Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2010, 18:02
Merhaba Beyler 5-6 Ay Skyjet f5. Ondan önce 1 yıl kadar Yamaha Ybr 125 Ve 3-4 gündr yeniden yamaha 125 kullanan birisi oLarak hyo kullanabilirmiyim ? Bundan sonraki motorumu hyo Veya ninja 250 olarak düşünüyorum .Düşüncelerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
16 Şubat 2010, 18:42
desert3737 adlı üyeden alıntı
tekrar uğraştırdım seni..
çok teşekkür edrim. ben de ebaydan sipariş etmeyi düşünüyordum.. orda da did marka olan o ringli zincir vardı ve buraya göre 50 lira falan ucuza geliyo.. o işe ne dersin var mı bir bilgin.. alınır mı?????
dostum şimdi baktım siteye 166 tl ye düşmüş fiyatı.e baydan 50tl ucuza geldigine eminmisin bir yanlışlık olmasın.?linkini verirsen bakabilirim .orjinaline 230-240 tl çekiyorlar.ugratırmak nedemek bir büyük motorcu nun dedigi gibi motorcunun motorcudan başka dostu olmaz.!!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Merhaba Beyler 5-6 Ay Skyjet f5. Ondan önce 1 yıl kadar Yamaha Ybr 125 Ve 3-4 gündr yeniden yamaha 125 kullanan birisi oLarak hyo kullanabilirmiyim ? Bundan sonraki motorumu hyo Veya ninja 250 olarak düşünüyorum .Düşüncelerinizi bekliyorum
bence bu kadar tecrübe yeter sana.artık bir hyo yakışır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 ----------
challenger25 adlı üyeden alıntı
saçmalama 9000 devirde bir değiştirdiğimde 2.viteste 9000 devire geldiğinde 90 ı buluyordu benim makina.senin makina sağır kalmış dostum.ciddi söylüyorum.bir hava filtresini temizlet istersen.
2. viteste 9000 devir 90km/h aman diyim challenger aman diyim.
-
16 Şubat 2010, 19:00
-
16 Şubat 2010, 20:54
Recaİ adlı üyeden alıntı
bu tecrübeyle hyo da kullanırsın ninjada,çünkü biçok tanıdığım bu motorları başlangıç motoru olarak bile alıp kullandılar...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
16 Şubat 2010, 21:41
zonta adlı üyeden alıntı
dostum şimdi baktım siteye 166 tl ye düşmüş fiyatı.e baydan 50tl ucuza geldigine eminmisin bir yanlışlık olmasın.?linkini verirsen bakabilirim .orjinaline 230-240 tl çekiyorlar.ugratırmak nedemek bir büyük motorcu nun dedigi gibi motorcunun motorcudan başka dostu olmaz.!!!!
[COLOR="Silver"]
sağolasın üstadım... şimdi yine baktım ebaya ama bulamadım bu sefer ya yanlış görmüşüm ya da kaybettim.. keşke takip edilenlere alsaymışım... neyse artık entel enerjiden alırız heralde...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
17 Şubat 2010, 01:20
[QUOTE=__sArSıLmAz__;1962647]bu tecrübeyle hyo da kullanırsın ninjada,çünkü biçok tanıdığım bu motorları başlangıç motoru olarak bile alıp kullandılar...[/QUOT saygı deger hemşerim senin hyon varmı??
-
17 Şubat 2010, 01:51
millet fuara kimler gidecek? pazar sabahtan buluşma ayarlanıyor hacı sayide. ben pazar 4te iş başı yapıyorum acaba sabah erken kalkıp katılabilir miyim ki yaa. duruma göre fuarda görüşebiliriz.
challenger25 katılıyorum tam rakam hatırlamasamda 2.vites 80-90ı rahat görmeli... hemde öyle aman aman devirlerde değil
Shorin Senin motor daha rodajda 6-7bini fazla geçirmeden sakin kullan, aynen devam
Recaİ hertürlü kullanırsın gözünde büyütme motoru, benim ilk motorum bu
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
17 Şubat 2010, 02:48
Benimde ilk motorum rahatlıkla kullanırsın bencede ...Ama yazın fiyatla çıkıyor çok fark ediyor.Durumun müsaitse şimdiden bakmanı tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
Arkadaşlar benimde bi sorum olcak hyo aldıktan sora standart lastiği büyüten oldumu nası oldu bi eksisi varmı .?
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Şubat 2010, 11:04
Haklısın hocam 100 km de hava filtresi temizletip zinciride gerdireyim yok daha hızlı gitmesi için birazda bor power attırayım motora değil mi? Ya şu herşeyi biliyoruz gibi davranmalar ne tuhaf aslında hiçbirşey bilmediğimizi gösteriyor... Basit motosiklet kullanıcılarından bir farkımız olmalı ama yapamıyoruz... Hatta bazen okuduğumuzu bile anlayamıyoruz...
Çok saçmaladım... Kalın sağlıcakla...
Eğitimden önce edep şart...
challenger25 adlı üyeden alıntı
saçmalama 9000 devirde bir değiştirdiğimde 2.viteste 9000 devire geldiğinde 90 ı buluyordu benim makina.senin makina sağır kalmış dostum.ciddi söylüyorum.bir hava filtresini temizlet istersen.
-
17 Şubat 2010, 12:00
[QUOTE=adanalı01;1962964]
__sArSıLmAz__ adlı üyeden alıntı
bu tecrübeyle hyo da kullanırsın ninjada,çünkü biçok tanıdığım bu motorları başlangıç motoru olarak bile alıp kullandılar...[/QUOT saygı deger hemşerim senin hyon varmı??
hyo mu 3 ay önce sattım kardeş hayırdır neden sordun ? şuan cbr kullanıyorum ama bikaç ay içinde ikinci motorumu alcam yamaha r6...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
17 Şubat 2010, 16:19
Birkannn adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Arkadaşlar benimde bi sorum olcak hyo aldıktan sora standart lastiği büyüten oldumu nası oldu bi eksisi varmı .?
sen eyüpte nerdesin ya? eyüp-tc var hfc de yoksa sen misin? sarı hyolu
lastik 160 takanlar var herhalde ne zararı ne yararı olacağını düşünmüyorum
[B]34 YVV 98[/B]
-
17 Şubat 2010, 16:51
desert3737 adlı üyeden alıntı
sağolasın üstadım...
şimdi yine baktım ebaya ama bulamadım bu sefer ya yanlış görmüşüm ya da kaybettim.. keşke takip edilenlere alsaymışım... neyse artık entel enerjiden alırız heralde...
e bay da gördügün muhtemelen standart zincirdir.yani O ringsiz olanı.ben demin net te gezinirken başka bir yerde buldum.D.İ.D in x ringli modeli ve dişli setiyle beraber.http://www.wemoto.com/bikes/Hyosung/...ocket_Kit_DID/
benimde kontak anahtarı nazlanmaya başlamıştı bu aralar.degiştirmeyi düşünüyordum kuralkan da 212 tl burada 68 tl kargosuyla birlikte.yanlız fiyatlar ingiliz sterlinidir bende ilk önce para sembolünü euro sanmıştım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------
Birkannn adlı üyeden alıntı
Benimde ilk motorum rahatlıkla kullanırsın bencede ...Ama yazın fiyatla çıkıyor çok fark ediyor.Durumun müsaitse şimdiden bakmanı tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
Arkadaşlar benimde bi sorum olcak hyo aldıktan sora standart lastiği büyüten oldumu nası oldu bi eksisi varmı .?
ben lastikleri yine shinko larla degiştirdim.ön 120/60 arka 160/60 yaptım.ne fark oldu dersen öyle aman aman bişey hissetmedim.sanki virajda biraz daha yatırmaya başladım motoru ve bunuda ben fark etmedim zaten artçım olan eşim söyledi.yani psikolojik etkiden başka bir etki görmedim.daha gösterişli duruyor,psikolojik bir güven veriyor motor 1 cm asagı indigi için belki viraja daha rahat girersin yakıta bir etkisi olmadı son hıza bir etkisi olmadı.bendeki bilgiler bunlar.yanlız bu shinko lar motorun üstünde gelenlerden farklı model
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------
Shorin adlı üyeden alıntı
Haklısın hocam 100 km de hava filtresi temizletip zinciride gerdireyim yok daha hızlı gitmesi için birazda bor power attırayım motora değil mi? Ya şu herşeyi biliyoruz gibi davranmalar ne tuhaf aslında hiçbirşey bilmediğimizi gösteriyor... Basit motosiklet kullanıcılarından bir farkımız olmalı ama yapamıyoruz... Hatta bazen okuduğumuzu bile anlayamıyoruz...
dostum bu bor power dedigin yag katkısımı yoksa benzin katkısımı?yag katkısı olan dan koymayı düşünüyorsan koyman iyi olmaz.benim bir arkadaş cbf 250 ye koymuştu.motorun içi simsiyah zift gibi birşeyle kaplanmıştı.devriyaj balata yay falan hepsini degiştirmek zorunda kaldı.1.000 tl masraf yaptı.benzin katkısı olarak ben düzenli olarak enjektör temizleyici kullanıyorum.birde benzin istasyonlarında satılan kırmızı küçük şişedeki nanotech i kullanıyorum.motor baya bir rahat çalışıyor.
-
17 Şubat 2010, 17:05
Shorin adlı üyeden alıntı
sado da hakvermiş bana shorin kardeş.2.viteste 90 a çıkması abes bişiy değil niye öyle tepki verdin anlam veremedim.bence en torklu viteslerden biri 2. vitesi bu aletin.gücü onda hissettiriyor .
-
17 Şubat 2010, 17:10
muhteşem bir motor ya a insallah ALLAH BİZE KISMET EDER
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
17 Şubat 2010, 17:40
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Bugun 1 kaç kişiyle görüştüm Motoru inceledim.Gayet güzel bir motor. 0 Fiyatları hakkında bilginiz varmı. Antalyada Satan Bayi biliyormusunuz ?
-
17 Şubat 2010, 22:28
[QUOTE=__sArSıLmAz__;1963196]
adanalı01 adlı üyeden alıntı
hyo mu 3 ay önce sattım kardeş hayırdır neden sordun ? şuan cbr kullanıyorum ama bikaç ay içinde ikinci motorumu alcam yamaha r6...
topragım gercek dogru bir bilgi verirmisin bana alınır mı bu motor iyi mi kötümü sen niye sattın yedek parca sorunu varmı adanada kım iyi anlıyor bu motordan usta olark dostum yardımcı ol bana kib
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
[QUOTE=__sArSıLmAz__;1963196]
adanalı01 adlı üyeden alıntı
ustteki yorumu sana yazdım sarsılmaz kardeş cevabını beklıyom sana alıntı yaptım ama yanlış oldu...heralde
-
17 Şubat 2010, 23:39
Arkadaşlar dün motorumu düzde bir deneyim dedim. 160 km/h gördüm en fazla. düz yoldu en ufak eğim yoktu yolda. sizinkilerin son sürati nedir acaba? sürekli gitmek için değil sadece somut olarak motorun performansını denemk için yaptım. birde şole bi durum var. motosiklet 1000-1500 kmdir bakım yapılmamış. son konulan yağ da iyi bi markanın yağı değil ince bi yağ koydum dedi sadece adam. bunların etkisi varmıdır sizce? aslına bakarsanız 170-175 km/h bu hızlaRda olduğunu biliyordum forumdan falan benimki 160 yapınca biraz moralim de bozuldu. ne düşünüyorsunuz?
-
18 Şubat 2010, 03:11
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün motorumu düzde bir deneyim dedim. 160 km/h gördüm en fazla. düz yoldu en ufak eğim yoktu yolda. sizinkilerin son sürati nedir acaba? sürekli gitmek için değil sadece somut olarak motorun performansını denemk için yaptım. birde şole bi durum var. motosiklet 1000-1500 kmdir bakım yapılmamış. son konulan yağ da iyi bi markanın yağı değil ince bi yağ koydum dedi sadece adam. bunların etkisi varmıdır sizce? aslına bakarsanız 170-175 km/h bu hızlaRda olduğunu biliyordum forumdan falan benimki 160 yapınca biraz moralim de bozuldu. ne düşünüyorsunuz?
kafana yatmadıysa değiştir gitsin yağı 30lira gider, motor sende kalır
normal şartlarda 160ta 10.000devire dayanıyor zaten, vites aralıklarını uzun deviri yüksek tutarsan dahada gider ama ne gerek var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.Bugun 1 kaç kişiyle görüştüm Motoru inceledim.Gayet güzel bir motor. 0 Fiyatları hakkında bilginiz varmı. Antalyada Satan Bayi biliyormusunuz ?
recai geçmiş olsun topiğini yeni gördüm, çok acele ediyon almak için daha yeni hastaneden çıkmadınmı sen
[B]34 YVV 98[/B]
-
18 Şubat 2010, 03:14
SAd0 adlı üyeden alıntı
kafana yatmadıysa değiştir gitsin yağı 30lira gider, motor sende kalır
normal şartlarda 160ta 10.000devire dayanıyor zaten, vites aralıklarını uzun deviri yüksek tutarsan dahada gider ama ne gerek var?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 ----------
recai geçmiş olsun topiğini yeni gördüm, çok acele ediyon almak için daha yeni hastaneden çıkmadınmı sen
Teşekkürler Dün yazmıştım bu yorumu..Kısmet dün neler düşünüyordum bugun neler ..Her an herşey olabilir Çok bir şeyim yok. 1 hafta sonra sahalardayım
-
18 Şubat 2010, 10:08
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
GÖKHAN.Bey motorun orjinal yagını koy.sea 10-40w yağ çok önemli bilyiyorsan içindeki yağı degiştir emin ol ayrıca benim motor 2006.model yeni aldığımda eyimde 172 km/h gördüm ama düz yolda en fazla 165 mt/h gördüm.hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler