Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mart 2010, 11:23
hlmky85 adlı üyeden alıntı
2 adet ngk buji 40 tl
1 adet hava filtresi 60 tl
1 adet yağ filtresi 10 tl
2 lt yağ 40 tl
total = 150 tl normal hepsini servisten aldım kanuninin liste fiyatlarına göre daha fazla tutuyodu biraz yüzsüzlük edip pazarlık yapmıştım anca bukadara düşürdüm bunada şükür
bu arada 6 aylık vergisini 30.50 ödedim
bizdeki fiyatları:
2 adet ngk buji 30 lira
1 adet yağ filtresi 7 lira
2 litre yağ castrol 35 lira-açık yağ 2 lt 20 lira
zincir bakımı (özel temizliğinin yapılıp wd40 lanıp yağlanması )5 lira
lastik havalarının kontrolü
akü kontrolü
toplam: 100 lira
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
05 Mart 2010, 12:32
barisayd adlı üyeden alıntı
Avcılar St Kanuni servisinde
garanti kağıdına tarih atıp damga vurdumu gerisi önemli değil, motora olan birşeyde sorumlu onlar ama yaz geliyo nasılsa sorun yaşamazsın
Cihan Chopper adlı üyeden alıntı
valla hiç sanmıyorum koruyucu olabilsin ama yinede denenebilir, kendi fikrimce yanaşmam :D
canercamalan adlı üyeden alıntı
bizdeki fiyatları:
2 adet ngk buji 30 lira
1 adet yağ filtresi 7 lira
2 litre yağ castrol 35 lira-açık yağ 2 lt 20 lira
zincir bakımı (özel temizliğinin yapılıp wd40 lanıp yağlanması )5 lira
lastik havalarının kontrolü
akü kontrolü
toplam: 100 lira
caner tükkan hayırlı olsun, yolum düşerse uğrarım
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
05 Mart 2010, 13:04
-
05 Mart 2010, 13:41
Caner, sizin yerinizin adı bilge motosiklet mi?
-
05 Mart 2010, 17:25
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
özel msjım boş kardeşim hayırdır?
[COLOR="Silver"]
yanlış yere atmışım bu sefer doğru galiba
-
05 Mart 2010, 17:56
hlmky85 adlı üyeden alıntı
2 adet ngk buji 40 tl
1 adet hava filtresi 60 tl
1 adet yağ filtresi 10 tl
2 lt yağ 40 tl
total = 150 tl normal hepsini servisten aldım kanuninin liste fiyatlarına göre daha fazla tutuyodu biraz yüzsüzlük edip pazarlık yapmıştım anca bukadara düşürdüm bunada şükür
bu arada 6 aylık vergisini 30.50 ödedim
abi hava filtresi çok pahalıymış ya 20 cvarında diye okumuştum ben fiyatını. ngk bujide pahalı geldi bana,şimdi moralini bozmak istemem ama bence bunları başka yerden tedarik edip güvendiğin bi ustaya taktırmak iyi olurdu tabiki garantin devam etmiyosa. 30lira olmasıda iyimiş ha verginin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 ----------
bugay adlı üyeden alıntı
yanlış yere atmışım bu sefer doğru galiba
tmmdır geldi msjın. numarana cwp atmıştım ben.
-
05 Mart 2010, 18:32
barisayd adlı üyeden alıntı
Caner, sizin yerinizin adı bilge motosiklet mi?
aynen kardeşim aynen
SAd0 adlı üyeden alıntı
caner tükkan hayırlı olsun, yolum düşerse uğrarım
eyv ustam beklerim herzaman
-
05 Mart 2010, 19:46
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.forumu uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce bi katılımım olmadı nasip bugüneymiş.ben kawasaki 250 ninja almayı düşünyodum fakat gerek fiyatı gerekse 2010 henüz piyasada olmayışı nedeniylede vazgeçmiş durumdayım dyebilirim ve en iyi alternatifte hyosung gibi görünüyor fakat birçok şey kafamı karıştıryor bi kısım kesinlikle almayın pişman olursunuz bezdirir derken bi kısımda gayet iyi oldugunu sölüyor kimi kanuniyi kötülüyor motor iyi diyor kimi 2sinede yaramaz degmez dyor.anlıcagınız her kafadan bi ses çıkyor ben cidden bilgi sahibi olan arkadaşlardan rica ediyorum hepsinden fakat özellikle de 2010 modelini alıp kullananlardan düşüncelerini bekliyorum çünkü sıfır almayı düşünyorum ki bi 2006 modeliyle 2010 modeli arasında baya bi değişiklik oldu dye biliyorum(görüntüde az sanırsam).servisiyle ilgili,kanuniyle ilgili,en önemliside alanların memnuniyeti ve sevmedikleri yönleriyle ilgili objektif bilgilere çok ihtiyacım var ben bu motoru neden almalıyım yada neden almamalıyım?
-
05 Mart 2010, 20:22
velaciraptor adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.forumu uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce bi katılımım olmadı nasip bugüneymiş.ben kawasaki 250 ninja almayı düşünyodum fakat gerek fiyatı gerekse 2010 henüz piyasada olmayışı nedeniylede vazgeçmiş durumdayım dyebilirim ve en iyi alternatifte hyosung gibi görünüyor fakat birçok şey kafamı karıştıryor bi kısım kesinlikle almayın pişman olursunuz bezdirir derken bi kısımda gayet iyi oldugunu sölüyor kimi kanuniyi kötülüyor motor iyi diyor kimi 2sinede yaramaz degmez dyor.anlıcagınız her kafadan bi ses çıkyor ben cidden bilgi sahibi olan arkadaşlardan rica ediyorum hepsinden fakat özellikle de 2010 modelini alıp kullananlardan düşüncelerini bekliyorum çünkü sıfır almayı düşünyorum ki bi 2006 modeliyle 2010 modeli arasında baya bi değişiklik oldu dye biliyorum(görüntüde az sanırsam).servisiyle ilgili,kanuniyle ilgili,en önemliside alanların memnuniyeti ve sevmedikleri yönleriyle ilgili objektif bilgilere çok ihtiyacım var ben bu motoru neden almalıyım yada neden almamalıyım?
abi geri sayfalarda sıfır hyo yada kawasaki ninja almak isteyen bi arkadaş vardı ona baya detaylı açıklamıştık bi göz at derim.
-
05 Mart 2010, 20:30
selam arkadaslar. lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum anasayfada görmüşsünüzdür lastik kapmanyasını.arkaya 160 ya da 170 55 17 almayı düşünüyorum.uyarmı problem yaratır mı..şimdiden sağolun
-
06 Mart 2010, 01:46
daha eski sayfaları okumanda fayda var,çünkü bu konuyu defalarca tartıştık
Her asker yeşil bereli olamaz
-
06 Mart 2010, 10:27
aynen kardeşim aynen
eyv ustam beklerim herzaman
caner kardeş senin ortağın adı abdullah mı yoksa benim motorun da arka bagaj kitli kaldı ne yapcaz seni bir görmek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:26 ----------
he bu arada abdullah'a selam söyle avcılar devlet hastanesinden fazlı seninlede tanışırız artık
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
06 Mart 2010, 10:28
mavibuz adlı üyeden alıntı
caner kardeş senin ortağın adı abdullah mı yoksa
benim motorun da arka bagaj kitli kaldı ne yapcaz
seni bir görmek lazım
yok moruk oktay ben aslında tam olarak avcılardaki dükkana ortak değilim mecidiyeköydeki dükkana ortağım dükkana gelmeden önce bana ulaşırsanız yada ulaşamassanız da gidip ismimi verirseniz yardımcı olurlar ;)
-
06 Mart 2010, 10:31
yok moruk oktay
ben aslında tam olarak avcılardaki dükkana ortak değilim mecidiyeköydeki dükkana ortağım dükkana gelmeden önce bana ulaşırsanız yada ulaşamassanız da gidip ismimi verirseniz yardımcı olurlar ;)
olsun hoca maksat tanışmak gerci indirim umududa var tabi
-
06 Mart 2010, 10:43
mavibuz adlı üyeden alıntı
olsun hoca maksat tanışmak gerci indirim umududa var tabi
orasını sen bana bırak ;)
-
06 Mart 2010, 12:43
orasını sen bana bırak ;)
pazar günleri çalışıyormusunuz, yada sen avcılardaki tükanda olurmusun pazar günü
-
06 Mart 2010, 13:29
tükkan buluşması yapıyoruz sanırım ? caner bayilik belgesi var mı ? benimki 2 aylık motor, garanti kapsamı dışına çıkarmasın sonra ?
-
06 Mart 2010, 13:32
MT (Avcılar) Canerin tükkanı buluşması=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
06 Mart 2010, 14:11
ne zaman buluşma var acaba
-
06 Mart 2010, 15:16
Hocam 2010 modelini kullanıyorum gayet memnunum... servislerde elinden geleni yapıyor ama hiçbir motor servisi araba servislerinin yerini tutamıyor. Aslında ninja ile hyo arasındaki tercih benim açımdan tamamen aynı özelliklerde 2 motor için neden fazla ödeyim mantığı ile oluştu ve hyo aldım bide bunlar korede üretiliyor onuda belirtmeden geçemeyeceğim... kanuni ile çokda bir ilgisi yok yani... daha önceden ST kanuni yazısında da kanuni büyüktü 2010 modellerde kanuniyi küçültmüşler geçen gün benimki ile bir arkadşaınkini yan yana getirince anladık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler