tam olarak ebay ın açışlışında değilde sayfa geçişte ve aşşağı yukaru kaydırmada site sürekli yükleme yapıyor.bazen hılznıyo o ara işimi görmem lazm
anasayfaya mı topic açsam ne?
baba onları uydurncaya kadr motorun perti çıkar.sen gene buna ve benzerlerine bak
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...90926916219492
iyi gecler arkadaşlar.yarın devam ederiz
Günaydın millet bune ya ben kapatıp ben açıyom herkese hayırlı cuma lar
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Sağ ol Caner.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:28 ----------
Sana da iyi günler.
teşekkür ederim eagle 65 kazasız belasız kullanalım inşallah hepimiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------
teşekkürler dostum.amin hepimize inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 ----------
teşekkür ederim dstum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------
kaskın alın hizasındaki havalandırmasını açık tutarsan saçlarının üzerinden geçen hava direk ensene iner.buda enseni ve boynunu ağrıtır.bence bu sebeptir.dene bir
arkadaşlar bu tex markası iyi midir bellik için? alacağım da
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45897
aminn cümlemizin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
öyle yaptırıyorum zaten dostum da korkuyolarmıdır nedir yapışıyolar üstüme,bi fatih arkadaşım var o da motorcu bi otururken rahatsız olmuyorum işi biliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
adamım en idaalleri bu senin verdiğin linkteki bencede. bundan sipariş edelim banada uyarmı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------
sizlerle bi kaç resim paylaşacağım...
carbon aynalı hyosung böyle görünüyormuş ben sevdim yakışmış bayağı..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:33 ----------
buda değişik bir hyo olmuş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
BU DA HYONUN BABASI galiba motor kısmına dikkat 650ligi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
Uzun yol ve racing mi bakıyorsun!? yanlış yoldasın hocam sen git enduro filan bak...
Caner hocam ayna işi hakikaten önemli... Bende fren manetini kapıya taktırdığımda aynada takıldı allahtan buradaki bir arkadaş vidaları çok sıkmayın demiştide onu dinlemiştim esnemesiyle kurtardık yoksa bizde sağ aynayı götürüyorduk tıpkı fren maneti ve sinyal gibi valla ben fren manetini halen değiştirmedim biraz daha boyle gezeyim diyorum yaz sonuna doğru değiştireceğim Kuralkan nezaman indirim kampanya yaparsa ozaman alacağım e-babayı yapacak gibi görünüyor ama olsun
Sex Speed Money...
Gerçekçi olmak lazım bu motorla uzun yol olmaz... Yapanlar ekstra efor sarfedip tsuba san gibi inanılmaz bir insandır... Bu dediğimden ayda 1 sefer uzun yol 300-500 km yol anlama ayda 1 kere olabilir ama hergün 100-150 km yol hakikaten öghhh getirir adama... racing sana göre değildir... Hocam bitçen okadarda bide sağlığın var.
Sex Speed Money...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)