıkla avcılar topiğine gel orda son mesaja bak görüceksin zaten ;)
-
29 Mart 2010, 10:25
arkadaşlar afiyet olsun pirzolaları götürmüşsünüzdür afiyet olsun bizde mersimde M.M.K CUP gezimiz vardı.çok güzel oldu hepimiz eylendik.eyr gezi resimlerimizi görmek isterseniz.
www.mersinmotor.com. göre bilirsiniz tabi benim kara şimseğide.hohy.yani.
birde arkadaşlar motoruma yeni şimko lastikleri taktım ön ve arka gittiğimiz yerler çok virajlı olmasına rağmen performansı çok güzel gayet iyi.büyük paralar verip marka diye pahalı lastik almayın bunlar bu motorlara gayet güzen ben memnun oldum ..tavsiyedir.
-
29 Mart 2010, 12:51
Hafta sonu Cuma-cumartesi ve pazar günleri Eskişehir Hekimdağ bölgesinde yaklaşık 300-400 motorun katıldığı bir kamp düzenlendi bizde yerimizi aldık tabii Ankara-İstanbul-İzmir-Bursadan gelen dostlarımızla bir aradaydık. Keyifli ve güzel sohbetler gerçekleşti. Süper hatta mükemmel bir organizasyondu aslında kendiğilinden gerçekleşen bu organizasyon çeşitli dorumlarda dile getirilmiş daha sonrada katılım üst seviyelere çıkmıştır. Yoksa çok büyük bir organizasyon değildi ancak sonradan katılımın artması ile seyyar wc ler, 1 römork odun (kamp ateşi için) jandarma güvenliği, köfteci gözlemeci vs vs... mükemmeldi...
-
29 Mart 2010, 16:54
Aman tanrım, avcılarda bir siyah gt250r daha hayırlı olsun caner, tekerin düz bassın.
-
30 Mart 2010, 01:08
-
30 Mart 2010, 01:27
vaaaaaaaaaayyytttt kardeşimm benimm ......gıcır gıcırr temiz gördüm sonundaa :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
nereden hallettin len caner...
bende alim 1 çift..
birde benim ayna sendemi görkemdemi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
motorda hayırlı olsun bu arada
temel abim aynan bende hazır durumdaa gelip alıp takman kaldı.. görüşelim bir ara... bende durdukçaa benim içim rahat etmiyo alıpta vermemiş gibi hissediyom kendimi.. :D al bir arada güle güle kullan ...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
30 Mart 2010, 10:03
bygrm adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
temel abim aynan bende hazır durumdaa gelip alıp takman kaldı.. görüşelim bir ara... bende durdukçaa benim içim rahat etmiyo alıpta vermemiş gibi hissediyom kendimi.. :D al bir arada güle güle kullan ...
sağol görkemcim dün yagmurda yine kirlendi bugün thomas ın yanına gitmeden bi cilala parlat yapacam ayrıca görkem sağ aynam hala yok 1000RR aynaları olmadı off
ToeX adlı üyeden alıntı
Aman tanrım, avcılarda bir siyah gt250r daha
hayırlı olsun caner, tekerin düz bassın.
eyv kardeşim sağolasın kardeş kardeş gezicez bundan böyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:02 ----------
barisayd adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun caner.
eyv sağolasın ;)
-
30 Mart 2010, 15:10
arkadaşlar bunun için yeni bir konu açmak istemedim. bu verdiğim linkteki hyosunga bayıldım.. cidden.. bunun arka lastiğinden nerede bulabiliriz acaba bi bakarmısınız michelin miş biraz arattım bulamadım. fiyatını çok merak ediyorum. sanırım bulursam alacağım.. hadi kardeşlerim bi yardımcı olun bana.
http://images.google.com.tr/imgres?i...26tbs%3Disch:1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------
arkadaşlar bu sitede buldum bunlar ön arka yani iki tekerin fiyatımı??
http://www.motobakkal.com/catinfo.asp?cid=12
-
30 Mart 2010, 15:28
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bunun için yeni bir konu açmak istemedim. bu verdiğim linkteki hyosunga bayıldım.. cidden.. bunun arka lastiğinden nerede bulabiliriz acaba bi bakarmısınız michelin miş biraz arattım bulamadım. fiyatını çok merak ediyorum. sanırım bulursam alacağım.. hadi kardeşlerim bi yardımcı olun bana.
http://images.google.com.tr/imgres?i...26tbs%3Disch:1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 ----------
arkadaşlar bu sitede buldum bunlar ön arka yani iki tekerin fiyatımı??
http://www.motobakkal.com/catinfo.asp?cid=12
tek fiyatı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
30 Mart 2010, 15:36
bygrm adlı üyeden alıntı
pazar günü hallederiz inşallah canerim..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
30 Mart 2010, 15:42
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
30 Mart 2010, 15:51
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
30 Mart 2010, 18:44
Bugun avcılar orda iki hysoung gordum arkadaslar e5 te birinin plakası 34 br idi bizdenmi motorlar ?
-
31 Mart 2010, 12:40
-
31 Mart 2010, 14:56
arkadaşlar benm zincir bitmiş.bakla sayısı 118 dimi.
ebay dan sipariş vermeyi düşünüyorm(D.I.D.o ring) .Bizden ihtiyacı olan varmı? kargo maliyetini düşürmüş oluruz
-
31 Mart 2010, 18:54
ebay dan sipariş vermeyi düşünüyorm(D.I.D.o ring) .Bizden ihtiyacı olan varmı? kargo maliyetini düşürmüş oluruz
Bende yeni degiştirdim 112,bakla.
-
31 Mart 2010, 21:06
dostum ne kadarmış ebayda?? link verirsen birde iyi olur bi bakalım
-
31 Mart 2010, 22:42
http://motors.shop.ebay.com/i.html?_...5&gbr=1&_pgn=3
usta bu ayna işinddende karışık.sizde bi bakarsanız daha ii olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...tchlink:top:en
budur benm fiyat kalite önerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 116 kullanıcı var. (0 üye ve 116 misafir)
Bu Konudaki Etiketler