gökhan kardeşim motorun çok güzel gerçekten allah kaza bela wermesin. kardeşim senin kaskının aynısının siyahı var ben de fakat ön camı şeffaf cam bende senin gibi nasıl yapabilirim güneş vizörü diyorla galiba ona ben değiştirmek istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim kardeşim
2 tane sipariş etcem gökhan en kısa zamnda.
konuşuruz detayları.
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
beyler yazmıştım bir önceki sayfaya cevap cıkmadı kimseden, bana bizim makinalara hangi yağ filtresi takılıyor söyleyen olursa süper olur teşşekürler.. Bu arada yukarda dikiz aynaların muhabbeti var bende aldım gecen yıl sinyalli olanda yakıştı makinaya tafsiye ederim kolay gelsin
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Selamlar,
hyo gt250r ye http://www.entelenerji.com/magaza/pc...&idcategory=20
bu zincir olur mu? servis kitabi O ring diyor.Bilgisi olan?
Tesekkurler.
Olur, sadece 520 ve bakla sayısının 112 olduğundan emin olman gerekiyor ben DID'in o-ringlisini aldım ama kodu ve bakla sayısı şu an hafızamda değil çok memnunum, x-ringlerin daha iyi olduğu söyleniyor, daha yeni bir teknoloji ve yağı daha uzun süre içerisinde tutabiliyormuş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:06 ----------
hava filtresi, yağ filtresi ve bir takım balata fiyatı alabilir miyim?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
Şimdi parça kataloğuna baktım evet 520 ve 112 bakla yani linkteki zincir GT250R için uygun.
selamınaleyküm millet çok şükür bende motoruma kavuştum resim çekme imkanım olmadı daha ama inş en yakın zamanda paylaşacağım kısacabahsediyim motor st kanuni 2008 model siyah orj 1250 km de herşeyi sıfır gerisinide artık buluşmalarda konusuruz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
dostum bu vizör bunun orjinal camı zaten,kaskı alırken üstünde şeffaf camı oluyor,ben gittim birde siyah vizörlü camını aldım,25 tl fiyatı. söküp takmak çok basit vizörü aldığın yerde takıp çıkartabilirler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------
tamam kardeşim ben herzaman iletişime açığım,sen sipraiş verdiğinde tutacak maliyetini bana da söyle senin hesabına yatırıyım,ilgilenirsen çok sevirinirim kardeşim
kardeş hayırlı olsun güle güle kullan Allah kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip eder inşallah, tabi hepimize
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 ----------
selan hocam bana sağ kütük lazımda acaba sende fiyatı nedir motoruda inşallah istediğin fiyata satarsın
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
abi bizim formda başka bir topikten nasıl alıntı yapabiliyoruz
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
eyv eyv çok teşekkür ederim arkadaşlar
mavibuz seninle bi görüşmemiz lazım önümüzdeki haftaiçi kısmetse görüşürüz ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
alıntıya basıyosun çıkan penceredeki yazılarınhepsini kopyalıyosun geliyosun bizim topiğe cevap yazma yerine ordan yapıştırıyosun sonrada cevabınıda ekliyosun oluyo bitiyo ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Arkadaslar yarin zincir degisimi yaptiricam.Zinciri aldim.D.I.D xring.
Mecidiyekoy civari (10km civari) tavsiye edebileceginiz biryer var mi?
Bir de bu islem ne kadar surer?Ne kadar tutar tahmini?
Tesekkurler.
evet arkadaşlar..baya bi önceden mesaj yazmıştım bu motor hakkında kararsızdım..mesajdan sonra karar verdim ve aldım motorumu sömestrda :D forumu sürekli takip ettim ama mesaj yazmak nasip olmadı..ve bugüne nasipmiş :D aldıktan sonra küçük bi kaza da atlattım...ters yönden önüme araç çıktı köşeden ve köşede de kamyonet park etmişti..haliyle yolu göremedim..dönüşe geldigim için iyice yavaşlamama rağmen aracı üstüme geliyo görürken panik yaptım ve ön freni kökledim birazcık ayaklarımı salmıştım çünkü durcam diye :D yer mucurluydu biraz ve ben gümm yere :D bende bişey yok neyseki..motorda da ayna kırığı fren maneti kırıgı falan :D okul nedeniyle istanbuldayım..motorum memlekette ne yazıkki :( geçen hafta ordaydım şansıma havada çok güzeldi gezdim bi güzel..bi kaç da foto ekliyim bari çok konustum..bunları da geçen hafta çektim.. :D
bu da ben :D
bu da biricik artçım onsuz çıkmam yola pek :D
tekeriniz düz bassın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)