Öle yaparsın mehmet abi kafaya koydun racingi başka almassın biliyorum
Sora 2 günde bir gitme memlekete
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
caner hayırlı olsun
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
tüm gtr250 kullanıcılarına merhaba uzun bir süredir cruiser kullanmakta ve custom calısmalarıyla ılgılenmekteyım,acıkcası hıc dusunmuyordum ss'lere ılgı duyacagımı.internette bu modelini resmini görünce artık makul fiyatıyla kendine cezbetti diyebilirim,bu sure ıcersınde kesın kararla alternatıf olarak almayı dusunuyorum,yanlız kafama takılan bır kac soru var?ilanlarda st&kanuni
birde normal hyosung ilanları gordum farkı nedir?yedek parca sıkıntısı oluyormu?
simdilik sormak ıstedıklerım bunlar. zaten su an baslıgı basından okumaya basladım
herkese kazasız surusler dılerım
Valla kardeşim aslında her fırsatta giderdim memlekete ama buradaki öğrencilerin öğretmene çok ihtiyacı var... Özel durumumu biliyosun, ona rağmen ağustostan beri memleketime gitmedim (ara tatil dahil). Üstelik şimdi de öğrencilerimi çağırdım geldiler haftasonu olmasına rağmen... Biraz ders anlatıp geliyorun şimdi Motosiklet yatsın olmazsa napalım
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
metci hocam bana özel mesaj atmışsınız ama size cevap yazamıyorum çünkü profiliniz özel mesaj almaya kapalıymış falan öyle bişeyler yazdı bende mesajınıza cevap veremedim...
Her asker yeşil bereli olamaz
oda benim sayılır kardeşim görkem(bygrm nickli üye )in motor bnm motorla gzüel bi poz cekene kadar bu kalıcak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
eyv sağolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------
2008 ve üstü modeller S&T KANUNİ olarak çıkıyor motor aynı motor şekil aynı şekil tek farkı enjeksiyonlu olması ve markası
parça sıkıntısı yok ama ücret sıkıntısı var parçası şu aralar cok pahalı dün sağ aynayı sordum 90 lira dediler serviste -gittim 1000RR aynası aldım takım bitanesi tamir görüş oldugundan 40 liraya yani düşün
buarada 2008 hyosung larda var 2008 in bazıları hyo bazıları st ;)
yakıt durumu görünüşe ve güce göre süper ben st kullanıyorum hyo dan daha iyi gibi gözüküyor şimdilik
bakımını yaparsan düzenli ve özenli hiçbir sorun çıkartmaz diyebilirim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
birkaç yeni resim daha
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Kardeşim nazar deyecek valla senin aynasız güzel çımış, bu kask ve ön çamurluktaki armayla ben seni tanırım yolda falan yanına yanaşırım ona göre
Gerçi sen nazarlığıda koymuşsun gidonun oraya, zaten manet de kırık olmaz bişicik sıkma canını
Caner ayıptır sorması sen bu makineyi kaça aldın ?
İyi almışsın şimdi bide sıfır aldım dede düşüp bayılayım, işteyim zaten hemen acile kaldırırlar
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)