arkadaşlar slmlar. yeni bir hyo gt250r sahibi olmaya aday biri olaraktan artık bi topiği ve sizleri takip edeceğim..ismim gökhan.. slmlarrr
arkadaşlar slmlar. yeni bir hyo gt250r sahibi olmaya aday biri olaraktan artık bi topiği ve sizleri takip edeceğim..ismim gökhan.. slmlarrr
Hemen de uzaklastırılmıs; Neden acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynı hızla gitti
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
hyo mu ilk aldıgımda gaziantepten getirirken çekilmiş resmi.
hyonun grenajını söküp ne hale getirmişler
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bu noolmiş böyle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
gayet şık olmuş valla
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
saffet abi motor kıyakmış hee montunda benimki ile aynı ve sana tam oturmuş göbek sayesinde bana büyük geliyo :D:D
motorda iyi olmuş kawasakiye benzemiş hemde çok basit bi işlemle
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan...XQQdisplayitem
arkadaşlar motoru satın aldığım yer nakit sıkıntısındaymış 1-2 gün için çok uygun fiyata vereceğim diyor... garanti belgesi için aramıştım mustafa hocam söyledi alacak olanlara duyuralım...
Sex Speed Money...
2 attığım mesaj arasında 3sıra boşluk bıraktım ki 2mesajın farklı olduğu belli olsun diye, olmamış ama neyse... kafa grenajı değişen motor kawaya benzeyen..........
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
abi belli sen bu montu yazında giyiyorsun nasıl peki pişiriyormu? benim yazlık file montum var ama bunu kendime daha çok yakıştırıyorum, yaza hangisini giysem diye düşünüp duruyorum şimdide:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)