Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Şubat 2010, 15:46
Reklamlar
-
13 Şubat 2010, 17:28
-
13 Şubat 2010, 17:29
hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
13 Şubat 2010, 17:37
mavibuz adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin
teşekkür ettim cümlemize
-
13 Şubat 2010, 20:41
GOKHAN42 adlı üyeden alıntı
beyler benimkiyle de tanışınn devamı geliyo
[/COLOR]Şimdilik bu kadar.. NASIL yeni makinam?
havalar daha da güzelleşsin bol bol paylaşırız beyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------
APP plaka takacaktm ufak ondan plakasını sökmüştüm yanlış anlaşılmasın
hayırlı olsun kardseşim konyadayım ben de.. ama kış başında eve almıştım motoru. hala yatıyo evde.. yazın beraber takılırız inşallah...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
13 Şubat 2010, 22:41
desert3737 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardseşim konyadayım ben de.. ama kış başında eve almıştım motoru. hala yatıyo evde.. yazın beraber takılırız inşallah...
ben de nadir çıkarıyorum zaten kapalı alanda duruyor üstü örtülü şekilde bu aralar hava biraz yumuşadı ondan motrun hevesini de alıyım diye çıkartmıştım sen konyanın neresindensin merkez mi? ben merkezdeyim. motorunu tarif et biliyorumdur kesin merkezdeysen; 2-3 tane falan var zten konyada. bi kırmızı siyah var grenajında dragon işareti var; kırmızı siyah bi tane daha var onda yapıştırma yok hiç. hangisi?
-
13 Şubat 2010, 22:44
PLakan nirdeee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
13 Şubat 2010, 22:48
yakıtım bitti uleynnn (içimden geldı)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
13 Şubat 2010, 22:55
-
14 Şubat 2010, 00:42
-
14 Şubat 2010, 01:50
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza size bir kac sorum olacak bende motor alacam kısmetse iki üc gün icinde ama bir türlü karar veremiyorum sizin tecrübelerinize cok ihtiyacım var 250gtr var bir tane 2006 12500 de 4000 lira fiyat nasıl birde bu motorlar nasıl cok arıza yaparmı yolda bırakırmı yedek parca sorunu varmı beni aydınlatırsanız cok tşk ederim.. birde 2008 kawa var ninja250 6700 diyor bu nasıl sizce hangisini alayım karar veremedim..
-
14 Şubat 2010, 01:53
gücün yetiyosa kawayı öneririm.
-
14 Şubat 2010, 02:00
adanalı01 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza size bir kac sorum olacak bende motor alacam kısmetse iki üc gün icinde ama bir türlü karar veremiyorum sizin tecrübelerinize cok ihtiyacım var
250gtr var bir tane 2006 12500 de 4000 lira fiyat nasıl birde bu motorlar nasıl cok arıza yaparmı yolda bırakırmı yedek parca sorunu varmı beni aydınlatırsanız cok tşk ederim.. birde 2008 kawa var ninja250 6700 diyor bu nasıl sizce hangisini alayım karar veremedim..
kardeş söylediğin hyo 4000 tl olanın masrafları var. sahibindende turuncu bi tane var o zannediyorum. temiz sağlam bi hyo olmak istiyosan fiyatı 5500den fazladır genelde. km'si düşük olmasına dikkat et. kawa da kaliteli tabi ama o şimdi bu topicde sorulmaz. yani görünüm duruş olarak temiz adam gibi kullanırsan hyo her zaman önde. yok ismi kawa zaten kalitelidir diyorsan kawa alırsın. hyodaki bu race duruşu onda yok sana söylüyüm. temiz bi hyo öneririm
-
14 Şubat 2010, 11:07
kardeş söylediğin hyo 4000 tl olanın masrafları var. sahibindende turuncu bi tane var o zannediyorum. temiz sağlam bi hyo olmak istiyosan fiyatı 5500den fazladır genelde. km'si düşük olmasına dikkat et. kawa da kaliteli tabi ama o şimdi bu topicde sorulmaz. yani görünüm duruş olarak temiz adam gibi kullanırsan hyo her zaman önde. yok ismi kawa zaten kalitelidir diyorsan kawa alırsın. hyodaki bu race duruşu onda yok sana söylüyüm. temiz bi hyo öneririm
peki gökhan hyoda parca sorunu varmı bende 125 lik honda kullanıyorum 5 yıldr tık demedi yolda bırakmadı huyodada aynı olurmu huyoda saglam bir makina mi...
-
14 Şubat 2010, 12:25
ben de nadir çıkarıyorum zaten kapalı alanda duruyor üstü örtülü şekilde bu aralar hava biraz yumuşadı ondan motrun hevesini de alıyım diye çıkartmıştım
sen konyanın neresindensin merkez mi? ben merkezdeyim. motorunu tarif et biliyorumdur kesin merkezdeysen; 2-3 tane falan var zten konyada. bi kırmızı siyah var grenajında dragon işareti var; kırmızı siyah bi tane daha var onda yapıştırma yok hiç. hangisi?
dragon işaretli olan benimki... yaka- meramda oturuyorum ben... eğitim fakültesinde öğrenciyim de... sen nerde oturuyosun peki?
-
14 Şubat 2010, 14:19
peki gökhan hyoda parca sorunu varmı bende 125 lik honda kullanıyorum 5 yıldr tık demedi yolda bırakmadı huyodada aynı olurmu huyoda saglam bir makina mi...
kardeş ben konyada oturuyorum ve burda bunun bayisi falan yok zaten tek tük hyo var burda. bunu bildiğim halde aldım çünkü 2 dakkalık telefona bakıyo herşey. ankara izmir istanbuldan sipariş üzerine istediğin parçayı getirtirsin. motoruna güzel davranırsan seni hiç üzmez,burda tek ben değil yıllardır kullanan arkadaşlar var onlar daha detaylıca anlatır sana benim kanaatim az kilometreli bi hyo al. çünkü görünümden dolayı çok hor kullananlar oluyo bu makineyi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
desert3737 adlı üyeden alıntı
dragon işaretli olan benimki... yaka- meramda oturuyorum ben... eğitim fakültesinde öğrenciyim de... sen nerde oturuyosun peki?
motomert yamahadan mı aldın sen onu bakıyım orda satılık şekilde duruyordu geçen aylarda
bende ankara yolu üzerinde motorcuların mekanının orda oturuyorum hava lojmanları karşısında. selçuk ünide öğrenciyim bende kardeşim. bir ara buluşsak görüşsek iyi olur aslında ha ne dersin
yakanın tam olarak neresinde oturuyorsun sen kardeş? sürekli gelip giderim meram tarafında arkadaşlarım var.
-
14 Şubat 2010, 15:06
sıfır bır hyo alıp temız kullanıp max devıre getırıp yormazsan aletı 5 yıl bınebılırsın
ancak 4000tl ye aldıgın hyo 6ay dayanırmı bılemem
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
14 Şubat 2010, 20:34
kardeş ben konyada oturuyorum ve burda bunun bayisi falan yok zaten tek tük hyo var burda. bunu bildiğim halde aldım çünkü 2 dakkalık telefona bakıyo herşey. ankara izmir istanbuldan sipariş üzerine istediğin parçayı getirtirsin. motoruna güzel davranırsan seni hiç üzmez,burda tek ben değil yıllardır kullanan arkadaşlar var onlar daha detaylıca anlatır sana benim kanaatim az kilometreli bi hyo al. çünkü görünümden dolayı çok hor kullananlar oluyo bu makineyi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
motomert yamahadan mı aldın sen onu bakıyım orda satılık şekilde duruyordu geçen aylarda
bende ankara yolu üzerinde motorcuların mekanının orda oturuyorum hava lojmanları karşısında. selçuk ünide öğrenciyim bende kardeşim. bir ara buluşsak görüşsek iyi olur aslında ha ne dersin
yakanın tam olarak neresinde oturuyorsun sen kardeş? sürekli gelip giderim meram tarafında arkadaşlarım var.
yakada cuma pazarının orda oturuyorum bilirsin belki... misafir ederim uğrarsan... ne de olsa öğrenci evi.. bu arada evet motor da motomertteki... evde olmasa motor iyi olurdu şimdi ama yatıyo kı nedeniyle maalesef...
-
14 Şubat 2010, 21:10
[QUOTE=desert3737;1960174]yakada cuma pazarının orda oturuyorum bilirsin belki... misafir ederim uğrarsan... ne de olsa öğrenci evi.. bu arada evet motor da motomertteki... evde olmasa motor iyi olurdu şimdi ama yatıyo kı nedeniyle maalesef...[/QUOTE
şu şahane restourantın o taraflarda galiba sizin ev. havalar iyi olsun bi ara görüşelim
-
14 Şubat 2010, 21:19
oradan biraz daha yukarıda... görüşelim tabi. yazın biraz yol da yapabiliriz nasipse...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler