Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mart 2010, 01:51
funny SALİH adlı üyeden alıntı
yazısız düz kırmızı olan benmdi.merter mc de görmüşsündür.
ondan sonrada bidaha karşılaşp muabet edemedik zaten.
sende karizma bi resmini koysanda millet yüzünü görse
yav salih merterden giderken sana yanaştım 2 muhabbet edelim diye, uzadın gittin bende arkada scooterlı arkadaş geliyordu onla takıldım, fuarda zaten karmaşa oldu millet birbirini bulamadı yahuu
sana diyecektim zincirin yolda çok ses yapıyor farketmedinmi diye
--
STkawasaki olanın ilhan abi olduğunu bileydim keşke yaa o gelmeyecek sanmıştım ben oysakine, neyse bi dahakine inşallah...
--
bu arada benimki gri olandı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
şu en sağdaki ağzı dolu olan benim
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Reklamlar
-
02 Mart 2010, 02:14
SAd0 adlı üyeden alıntı
sezon açılıyo ortalık canlandı yahuuuu,
dünki kahvaltıda kırmızı hyolar kimindi ya? özellikle st kawasaki olan??
benım alet.
benımkı gelene kadar gosterge panelını servısten odunc aldım
her fuar oncesı kahvaltıda bulundum bundan sonrakı bulusmalarada elımden geldıgı kadar katılmaya calıscam
dün pek iyi değildim çoğu kişiyle görüşmedim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
Cihan Chopper adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar İsmim Cihan, Yaşım 23, İstanbul-Silivri'de oturuyorum.
Yaklaşık 1 haftadır, hergün, her boş vaktimde başlığın son 200 sayfasını (daha öncesini 3 ay kadar önce okumuştum.) bitirdim.
Henüz SU MOTORUM bile yok fakat Hyosung GT 250R almak konusunda çok ciddiyim. Daha önce Scooter dışında motor kullanmadım fakat zorlanacağımı zannetmiyorum (1,79 cm boy 90 kilo)
Motora ait kronik sorunlar, sinyal ve aynanın kırılması, serviselerin faiş fiyatlarla satışlarını açıkça gördüm.
Motorsiklete yeni başlayacağım için kendimi maddi manevi hazırlamaya başladım. (Önce ehliyet, korumalı mont, kask, çizme gibi ekipmanları topluyorum) Daha sonra motrumu alacağım.
Aynı zamanda Beylikdüzü - Beykent Üniversitesi öğrencisiyim o nedenle Beylikdüzü ve çevresinde oturan arkadaşlarla tanışmak, sohbet etmek, çay kahve ismarlamak istiyorum. :D :D
hoş geldin bende beykent öğrencisiyim girişin önünde direğin altında gt250r gorursen o benımkıdır
birgün beni görürsen gel yanımada tanısalım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
02 Mart 2010, 03:07
SAd0 adlı üyeden alıntı
yav salih merterden giderken sana yanaştım 2 muhabbet edelim diye, uzadın gittin bende arkada scooterlı arkadaş geliyordu onla takıldım, fuarda zaten karmaşa oldu millet birbirini bulamadı yahuu
sana diyecektim zincirin yolda çok ses yapıyor farketmedinmi diye
--
STkawasaki olanın ilhan abi olduğunu bileydim keşke yaa o gelmeyecek sanmıştım ben oysakine, neyse bi dahakine inşallah...
--
bu arada benimki gri olandı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
şu en sağdaki ağzı dolu olan benim
afiyet olsun kardeşim.vala motoru geçen hafta bakıma soktum.zincirde gerilp yağlandı dediler.tekrar kontrol etmek lazm tabi.gene etkinlik olur görüşrz
-
02 Mart 2010, 17:56
Hay allah ya bugün fren maneti brandayı kesmiş boydan boya :( acilen bu maneti değiştirmem lazım bu ne ya bıçak gibi... ufacık ucundan kırıldı ama olmuyor boyle yarım yamalak
-
02 Mart 2010, 18:36
-
02 Mart 2010, 23:52
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
03 Mart 2010, 00:01
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
hoş geldin bende beykent öğrencisiyim girişin önünde direğin altında gt250r gorursen o benımkıdır
birgün beni görürsen gel yanımada tanısalım
İlhan, okul önünde sürekli motoru görüyordum ama forumda tanışacağımızı sanmıyordum. Okuldaydım bu gün tüm gün baktım ama göremedim. Bu arada bir ara motora abanmış birini görürsen bil ki o benim haberin olsun
canercamalan adlı üyeden alıntı
moruk katılın bize
her akşam avcılar sahil
yada bir akşama vcılar bir akşam çekmece yaparız
sizin için
Caner kararlaştıralım bir gün yada gece toplanalım. Avcıları pek bilmiyorum.
-
03 Mart 2010, 00:04
tamam şu kar kış bi geçsin de ayarlarım bişiler ya bizim belli olmuyo bi bakıyoruz havada güneş hadi tekteker çalışmaya hadi gazlamaya hadi sahilde takılmaya hadi çekirdek kolaya vs vs buda bnm no çaldır kaydediyim seni haber veririm sanada 0534 639 92 40
-
03 Mart 2010, 00:08
Arkadaşlar bu hyoların km saati dijital acaba bunda km düzenbazlı yapan varmıdır? yada yapılabilirmi.
-
03 Mart 2010, 00:10
tubejh adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu hyoların km saati dijital acaba bunda km düzenbazlı yapan varmıdır? yada yapılabilirmi.
görmedim ama olabilir çok kassam 3-5 kuruş verip geri çektirebilirim
-
03 Mart 2010, 01:50
tubejh adlı üyeden alıntı
neyde yapılmıyorki
[B]34 YVV 98[/B]
-
03 Mart 2010, 02:13
geçen sene cbr 125 duruyordu kapıda bu sene gt250r (=
oglen yagmur bastırdı üşendım gelmeye
yarın 1de okuldayım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
03 Mart 2010, 13:23
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
senin motor dominosun ordaydı kardeş indirmişsin aşağı galiba artık evden
girecektim gelecektim yanına şimdi dedim kız arkadaşıyla falandır rahatsız etmiyim dedim
bu arada havanın güzel olduğu başka bir gün beraber bi görüşelim çıkalım derim olur mu?
doğru görmüşsün kardeşim. gelseydin de olurmuş yemek yerdik beraber. hava tahminlerine bakıyorum sürekli. hava iyi olduğu zaman haberleşelim de görüşelim tabi... hatta bi beyşehir falan yapalım...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
03 Mart 2010, 15:37
ulan yaa sabah zinciri temizlemek için korumalığı söktüm yanıma bıraktım sonra bi anlık dalgınlıkla üstüne bastım çatladı zincir korumalığı, 20lira birşey ama insan yinede üzülüyor
bugün evdeyim havada düne göre süper, varmı planı olan?
[B]34 YVV 98[/B]
-
03 Mart 2010, 16:29
canercamalan adlı üyeden alıntı
moruk katılın bize
her akşam avcılar sahil
yada bir akşama vcılar bir akşam çekmece yaparız
sizin için
Bende avcılardayım, beni de alın bi ara yaaaa
Birde bugün çok garip bişey oldu, kontağı çevirdim, N ışığı yeşil yeşil parlıyordu, marşa bi bastım, motor kendini ileri attı, stop etti. Az kalsın düşüyordu son anda yakaladım. Bundan sonra debriyajsız çalıştırmam herhalde
-
03 Mart 2010, 16:39
ToeX adlı üyeden alıntı
Bende avcılardayım, beni de alın bi ara yaaaa
Birde bugün çok garip bişey oldu, kontağı çevirdim, N ışığı yeşil yeşil parlıyordu, marşa bi bastım, motor kendini ileri attı, stop etti. Az kalsın düşüyordu son anda yakaladım. Bundan sonra debriyajsız çalıştırmam herhalde
Avcılar Team Toplanıyorr=)
Havalar bi düzelsin 7-8 motor oluruz gibi duruyor Saglam bi piyasa yaparız=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
03 Mart 2010, 18:06
Lanet olsun şu fren manetine ya :( çözemedim gitti. Servis bile getiremiyor anlamadım gitti...
-
03 Mart 2010, 18:44
aynen ozan, havalar düzeldi gibi zaten, haftasonuna organize olabiliriz bence.
Shorin, kaç km oldu motor ? benimki daha yeni 300 oldu
-
03 Mart 2010, 18:58
Shorin adlı üyeden alıntı
Lanet olsun şu fren manetine ya :( çözemedim gitti. Servis bile getiremiyor anlamadım gitti...
dostum servis nasıl getiremiyor ? sen boşver servisi kuralkandan geç siparişi istanbul içinde 2 günde geliyor.fren manetini orjinal almakda yarar var.çakmaların tutukluk yaptıgı yönünde birtakım söylemler var.burada motovizyonda vardı orjinali oraya baktınmı?
vay vay vay AVCILAR TEAM denk gelirsem bir gün katılırım bende size.bende halkalı civarındayım.bu aralar bayagı çogaldı hyolar buralarda.tekeriniz düz bassın.
-
03 Mart 2010, 19:41
selam millet avcılarda buluşurken bir sinyal çakarsınız forumdan bizde katılırız size
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)
Bu Konudaki Etiketler