PC başında bile üşüyorm ama bende motorla gelirim
Evet Beyler Subat mart gibi saglam bi bulusma yapalım=)
Avcılar Beylikdüzü kalmasın hyocular gelıyor=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşiriz soğuk havalara dikkat edin
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
evet beyler bütün motorcu kardeşler gelebilir zaten gelmeyin demek gibi bir terbiyezislik yapmayız öyle bir hakkımızda yok zaten ama daha tam olarak yer ve zaman belli değil havalar düzelince olacağı kesin de Allah sağlık sıhhat verdikce bu siteden haberlelşiriz soğuk havalara dikkat edin
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
benim komşu otobüsçü mardin istanbul yapıyor.bazen diyorum gözümü karartayım denk getireyim bir buluşmaya atayım 403ün altına ver elini istanbul oradan yalova sonrada ikinci memleketim bursa hem pederi ziyaret etsek..on numara olur..ya arkadaşlar bursadan kimler var tanışak yaw hadi kalın sağlıcakla..
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Arkadaşlar selam kış geldi motorlar garajlara çekilmedi değil mi? Valla ben dün harç hergün binmeye gayret edioyrum... Arkadaşlar siz vites değişimlerini hangi devir aralığında yapıyorsunuz? Ben mümkün olduğunca 6-8 bin aralığında yapıyorum ama birkaç kişiden daha üst sınırlarda yapmam gerektiğini duydum sizin değişim aralıklarınız nedir? Birde bu kullandığımız makinelerin orjinal zincirlerinin marka modelini bilen varmı fiyatı nedir?
Sex Speed Money...
shorin senin motor daha rodajda oldugu için zorlama fazla.normal vites aralıgı 7.000devir dir.agresif kullanan bazı arkadaşlar 10.000 falan yapıyor ama motorun ömründen yersin.7.000 devirde vites degiştirirsen motorun son hızı 11.000 devirde 145 km de kalıyor.8-9000 devirlerde vites arttırarak gelirsen sonhız 155 km dir .bence 10 km hız için motoru yıpratmaya degmez.yinede sen bilirsin.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Kar Mar ; Motorlara binin arkadaşlar Bitirmeyin aküleri
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mavibuz sende sanırım parsellerdensin bende parsellerdeyim....
avcılar istanbul ünide okuyorumm anadolu hastanesinin o taraftayımm gri/siyah bir hyo görürsenn o benimdir...
bu arada ban ımız kalktı vatana millete hayırlı olsunn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
kanka bizim bu tarafta buluşma planlanıyomuşşş biz olmadan buluşma olurmu bu tarafta sence
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Maverick35 abimizden 2008 gri Hyosung'u alan benim ve sadece aldığım haftasonu kullanmama rağmen çok memnunum. Ama henüz uzun yola çıkmadım bakalım çıkınca nasıl olacak... İzmir Karşıyaka'da oturuyorum ve motorumu Bodrum Güllük'e getireceğim. inş. bu haftasonu düşünüyorum. Bakalım artık hava yağışlı olmazsa... Herkese selamlar...
hayırlıolsun captaın kardeş.bilirim motoru aldığın ilk haftaki heyacanı.zamınında hepimiz yaşadık.havalar iyiolsun isteriz.aman motorumuza çamurbile sıçrasın istemeyiz.allah
doyadoya kazasız ve sorunsuz binmek nasipeylesin
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Ne aLemdesiniz canlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Avcılarda ne kadar hyo cu varmış böyle yaa, şimdi daha da sabırsızlanmaya başladım havaların ısınması için, ilk fırsatta toplanalım beyler
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)