Vaşşş senin işin fena Allah yardımcın olsun
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Canerim yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız binmen dileğiyle...
[/COLOR]
2008 ve üstü modeller S&T KANUNİ olarak çıkıyor motor aynı motor şekil aynı şekil tek farkı enjeksiyonlu olması ve markası
parça sıkıntısı yok ama ücret sıkıntısı var parçası şu aralar cok pahalı dün sağ aynayı sordum 90 lira dediler serviste -gittim 1000RR aynası aldım takım bitanesi tamir görüş oldugundan 40 liraya yani düşün
buarada 2008 hyosung larda var 2008 in bazıları hyo bazıları st ;)
yakıt durumu görünüşe ve güce göre süper ben st kullanıyorum hyo dan daha iyi gibi gözüküyor şimdilik
bakımını yaparsan düzenli ve özenli hiçbir sorun çıkartmaz diyebilirim [/QUOTE]
parca konusunda sıkıntı yok ,fıyatlandırmada sıkıntı var iyimiş ...unıversal parcalar sagolsun .tekırdagda bir tane buldum gorunumuyle oynanmamıs ,sıyah 2008 st olarak gecıyor ,km olarakta ıyı bakalım bugun gorusucez.umarım hayırlısı olur
Selam arkadaşlar,
sağ ve sol grenajda çizik olan bir Gri Hyosung buldum...
Bu grenajdaki çizikleri farkedilmiycek şekilde tamir ettirebilir miyiz?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Kask kafana oturmuyor o zaman !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne bu şiddet bu celal
kask ilk aldığım gün yanaklarıma yapışırdı terletirdi. şimdi iyice bollaştı ama hala yanağıma baskısı var da ilk zamanlardaki kadar değil. içliğini yıkayıp takacağım biraz zaman sonra,yıkanınca zaten çeker eski hale gelir biraz daha darlaşır galiba mondi 100ukh yada keeway sl 150 motorumda sorun etmiyordu bunda öne doğru eğilince farkettim
AVCILAR da mangal var hadi bakalım gelenleri görelimm hyocu kardeşlerim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...nizasyonu.html
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Atla gel sende amaan fulle depoyu gazla gel
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
nasıl gidyo arkadaşlar.
bugün avcılarda siyah 250r gördüm kaldırmda .üzerinde baya stıcer vardı.ön rügarlıktada resim.
bizden birininmi?
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)