Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alışveriş yapan oldumu bilmiyorum ama ben birkaç malzemeye baktım ayne fren vb gibi malzemelerde bence çokda karlı olmayacaktır. NEden derseniz;

mesela fren maneti baktım benimki ucundaki topuz koptuğu için değiştireyim diye fiyatı 46 TL gibi birşeydi. Üstüne birde shipping ekleyince oluyor sana 80 TL buda zaten bayii satış fiyatına denk geliyor yalnız burada önemli olan konu yüksek meblağlı ürünlerde belki kar olabilir...

Shipping quotes are based on the address information you selected:
    ESKISEHIR 26100 Turkey
    Available Shipping Methods Rates
    Zone Rates (Shipping to TR (1 x 0.20kg(s))) TL32.66
    yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    arkadaşlar slmlar.. ismim gökhan yeni üyeyim. hyo gt250r sahibi biri olaraktan hepinizi slmlarım artık bol bol görüşcez

Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slmlar.. ismim gökhan yeni üyeyim. hyo gt250r sahibi biri olaraktan hepinizi slmlarım artık bol bol görüşcez
    hos geldın kardesim kazasız belasız kullanmadını dılerım. Bende alıcam bıtane son 1 ay ıcınde sen kaca aldın km flan kacta motorunu tanıtırsan sevınırım

Motosikleti
    Alıntı MuRoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hos geldın kardesim kazasız belasız kullanmadını dılerım. Bende alıcam bıtane son 1 ay ıcınde sen kaca aldın km flan kacta motorunu tanıtırsan sevınırım

kardeş 2007 model 2008in 11. ayında trafiğe çıkmış. yani 2009 desek yeridir. 2.400 orjinal kmde. bana komple 6.200tlye mal oldu devir işlemeri ile beraber. durun resimde koymaya çalışıyım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

arkadaşlar resim yüklemeyi kısaca tarif ederseniz yada anlatılmış şekli vardı onun linkini verebilirseniz oradan bakarak hallediyim resimleride. imageshake'den yapılıyodu da şimdi yapamadım.

Motosikleti
    honda 1000rr
    iyiakşamlar. ben siteye birazönce üye oldum. antalyada yaşıyorum ismim merthan. ben 5 sene önce 1000rr kullandım 1 sene. şimdi motorum yok ama bu 250gt r hoşuma gitti. size bir sorum olucak. ben antalyadan çıkıp istanbula yani 860km bu motorla gidebilirmiyim sizce? yani yağ soğutmalı olması benim kafamda sorular oluşturdu. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

5 sene önce yazmışım yanlış basmışım tuşa 2 sene önce 2006model RRım vardı geçen sene sattım

Motosikleti
    Alıntı bymerthan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiakşamlar. ben siteye birazönce üye oldum. antalyada yaşıyorum ismim merthan. ben 5 sene önce 1000rr kullandım 1 sene. şimdi motorum yok ama bu 250gt r hoşuma gitti. size bir sorum olucak. ben antalyadan çıkıp istanbula yani 860km bu motorla gidebilirmiyim sizce? yani yağ soğutmalı olması benim kafamda sorular oluşturdu. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------

5 sene önce yazmışım yanlış basmışım tuşa 2 sene önce 2006model RRım vardı geçen sene sattım
    arkadaşım slmlar. bu motorun özelliği V motor olması. bu da motora hem tork hemde uzun yol için motoru yormama imkanı sağlıyor. heryere rahatça gidebilirsin.. (kimse bana daha yeni almışsın motoru nerden biliyosun falan demesin ben 1 yıldır bu motoru araştırıyorum nerdeyse 1 yıldır onla yatıyorum diyebilirim)

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Arkadaşlar orj st kanuni egzostuyla takaslı tiger,smokehead,devil,twobrothers,akrapoviç,yoshim ura marka egzost aranıyor haberiniz ola ;) egzost üste bir miktar parayla takaslı :D
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    CBR 600F
    teşkedrim bilgileriniz içn.haklısınz.aynı fiyatlara çıkaracaklarki mejbur tr kazığı yiyelim.
    ama bizm bi abiden duydum.ybr içn 1/3 fiyatına parçalar getitrtmişler.
    baya bi ihtiyacm olursa(inş olmaz)deniycem bakalım

saffet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    [QUOTE=Akileos;1955858]yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..[/QUOTE
    anladıgım kadarı ile akilos.esnaf bu tur işlerle ugraşıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:14 ----------

Alıntı GOKHAN42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konyalı.gökan arkadaş.aramızaa hoş geldin iyi formlar diliyorum.

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Hocam orjinal egzoz kalsın değiştirme benim bildiğim kadarıyla muayene sırasında orjinal ekzoz istiyorlar diye biliyorum tecrübem yok kulaktan dolma bilgi... varsa daha net bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar orj st kanuni egzostuyla takaslı tiger,smokehead,devil,twobrothers,akrapoviç,yoshim ura marka egzost aranıyor haberiniz ola ;) egzost üste bir miktar parayla takaslı :D
    Sex Speed Money...

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam orjinal egzoz kalsın değiştirme benim bildiğim kadarıyla muayene sırasında orjinal ekzoz istiyorlar diye biliyorum tecrübem yok kulaktan dolma bilgi... varsa daha net bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    sorun değil benim için muayene falan ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    mondi 150MC
    Beyler Resim şow başlıyor hazırmısınız=)
    Çakoo kapışalım hadi kardeşim=)

Caner senin şu hyonu bı göremedik dostum=)Resim isteriz.d

evet resimler beylerrr:

[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    [QUOTE=saffet;1957178]
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yüksek fiyat yani 100 £ geçen fiyatlara devlet kdv ötv ne varsa ekliyo yani hiç karı kalmıyor..[/QUOTE
    anladıgım kadarı ile akilos.esnaf bu tur işlerle ugraşıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:14 ----------

konyalı.gökan arkadaş.aramızaa hoş geldin iyi formlar diliyorum.
    eyw saffet kardeş. YANLIZ bana biri şu resim atma işini bi kısaca açıklayıverse yada açıklanmış bir linki bir zahmet gösterse de sizi motorumla tanıştırıyım bi görün bakalımm;)

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    bekle ozan bekle haftaya bende koycam resimleri yeni grenajlarla tertemiz oldu alet (=
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yokluğumdan faydalanıyorsunuz sanırım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

barisayd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=GOKHAN42;1958364]
    Alıntı saffet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

eyw saffet kardeş. YANLIZ bana biri şu resim atma işini bi kısaca açıklayıverse yada açıklanmış bir linki bir zahmet gösterse de sizi motorumla tanıştırıyım bi görün bakalımm;)
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html

Motosikleti
    GT250R
    bende bugün temizlik yaptım malum kaç gündür toz toprak çamur, eee madem ozan başlattı bizede devam ettirmek düşer.

"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Oh Oh maşallah
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GT250R

bunlarda silinen 2tane
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    maşallah hocam Allah nazardan saklasın
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler