Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha çok özlersin =) hadi ben 3 saat sonra gidiyorum 15 ay sonra görüşrüz çako =) sen hyonu ben herşeyi özlicem =)
    Hayırlı tezkereler=)
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı tezkereler=)
    eyvallah sağolasın =) darısı yapmamaışların başına =))

Motosikleti
    GT250R
    eyvallah sağolasın =) darısı yapmamaışların başına =))
    amin amin okulu bitireyim bende geliyorum abi
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    daha çok özlersin =) hadi ben 3 saat sonra gidiyorum 15 ay sonra görüşrüz çako =) sen hyonu ben herşeyi özlicem =)
    hadi hayırlı tezkereler... Allah kolaylık versin...
    "cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    yaw bende niye motor 160ı geçmiyo diyodum. ön lastik havası 23 arka lastik havası 5 miş ya yuh dedim artık. şiş şekilde duruyo gibi görünüyo hiç inik gibi hissetmedim 1 sayfa arkada lastik basınçlarından açılınca konu bi kontrol ediyim dedim vaziyet bu,içime oturduydu daha hızlı olmaması nedeni buymuş yaw

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Arkadaşlar birde mototsikletinin aynasını değiştiren varmı? ben hyoma ayna alcam ama karbonlu çift aynaya 120 tl diyolar. orjinaline 90tl diyolar. görüşleriniz nedir??? varsa elinizde hani temiz kullanılmış fazladan alabilirim fiyatlar opel astranın ayna fiyatları ha

Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bende niye motor 160ı geçmiyo diyodum. ön lastik havası 23 arka lastik havası 5 miş ya yuh dedim artık. şiş şekilde duruyo gibi görünüyo hiç inik gibi hissetmedim 1 sayfa arkada lastik basınçlarından açılınca konu bi kontrol ediyim dedim vaziyet bu,içime oturduydu daha hızlı olmaması nedeni buymuş yaw

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

Arkadaşlar birde mototsikletinin aynasını değiştiren varmı? ben hyoma ayna alcam ama karbonlu çift aynaya 120 tl diyolar. orjinaline 90tl diyolar. görüşleriniz nedir??? varsa elinizde hani temiz kullanılmış fazladan alabilirim fiyatlar opel astranın ayna fiyatları ha
    bi ara ben honda aynası satmak için yazmıştım bu sayfaya ama kimseden cevap gelmeyince kendim taktım. benden bi öneri ebaydan al çok ucuz oluyo.. tabi orijinal hyo aynası değil benim taktığım honda aynalarından..

Motosikleti
    Alıntı desert3737 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi ara ben honda aynası satmak için yazmıştım bu sayfaya ama kimseden cevap gelmeyince kendim taktım. benden bi öneri ebaydan al çok ucuz oluyo.. tabi orijinal hyo aynası değil benim taktığım honda aynalarından..
    ya baktım ebaya,taa yurtdışından gelmesi gerekiyo ürünlerin. sen neyi nekadar maliyetli aldın DESERT?

__sArSıLmAz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 650F

kardeş ne 120 tl si,git kanuni racer aynası al 20 tl falan,100 tl de cebinde kalsın
    Her asker yeşil bereli olamaz

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    24.000'de 2008 temiz bi tane gt 250r buldum 5.500 tl istiyor alıyım mı sizce?? ilgili ilanı akşama doğru koyarım buraya.

http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem bu ilan arkadaşlar 23,000 yazıyor km ama adam fuara gidecekmiş galiba motorla gitcek 24-25 bin gibi olur km'si. haftaya alıcam temizse ama km çok mu acaba??

Motosikleti
    mondi 150MC
    Hocam 5e verirse al derim ben..

İyice bi baktır sagına soluna..Bi kusur yoksa..Piston silindir istemiyosa
    Çıkar 5.000tl yi koy masaya verir tahminimce=)
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

5e verir gibi konuştum fuara gtcem falan dedi bu haftasonu alcaktım ama inş fuarda başkasıyla anlaşmaz :D

Motosikleti
    mondi 150MC
    Hayırlısı hocam Kısmet neyse o olur=)

Motosikleti
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5e verir gibi konuştum fuara gtcem falan dedi bu haftasonu alcaktım ama inş fuarda başkasıyla anlaşmaz :D
    kardeş bu motoru biliyorum konyada. benim bi tanıdığım 6 ay kadar binmişti buna. motor aksamı sorunsuz bunun kilometre biraz fazla,binen arkadaşım memnundu yani. sonra para konusunda pürüz olmuş geri almış adam motoru bununda verdiği paraları vermiş vadelimi ne satmış. konya merkezdeysen beraber bakalım derim sana

kardeş bu motoru biliyorum konyada. benim bi tanıdığım 6 ay kadar binmişti buna. motor aksamı sorunsuz bunun kilometre biraz fazla,binen arkadaşım memnundu yani. sonra para konusunda pürüz olmuş geri almış adam motoru bununda verdiği paraları vermiş vadelimi ne satmış. konya merkezdeysen beraber bakalım derim sana
    süper olur zaten çevremde motordan anlayan pek kişi yok. hafgörüşcez taya pazar galiba haber veririm sana.

Motosikleti
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper olur zaten çevremde motordan anlayan pek kişi yok. hafgörüşcez taya pazar galiba haber veririm sana.
    tamam anında haber et yanında biterim sen nerde oturuyosun?

realin arkasında tepe evleri adliye lojmanı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:54 ----------

ha bu arada sen meram tarafındasın galiba öyle bişey hatırlıyorum forumda söylemiştin ya da yanlış hatırlıyorum. sen ne taraftasın?

Motosikleti
    hmm sen biraz uzaksın merkeze. ben günümüün yarısı meramda geçer işte mramde ikamet ediyo kadar oldum evimiz ankara yolunu bilirsin demi şu motomert yamahanın falan olduğu taraf. orda hava lojmanları var. o lojmanların karşısında oturuyoruz.

Motosikleti
    cbf 150
    ya baktım ebaya,taa yurtdışından gelmesi gerekiyo ürünlerin. sen neyi nekadar maliyetli aldın DESERT?
    ben kargo dahil 47 liraya almıştım aynaları.. geriki sayfaların birinde o aynaların fotoları olacaktı.... ama 21 günde ulaştı elime

Motosikleti
    Alıntı desert3737 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kargo dahil 47 liraya almıştım aynaları.. geriki sayfaların birinde o aynaların fotoları olacaktı.... ama 21 günde ulaştı elime
    dostum o işe bi el atalım senle burda 100 kağıt vermek istemiyorum ha

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler