Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Şubat 2010, 15:51
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün motorumu düzde bir deneyim dedim. 160 km/h gördüm en fazla. düz yoldu en ufak eğim yoktu yolda. sizinkilerin son sürati nedir acaba? sürekli gitmek için değil sadece somut olarak motorun performansını denemk için yaptım. birde şole bi durum var. motosiklet 1000-1500 kmdir bakım yapılmamış. son konulan yağ da iyi bi markanın yağı değil ince bi yağ koydum dedi sadece adam. bunların etkisi varmıdır sizce? aslına bakarsanız 170-175 km/h bu hızlaRda olduğunu biliyordum forumdan falan benimki 160 yapınca biraz moralim de bozuldu. ne düşünüyorsunuz?
düz yolda 179 gördüm hemen bıraktım çünkü kısa boş bir alanda denedim yol bitti,62 kiloyum,ama eminim biraz daha zorlasam ivmelenip 180 i geçer diye düşünüyorum,hatta 180 i geçtim diyen arkadaşlarada inanırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
[QUOTE=adanalı01;1964029][QUOTE=__sArSıLmAz__;1963196]
topragım gercek dogru bir bilgi verirmisin bana alınır mı bu motor iyi mi kötümü sen niye sattın yedek parca sorunu varmı adanada kım iyi anlıyor bu motordan usta olark dostum yardımcı ol bana kib
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
ustteki yorumu sana yazdım sarsılmaz kardeş cevabını beklıyom sana alıntı yaptım ama yanlış oldu...heralde
kardeş ben bu konuyla ilgili daha önce çok yazı yazdım,bu topic deki daha önceden yazdığım mesajlarımı okumanı tavsiye ediyorum...
Her asker yeşil bereli olamaz
Reklamlar
-
18 Şubat 2010, 16:10
arkadaşlar zaen benim yolda en ufak bi eyim yoktu gerçek gücünü ölçmek için de bilerek şehirler arası otoban gibi bi yola çıktım denedim. havalar biraz iyileşsin komple filtrelerini ve yağını değiştiriyim kontrol ettiriyim en iyisi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:08 ----------
saffet adlı üyeden alıntı
GÖKHAN.Bey motorun orjinal yagını koy.sea 10-40w yağ çok önemli bilyiyorsan içindeki yağı degiştir emin ol ayrıca benim motor 2006.model yeni aldığımda eyimde 172 km/h gördüm ama düz yolda en fazla 165 mt/h gördüm.hayırlı olsun.
saffet kardeş neden bey motonun orjinal yağını önerdin? zaten 10-40 koycam da ben castrol yada PO'nun yağından düşünüyordum. şimdiye kadar hem PO'nun yağından koydum motorlarıma bir sorunla karşılaşmadım. castrol ün yapmış bi yağ olduğu için farkettirir diye düşünüyodum o yüzden castrol alacaktım ben
-
18 Şubat 2010, 16:11
arkadaşlar zaen benim yolda en ufak bi eyim yoktu gerçek gücünü ölçmek için de bilerek şehirler arası otoban gibi bi yola çıktım denedim. havalar biraz iyileşsin komple filtrelerini ve yağını değiştiriyim kontrol ettiriyim en iyisi.
hızı kilo ve havanın rüzgarlı olması çok etkiler bunlarıda hesaba kat kardeş
-
18 Şubat 2010, 18:18
slm arkadaslar su motoru almak ıstıyorum sızce sorun cıkarırmı km fazla adam temıs dıyor ama ne kadar guvenebılırsın o mechul fiyat uygun model ıyı resımlere bakılırsa temız ama tek sorun fazla km olması sezon yaklasıyor motor lazım.alım satım ne kadar tutuyor bunların konu acmıstım önceden ama tam bır bılgı alamadım sız kullananlara sormak ısdedım.hangı servısı önerırsınız motoru gostermek ıcın ıstanbulda ısı bılen arkadaslar vardır.
http://www.sahibinden.com/--kazasiz-...XQQdisplayitem
-
18 Şubat 2010, 18:38
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
hızı kilo ve havanın rüzgarlı olması çok etkiler bunlarıda hesaba kat kardeş
kardeş 68-70 kiloyum zaten. mont kask ve kıyafetlerle 75 diyelim ona.oda normal zaten. güzel bi bakım yaptırdıktan sonra tekrar deniycem önümüzdeki bi kaç ay içinde. o zaman gerçek durumu görürüm zati
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar su motoru almak ıstıyorum sızce sorun cıkarırmı km fazla adam temıs dıyor ama ne kadar guvenebılırsın o mechul
fiyat uygun model ıyı resımlere bakılırsa temız ama tek sorun fazla km olması sezon yaklasıyor motor lazım.alım satım ne kadar tutuyor bunların konu acmıstım önceden ama tam bır bılgı alamadım sız kullananlara sormak ısdedım.hangı servısı önerırsınız motoru gostermek ıcın ıstanbulda ısı bılen arkadaslar vardır.
http://www.sahibinden.com/--kazasiz-...XQQdisplayitem
abi kilometre çok fazla be. yakında motor aksamından yana üzülmeye başlarsın benim kanımca. ben olsam almazdım diyim kardeş motor aksamı önemli bu hyolarda. alım satım şu şekilde. sigorta 35 tl. noter 35 tl. trafik 108tl. o kadar galiba.
-
18 Şubat 2010, 20:50
-
18 Şubat 2010, 21:45
zonta adlı üyeden alıntı
motor temiz görünüyor.fiyat çok çok makul.benim motorda 30.000 de bana çıkardıgı tek masraf devriyaj müşürü 5 tl.onun dışında kontak biraz nane mollalık yapmaya basladı degiştirecem.tabi bu benden kaynaklanan bir arıza.lastikleri 20.000kmde ve zinciri 15.000 km de degiştirdim tabii bunlarda kaçınılmaz durumlar.başkada bir şey yok.ben bununla 100.000 km yi devirir burayada resmin asarım.
bana desen satarmısın 4.000 tlye benzin döker yakarım vermem.çünkü ben onu çoook seviyorum.
gittigim servisdeki ustanın söyledigi şu:bana gelen en büyük arıza ayaklık müşürü ve devriyaj müşürü birde egzos katalizör petegi dagıtan bir kişi (oda ben
) yan yatıran kafadan taksiye girenler hariç.aç kaldık bu motorun yüzünden diyor.
ve ayrıca adam delikanlı biriymişki gerçek km sini söylemiş.300-400 tlye çıkma gösterge alıp takanları 25-30.000 km deki motorları 6-7000 km diye satanlarıda biliyorum.motorun kafa kagıdını istemeyi unutmayın.orada herşey yazıyor.
Eyvallah üstad dedın gıbı cıkma gösterge takıldıgını duydum o yuzden pıyasada fazla km olan motorları satıyorlar yuksek fıyatlarla yardımcı oldun ıcın saol.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
kardeş 68-70 kiloyum zaten. mont kask ve kıyafetlerle 75 diyelim ona.oda normal zaten. güzel bi bakım yaptırdıktan sonra tekrar deniycem önümüzdeki bi kaç ay içinde. o zaman gerçek durumu görürüm zati
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------
abi kilometre çok fazla be. yakında motor aksamından yana üzülmeye başlarsın benim kanımca. ben olsam almazdım diyim kardeş motor aksamı önemli bu hyolarda. alım satım şu şekilde. sigorta 35 tl. noter 35 tl. trafik 108tl. o kadar galiba.
Saol kardesım yardımcı oldun ıcın.
-
18 Şubat 2010, 23:04
arkadaşlar bu aralar çok zincir araştırıyorum da size de söyleyeyim dedim. eğer ihtiyacı olan varsa entelenerjide did marka 520 X-ring 112 bakla zincir 160 lira... O-ringlerden daha performanslı olduğunu biliyorsunuz zaten...
entelenerjiye mesaj atmıştım O-ring modeli yakın tarihlerde kampanyaya girecek mi acaba diye. mesajımın etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama 166 lira olan O-ring zincirin yerine 160 liraya X-ring koymuşlar haberiniz olsun... maddi durumlar kesat bu ara eğer parayı denkleştirirsem hemen alacam bi tane. ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
18 Şubat 2010, 23:55
Niyabaysınız looo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Şubat 2010, 00:15
Arkadaşlar ne var ne yok? Geçen nasılsınız dedik ama kimseden cevap gelmedi :S neyse iyi olduğunuzu düşünerek birşey sormak istiyorum...Benim Devir saatinin lambası patladı galiba.Bunun değişimi kolaymıdır? Kendimiz değiştirebilirmiyiz ya da her elektrikçi yapabilirmi???
Hepinize ii sürüşler...
-
19 Şubat 2010, 03:38
söledikjlerinden anladığm kadırıyla motoru açmadan bişyler yapmışlar.bazı masrafların çıkcağı kesin.fiyat iyi olduğundan durumu kurtarırmı bilmiyorm.
-
19 Şubat 2010, 10:19
devir saatinin lambasını takmak zor,eğer sen takabilirsen sana 1 tl ye falan maal olur diye düşünüyorum emin olmamakla birlikte
ahmet şimşek arkadaşın verdiği ilandaki motorun aynaları orijinal değil o dikkatimi çekti ama dış aksanı temiz gözüküyo
-
19 Şubat 2010, 14:28
__sArSıLmAz__ dün dikkat ettim abi motor 8bin devirde 2.vites 60-65 gidiyo
cinfeez adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ne var ne yok? Geçen nasılsınız dedik ama kimseden cevap gelmedi :S neyse iyi olduğunuzu düşünerek birşey sormak istiyorum...Benim Devir saatinin lambası patladı galiba.Bunun değişimi kolaymıdır? Kendimiz değiştirebilirmiyiz ya da her elektrikçi yapabilirmi???
Hepinize ii sürüşler...
herhalde beygirim yapmıştı öyle birşeyler ona ulaşabilirsen anlatır sana
cakalaz adlı üyeden alıntı
Niyabaysınız looo
aynen devam cako, işler tıkırında senden naber
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
19 Şubat 2010, 15:56
hafta sonu yağış var diyolla
-
20 Şubat 2010, 01:14
bende 2 tanecık resım yuklıyım bare (=
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
20 Şubat 2010, 01:30
Entel enerjiden zincir alacak olan arkadaşlar;
Ben, geçtiğimiz yaz, bu firmadan 5.20 lik 112 bakla X-Ring zincir aldım.
1-Firmanın sitesinden kartla alış-veriş yaptım, site güvenli.
2-Alışverişi yaptığım akşamüzeri bir saatti, tabii onaylanasıya mesai sati bitti, ama ertesi gün hemen kargoya verdiler.Ertesi gün de, yani 2 günde zincir elime geçti.
3-Zincir, çakma değil, orjinal, içiniz rahat olsun.
4-Telefon edip bilgi almak isterseniz, firma personeli işlerini ciddiye alıyor, ve sizi her türlü bilgiyi veriyor.
-
20 Şubat 2010, 18:11
merhaba gt 250r ailesi size bi sorum olcakak. http://www.sahibinden.com/satiliktir...XQQdisplayitem bu makinayı adam etmek kaç tl ister? alınabilir mi? Eksikleri:sağ direksiyon kırılmış ve dibinden kaynak yapılmıştır. sağ ayak basma üçgenide aynı şekilde kırılıp kaynatılmıstır. arka fren pompası bozulduğundan iptal edilmiştir. grenajlarda muayer çizikler vardır.( bütün bunlar motorun yana yatmasındadır. çocuklar üzerine çıkıp motoru devirmişlerdir.)
-
20 Şubat 2010, 18:22
motor olduğu yerde devrilmeyle direksiyon kırılmaz kardeş,bence o motor iyi bi kaza yapmış,en az 1000 tl masraf edeceksin,bence 1000 tl daha ekle 5000 tl ye canavar gibi temiz motorlar var...
-
20 Şubat 2010, 18:25
eyw bakıyorum inş alcam temiz bi canavar
-
20 Şubat 2010, 20:56
arkadaşlar yağ değişiminde herhangi bir grenaj parçası sökülüyor mu acaba? yağ nereden boşalıyo tam olarak,hangi parçalar sökülmesi gerekiyor? bilgilendirirseniz sevinirim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 98 kullanıcı var. (0 üye ve 98 misafir)
Bu Konudaki Etiketler