Arkadaşlar hazır bu yedek parca muhabbetıne gırmısken;
Benim arka fren pompası degısecek sorun var fren tutmuyor Kaça buluruz?
Çıkma bulabılırmıyız Nedir Ne değildir diye bi sorym dedim=)
Arkadaşlar hazır bu yedek parca muhabbetıne gırmısken;
Benim arka fren pompası degısecek sorun var fren tutmuyor Kaça buluruz?
Çıkma bulabılırmıyız Nedir Ne değildir diye bi sorym dedim=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Herkeze Meraba Diye Basliyim.16 yasdımdayım cbr 125 almayı dusunuyodum ama gt250 r almaya karar verdım temiz bi gt250 r almayı dusunuyorum alınca bınıceksın 5000TL nakıtım var nasıl bı para gt250 ıcın sızden fıkır almayı dusunuyorum tesekkürler.
Hacı anlamadım gitti motomertı bılırsın cekmecedeydı gurpınara gecti..
Oraya sordum 100tl orjınal parca getırır takarım dedi..
Kuralkanda 180tl bu parca=)
bunlar nasıl 100tlye takıyor anlamadım ya temızlıycekler içini Tamir edicekler benim pompayı yada cıkma parca takıcaklar..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------
Kardeşim hosgeldın aramıza..
UmaRım dilediğin hyoyu alır kalıcı olursun sıtede..
2007-2008 model 5.500-6.000tl arası cok temız motorlar bulabılırsın
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Kardeşim hosgeldın aramıza..
UmaRım dilediğin hyoyu alır kalıcı olursun sıtede..
2007-2008 model 5.500-6.000tl arası cok temız motorlar bulabılırsın[/QUOTE]
Hb hızlı cevaplamıssın tessekkürler,zamanım oldukca forumla ılgılenıcem bastan sona kadar roman gıbı okuyorum suan topıclerınızı =)
peki bu maneti ben mi sipariş ediyorum yoksa servise soylesem onlar getirir mi? Çünkü 10 Tlde kargo masrafı oluyor eğer ben sipariş edersem gerçi serviste aynı yogurdu yiyecek
Sex Speed Money...
servisteki ustalara bağlı bir durum... daha da kötü olabilir
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Bu kuralkan ile pazarlık etme şansımızda yok adamlar gelsin paracıklar diyorlar resmen...
Sex Speed Money...
Arkadaslar Selam herkese.gt250 r alıcam ankara içi tanıdıklarnız varsa bana yonlendırırsenız cok sevınırım 6000-5000 tl arası nakit vericem motora gelıınce kazasız km 10000 gecmesın en az 2007 model smdıde tessekkürler sizi takıp etmekteyım msn bırakıyım bide boksor94@hotmail.com
Arkadaşlar ben GT 250 Comet kullanıcıylm.Uzun süredir topiği takip ediyorum. Fren maneti konusunda size yardımcı olayım,Orjinali 40 Tl civarı.Onun yerine Mondial 125 KT ninkini kullanın.Hem ucuz hemde orjinali gibi sorunsuz çalışır.
Alt sehpa konusunda da yardımcı olabilirim.Motorumun Fotoları Hyosung GY 250 topiğinde mevcut .Bakabilirsiniz.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
HFC den bi eleman almıştı komple fren maneti ondan 1 hafta sonra bir başkası sirkeciden almıştı, bayaa dalga konusu olmuştu hatırlamıyorum şuan ama biri 70e biri 9liraya almıştı maneti:D bence hiç kasma kimse farketmez seninde gözün alışır bırak kalsın öyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 ----------
Ozan, Mehmet inde arka fren sisteminde sorun vardı o cevaplar herhalde kaça yaptırdı hatırlamıyorum tam 200falan diyordu sanki
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)