Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm sen biraz uzaksın merkeze. ben günümüün yarısı meramda geçer işte mramde ikamet ediyo kadar oldum evimiz ankara yolunu bilirsin demi şu motomert yamahanın falan olduğu taraf. orda hava lojmanları var. o lojmanların karşısında oturuyoruz.
    yok yaw buna da uzak mı diyon her gün dolmuşla çarşıya gidince alıştım benim de günüm çarşıda geçiyo dershane okul dil kursu ... meramın çok içi olmasa da ben de ordayım m.a.l 'de okuyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    dostum o işe bi el atalım senle burda 100 kağıt vermek istemiyorum ha
    selam gökhan ben yılbaşında şu aynaları almıştım.gayet şık duruyor.istanbula 13$ a geliyor.yaklaşık 10 günde geldi.sahibinden.com da 130 tl cekmişlerdi aynı aynalara.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories
    birde bu var honda aynaları burada çiftini 120 den asagı vermezler.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuk...Q5fAccessories
    buda sinyallisi http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories
    bir fikir edinmişsindir umarım.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu Ebay den ben neden alısveris yapamıyorum yahu
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yaw buna da uzak mı diyon her gün dolmuşla çarşıya gidince alıştım benim de günüm çarşıda geçiyo dershane okul dil kursu ... meramın çok içi olmasa da ben de ordayım m.a.l 'de okuyorum
    öylemiii kardeş ehliyet var mı peki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam gökhan ben yılbaşında şu aynaları almıştım.gayet şık duruyor.istanbula 13$ a geliyor.yaklaşık 10 günde geldi.sahibinden.com da 130 tl cekmişlerdi aynı aynalara.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories
    birde bu var honda aynaları burada çiftini 120 den asagı vermezler.http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuk...Q5fAccessories
    buda sinyallisi http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories
    bir fikir edinmişsindir umarım.
    abi sağolasın bunda gümrük kargo masrafları falanda ekleniyomuş. tl olarak nkadar mal ettin? karbonlu cbr 600rr aynalarını 120tlye veriyolar istanbulda.

Motosikleti
    St Kanuni GT250R Satıldı Honda Cıvıc
    meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım hysoung st kanuni 250 gt aldım hayırlısıyla

Motosikleti
    Alıntı Eren_1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaslar aranıza yenı katıldım hysoung st kanuni 250 gt aldım hayırlısıyla
    hoşgeldin arkadaşım. yanlız adettir isim soy isim ve motorun resimleri eklenmek zorundadır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

ARKADAŞLAR benim far gevşemiş mi ne olmuş içinde görülen mercekler biraz kaymış yukarı doğru,ön tarafı dağıtsam bir sorunla karşılaşırmıyım? elim yatkındır tamir işlerine de bunun kaportayı sökmedim hiç,uyaracağınız bi kaç husu varmıdır acaba dikkatli şekilde yapıyım yaparken,sökmeye nereden başlıyım mesela camdan mı??

[QUOTE=GOKHAN42;1974484]öylemiii kardeş ehliyet var mı peki[COLOR="Silver"]

aslında olmalıydı ama bi kaç ay önce sürücü kursuna gittim yazılmak için ama ordaki adam gerek yok dedi b sınıfı ehliyeti bekle birlikte alırsın boşa masraf yapma dedi. sonra burda bi konu açtım ehliyetle ilgili baktım bi çok kişi birlikte almış bi kaç yıl dahi ehliyetsiz kullanan varmış. korumam olduktan sonra sorun olmayacağını söylerlediler genelde. tabi ben de ehliyete 400 küsür tl para vermektense birlikte alırım o paraya koruma alırım diye düşündüm. zaten ehliyet sadece bi belge motor kullanmayı kesinlikle öğretmiyo örnekleri de çok şurda 18in bitmesine az kaldı

Motosikleti
    [QUOTE=bugay;1974562]
    öylemiii kardeş ehliyet var mı peki[COLOR="Silver"]

aslında olmalıydı ama bi kaç ay önce sürücü kursuna gittim yazılmak için ama ordaki adam gerek yok dedi b sınıfı ehliyeti bekle birlikte alırsın boşa masraf yapma dedi. sonra burda bi konu açtım ehliyetle ilgili baktım bi çok kişi birlikte almış bi kaç yıl dahi ehliyetsiz kullanan varmış. korumam olduktan sonra sorun olmayacağını söylerlediler genelde. tabi ben de ehliyete 400 küsür tl para vermektense birlikte alırım o paraya koruma alırım diye düşündüm. zaten ehliyet sadece bi belge motor kullanmayı kesinlikle öğretmiyo örnekleri de çok şurda 18in bitmesine az kaldı
    ya tabi canım bizde 1 yıl ehliyetsiz kullandık pazartesi ehliyeti alacam elime ama pazar günü cezayı yedim görüyon mu şansı Allah korusun bi kazada falan başına dert olur ehliyet kardeşim o yüzden sordum zaten.

şans işte ya ben çok uzun süredir araba kullanıyorum ve artık yoğun trafiğe de çıkıyorum polisler bazen tip tip bakıyo ama emnyt kmeri takılı olunca ve garip hareketler yapmadığımdan hç çevirmediler(yaşım büyük göstermiyo yani reşit olmadığım çok belli:p) inş. bundan sonra kimse çevirmez allah kazadan beladan korusun kandiliniz mübarek olsun :D

Motosikleti
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şans işte ya ben çok uzun süredir araba kullanıyorum ve artık yoğun trafiğe de çıkıyorum polisler bazen tip tip bakıyo ama emnyt kmeri takılı olunca ve garip hareketler yapmadığımdan hç çevirmediler(yaşım büyük göstermiyo yani reşit olmadığım çok belli:p) inş. bundan sonra kimse çevirmez allah kazadan beladan korusun kandiliniz mübarek olsun :D
    aminn cümlemizin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------

Ne zamandır resim koymamıştı kimse

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    öylemiii kardeş ehliyet var mı peki

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------

abi sağolasın bunda gümrük kargo masrafları falanda ekleniyomuş. tl olarak nkadar mal ettin? karbonlu cbr 600rr aynalarını 120tlye veriyolar istanbulda.
    bunlara gümrük almıyorlar gökhan.benim aldıklarım 32.90$ (aynalar)+13.00 kargo=45.90 $ a mal oldu.bu günkü kuru bilmiyorum ama 70 tl yi geçmez.karbon aynada 22.90+15.40 =38.30$ buda en fazla 60 tl yi geçmez.ve ptt görevlisi kapıya kadar getiriyor.
    far işine gelince farın merceklerinin kaydıgına eminmisin?mercegin kayacagını sanmam ama ampul ayarı için plastik ayar vidaları var oradan ayar verebilirsin.sökmeye aynalardan başlıyorsun camı sökmene gerek yok.aynalardan sonra gösterge çerçevesini sökeceksin.sonra kafa granajını tutan 4 büyük vida var ama çok derinde uzun saplı tornavida ve ince eller lazim.sonra sinyalleri çıkarıcaksın ve üst granajın vidalarınıalacaksın baya zahmetli tek kişi söküp takman kesin bir saat ini alır.bence emin olmadan sökme.bende xenon aldıgımda usta 40 tl istemişti takmaya.hadi lenn dedim kendim takarım.işin yarısında çagırın şu ustayı 50 verecem demiştim.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunlara gümrük almıyorlar gökhan.benim aldıklarım 32.90$ (aynalar)+13.00 kargo=45.90 $ a mal oldu.bu günkü kuru bilmiyorum ama 70 tl yi geçmez.karbon aynada 22.90+15.40 =38.30$ buda en fazla 60 tl yi geçmez.ve ptt görevlisi kapıya kadar getiriyor.
    far işine gelince farın merceklerinin kaydıgına eminmisin?mercegin kayacagını sanmam ama ampul ayarı için plastik ayar vidaları var oradan ayar verebilirsin.sökmeye aynalardan başlıyorsun camı sökmene gerek yok.aynalardan sonra gösterge çerçevesini sökeceksin.sonra kafa granajını tutan 4 büyük vida var ama çok derinde uzun saplı tornavida ve ince eller lazim.sonra sinyalleri çıkarıcaksın ve üst granajın vidalarınıalacaksın baya zahmetli tek kişi söküp takman kesin bir saat ini alır.bence emin olmadan sökme.bende xenon aldıgımda usta 40 tl istemişti takmaya.hadi lenn dedim kendim takarım.işin yarısında çagırın şu ustayı 50 verecem demiştim.

way anasını be öyle zahmetlimi demek eminim dostum mercek kaymış önden bakınca mercein bittiği yeri falan görüyorum krem renkte.gaza basınca da zırrtt diye titriyo 3-4bin devirlerde. canımı sıkıyo o ses. far yukarı gösteriyo işte değilse belli olmuyo uzaktan kayık durduğu. bu mercekler zaten siyah bi kutunun içinde gibi duruyo farı çıkarttıkta sonra o kutuyu açıp ayarlamak lazım. neyse bakalım içime sinmezse ustamla bi el atacaz kıra döke yaparız hazar

Motosikleti
    St Kanuni GT250R Satıldı Honda Cıvıc
    hoşgeldin arkadaşım. yanlız adettir isim soy isim ve motorun resimleri eklenmek zorundadır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

ARKADAŞLAR benim far gevşemiş mi ne olmuş içinde görülen mercekler biraz kaymış yukarı doğru,ön tarafı dağıtsam bir sorunla karşılaşırmıyım? elim yatkındır tamir işlerine de bunun kaportayı sökmedim hiç,uyaracağınız bi kaç husu varmıdır acaba dikkatli şekilde yapıyım yaparken,sökmeye nereden başlıyım mesela camdan mı??
    haklısın kardeşim Adım Eren Keçelioglu istanbul beylikdüzünde oturuyorum http://rapidshare.de/files/49197178/...10035.jpg.html
    http://rapidshare.de/files/49197196/...10037.jpg.html

Motosikleti
    Alıntı Eren_1907 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın kardeşim Adım Eren Keçelioglu istanbul beylikdüzünde oturuyorum http://rapidshare.de/files/49197178/...10035.jpg.html
    http://rapidshare.de/files/49197196/...10037.jpg.html
    imageshake yaz google'a ilk siteye gir dostum. resmini ordan browse basarak bul. resmini okeyledikten sonra sağ tarafta FORUM isimli kutucuğun içindeki tüm yazıyı kopyalayıp buraya yapıstırmayı dene.

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F

kardeş çok zahmetlidir aman sen elleme elinde kalır,git bi ustaya yaptır farlarını,bu arada motorunun fotolarını yeni gördüm çok güzel gökhan42 kardeş
    Her asker yeşil bereli olamaz

desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    dostum o işe bi el atalım senle burda 100 kağıt vermek istemiyorum ha
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...#ht_2830wt_882

benim aynalar işte bunlar şimdi de 45 50 tl arası bişey tutar... bi ara görüşüp konuşabiliriz tabi...
    "cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...

Motosikleti
    GT250R
    Eren_1907 fuar kahvaltısına gelde millet hyo görsün gıcır gıcır nasıl olur?

birde düşük fiyatlı alışverişleri mutlaka ebaydan yapın acayip karlı tabi aceleniz yoksa
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sado hala Yalova tarafına geleceksin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    S&T GT 250R
    ebayda fren maneti varmı acaba
    Sex Speed Money...

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebayda fren maneti varmı acaba
    kardeş sen motoru sıfır yeni almadınmı fren manetini napcan
    Her asker yeşil bereli olamaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 156 kullanıcı var. (0 üye ve 156 misafir)

Bu Konudaki Etiketler