Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Şubat 2010, 13:25
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
kardeş çok zahmetlidir aman sen elleme elinde kalır,git bi ustaya yaptır farlarını,bu arada motorunun fotolarını yeni gördüm çok güzel gökhan42 kardeş
teşekkür ederim
Reklamlar
-
26 Şubat 2010, 16:55
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
GÖKHAN Bey senin motorun 2.ci resmi dikatimi çekti jant yanagında balans için takılmış bir kurşun mu var? o kurşun tavsiye etmiyoruz lastiğin inmesine sepebiyet vere bilir onu işibilen balas ustadı orta kısma yapıştırma yapıyor bilgine..
-
26 Şubat 2010, 19:21
ya 1 gün geçmiyo ben bir buçuk hafta nasıl bekliyecem
-
26 Şubat 2010, 20:51
bugay adlı üyeden alıntı
ya 1 gün geçmiyo ben bir buçuk hafta nasıl bekliyecem
havalar zati kötü gdiyo bekle bakalım
-
26 Şubat 2010, 22:36
SAd0 adlı üyeden alıntı
Eren_1907 fuar kahvaltısına gelde millet hyo görsün gıcır gıcır nasıl olur?
birde düşük fiyatlı alışverişleri mutlaka ebaydan yapın acayip karlı tabi aceleniz yoksa
kardesim çok gelmek isterdım ama daha plaka cıkmadı
-
26 Şubat 2010, 23:42
Merhabalar
2 yillik forum takibi, karsilastirmalar, ustalara danismalar sonunda, bugun itibariyle ST Kanuni GT250R siparisini vermis bulunmaktayim. forumu uzun suredır takipteyim ama sanirim ilk mesajim eminim bundan sonra epey olacak, tekrardan kacinayim diye 447 sayfayi iki kez okudum. aslina bakarsaniz sholin hocamin yonlendirmesiyle bende ayni yerden Mustafa beyden motor siparisini verdim ve ilk GT250 deneyimlerini dikkatle okudum. Ehliyet ve motor tamam, martin ilk haftasi icinde Hondanin guvenli surus egitimi 1 kursuna onkayit tamamdir ayni zamanda motoruda teslim alacagim. sanirim tek sorun Ankaraya getirmek kaldi, bu konudaki yorumlarida okudum ama kararsizim binip gelmekmi, ambarmi, otobusmu?
-
26 Şubat 2010, 23:49
mhaluk adlı üyeden alıntı
2 yillik forum takibi, karsilastirmalar, ustalara danismalar sonunda, bugun itibariyle ST Kanuni GT250R siparisini vermis bulunmaktayim.
forumu uzun suredır takipteyim ama sanirim ilk mesajim eminim bundan sonra epey olacak, tekrardan kacinayim diye 447 sayfayi iki kez okudum.
aslina bakarsaniz sholin hocamin yonlendirmesiyle bende ayni yerden Mustafa beyden motor siparisini verdim ve ilk GT250 deneyimlerini dikkatle okudum. Ehliyet ve motor tamam, martin ilk haftasi icinde Hondanin guvenli surus egitimi 1 kursuna onkayit tamamdir ayni zamanda motoruda teslim alacagim. sanirim tek sorun Ankaraya getirmek kaldi, bu konudaki yorumlarida okudum ama kararsizim binip gelmekmi, ambarmi, otobusmu?
hadi hayırlı olsun... Allah kazasız belasız, zevkle kullanmayı nasip etsin...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
26 Şubat 2010, 23:50
2 yillik forum takibi, karsilastirmalar, ustalara danismalar sonunda, bugun itibariyle ST Kanuni GT250R siparisini vermis bulunmaktayim.
forumu uzun suredır takipteyim ama sanirim ilk mesajim eminim bundan sonra epey olacak, tekrardan kacinayim diye 447 sayfayi iki kez okudum.
aslina bakarsaniz sholin hocamin yonlendirmesiyle bende ayni yerden Mustafa beyden motor siparisini verdim ve ilk GT250 deneyimlerini dikkatle okudum. Ehliyet ve motor tamam, martin ilk haftasi icinde Hondanin guvenli surus egitimi 1 kursuna onkayit tamamdir ayni zamanda motoruda teslim alacagim. sanirim tek sorun Ankaraya getirmek kaldi, bu konudaki yorumlarida okudum ama kararsizim binip gelmekmi, ambarmi, otobusmu?
selam hayırlı olsun kardeşim.bence ankara yakın binip getirmek bence en mantıklısı.yeterli tecrüben varsa sorun olmaz kanımca.ben hemen hemen her hafta sonu düzce yada abant a gidip geliyorum.motoru alacagın yere yakınım bir yardım gerekirse çekinme ben buralardayım.
-
27 Şubat 2010, 00:11
Hayırlı olsun. Ben de motoru aynı yerden aldım.
-
27 Şubat 2010, 00:33
hayırlı olsun kardeşim.
-
27 Şubat 2010, 01:04
barisayd adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Ben de motoru aynı yerden aldım.
Aynen Kardesim bende aynı yerden aldım mustafa abi saolsun
-
27 Şubat 2010, 01:18
saffet adlı üyeden alıntı
GÖKHAN Bey senin motorun 2.ci resmi dikatimi çekti jant yanagında balans için takılmış bir kurşun mu var? o kurşun tavsiye etmiyoruz lastiğin inmesine sepebiyet vere bilir onu işibilen balas ustadı orta kısma yapıştırma yapıyor bilgine..
öylemiiii gerçekten bi bilgim yoktu saffet kardeşim onu ustama bir sorayım ben,balans için yapılıyor değilmi o? orta kısma nereye yapılıyor peki??
-
27 Şubat 2010, 01:41
öylemiiii gerçekten bi bilgim yoktu saffet kardeşim onu ustama bir sorayım ben,balans için yapılıyor değilmi o? orta kısma nereye yapılıyor peki??
valla saffet bey kardeşim resime bende baktım ama kurşun falan göremedim.balans için takılan kurşunlar lastik motora takılırken üstünden çıkarılıyor.zaten motosiklet lastigine balans yapabilen makinalar istanbulda bir kaç yerde var.oto lastikçiler motosiklet lastigine balans yapamaz.resimde sizin gördügünüz şey sanırım bütün jantlarda var.lastik takılıp çıkartılırken araya sokulan levyenin janta zarar vermesini jantı yamultmasını önlemek için yapılmış bir nevi destek.yani en azından ben öyle biliyorum.
gökhan senin gerçekten aynaları degiştirmen hoş olur.racer 200 aynaları degilmi onlar?
-
27 Şubat 2010, 01:48
o zımbırtı bizim tekerlerde standart geliyor ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Sado hala Yalova tarafına geleceksin
annem daha bugün döndü yalovadan ama benim iş yalan oldu, hiç fırsatım kalmıyorki belkiiiiiiiiiii yaza:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
27 Şubat 2010, 11:26
zonta adlı üyeden alıntı
valla saffet bey kardeşim resime bende baktım ama kurşun falan göremedim.balans için takılan kurşunlar lastik motora takılırken üstünden çıkarılıyor.zaten motosiklet lastigine balans yapabilen makinalar istanbulda bir kaç yerde var.oto lastikçiler motosiklet lastigine balans yapamaz.resimde sizin gördügünüz şey sanırım bütün jantlarda var.lastik takılıp çıkartılırken araya sokulan levyenin janta zarar vermesini jantı yamultmasını önlemek için yapılmış bir nevi destek.yani en azından ben öyle biliyorum.
gökhan senin gerçekten aynaları degiştirmen hoş olur.racer 200 aynaları degilmi onlar?
ZONTA:Arkadaşım resin 2.cisine dikatli bak yanakta bir kapartı var o balans ayarı için takılmış kurşun dur. o kurşun lastiğin havasının eksilmesine sebep oluyor.balans ayarı yapan ustanın bana söylemiş olduguna göre .1.de örnek otolarda olaminyum jantlara yanagına takılmış olan bu kursun yoktur bu kurşunlar jantın orta kısmına yapıştırılıyor ayrıca balans ayarını oto öndüzen yapan atölyeler yapar. Geniş bilgi için beni araya bilirsiniz:0532 4114166
yarın motor fuarındayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:21 ----------
SAd0 adlı üyeden alıntı
orasını bilmem o kurşun parcası ağırlık merkezini dengeliyor yanak hariç iç kısımdan bir yere yapıştırıyorlar.yinede bir balans veya ön düzen ciye danışın. yarın .MOTOR Fuarındayım.
-
27 Şubat 2010, 12:24
kardeş hayırlı olsun Allah kazasız, belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin, birde ilk kullanımda bu motorların frenleri pek tutmuyormuş gerçi formu takip eden biri olarak okumuşsundur dikkat et Ankaradan kendim gelicem falan demişsin de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
saffet adlı üyeden alıntı
gökhan kardeş ya senin motorun kuyruk biraz havadamı yoksa resimde mi öyle gürünüyor, saki sele yere normalinden daha yakın gibi gedi de yada kuyruk havada
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
27 Şubat 2010, 14:10
tesekkurler
tesekkurler arkadaslar Istanbuldan gelecegim Ankaraya fren konusuna dikkat edecegim.
-
27 Şubat 2010, 14:44
mavibuz adlı üyeden alıntı
kardeş hayırlı olsun Allah kazasız, belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin, birde ilk kullanımda bu motorların frenleri pek tutmuyormuş gerçi formu takip eden biri olarak okumuşsundur dikkat et Ankaradan kendim gelicem falan demişsin de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
gökhan kardeş ya senin motorun kuyruk biraz havadamı yoksa resimde mi öyle gürünüyor, saki sele yere normalinden daha yakın gibi gedi de yada kuyruk havada
nhahaha kardeş walla ön amortisörü biraz indirmişler motoru aldığım kişiler. ondan kuruk biraz havada ön taraf yere daha yakın duruyo. ben çok sevdim böyle olmasını çünkü drag motorları havası katıyo motora ha
-
27 Şubat 2010, 17:03
kazasız belasız haftasonları hyocular
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
27 Şubat 2010, 22:24
acaba sabit 140 km/h ile uzun yola gider mi bu Hyolar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler