bide şu yazıları nasıl silerim? özellikle ST kanuni yazan yerleri hem camda hemde deponun üzerinde neyle nasıl silebiliriz
bide şu yazıları nasıl silerim? özellikle ST kanuni yazan yerleri hem camda hemde deponun üzerinde neyle nasıl silebiliriz
Sex Speed Money...
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Sıkıntısı elimi değdiğimde çıkacakmış gibi olması rahatsız ediyor... bide silerken filan soyulacakmış gibi geliyor... hımmm tabii tecrübeliler çıkarma diyorsa çıkarmanın hiçbir mantığı yok. birde bu akşam dikkatimi çekti arka fren çokda etkili degil acaba herkeste mi böyle? benim eski kullandığım motorda da aynı şekilde idi bu motorların yapısı gereği mi böyle oluyor? etkiyi arttırmak için ne yaabiliriz?
Sex Speed Money...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Yazılara Dikkat
Sokakta Cocuklar Motoru görünce önce ufff ahhh diyor
Sonra markasına bakınca ; Vuuu ; Bu kanuniymiş yaramaz diyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
İlhan hocam öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bir sıkıntı yoktur sağlık sıhhat yerindedir. Hocam bu motorla bi yere mi vurdun?
cakalaz hocam markanın ne olduğu seninde söylediğin gibi çocuklar için çok önemli. Benim 7 yaşındaki yeğenimde aynısını söyledi Benim için markadan çok bana verdiği keyif önemli. Milletin düşüncesi ile araba almaya kalksam ferrrari almam gerekirdi... Hatunu ikna edersem ki bu sanırım 1-2 yılı bulur ozaman 600lük bir makina alıp çocuklara onuda gösteririz
Sex Speed Money...
ilhan hayrola kasko karşılayacaktı masrafları ne oldu???? shorin frenler yakında tutmaya başlar ama arka frene yinede o kadar umut bağlama bu motor arka frenle durmaz, kendini yavaş yavaş ön frene alıştır
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Hyolara hele iki kişi binince ; arka frenle yavaslamak bile iskence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bugün motoru teslim ettim, alan arkadaşla beraber binip motoru k.yaka'ya götürdüm, gemiyle de geri geldim.
Alan arkadaş ta buraya üye (Rumuzunu unuttum), tekrar hayırlı olsun
Plakayı çıkarttım ama bu plakayı arkaya nasıl monte edeceğimi bi türlü keşfedemedim malum delmek filan lazım alet edevat vs lazım vida somun cart curt maalesef bende yok hafta sou eğer hava güzel olursa servise götürüp bi zahmet taktıracağım.
Sex Speed Money...
3 delik açarak monte edebilirsin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar birşey soracağım bu pilakayı kuyruğun altına çakmak yakmı yada polisler kıllık yapıyormu bilen varmı acaba
Plakaya kuyruk altına cakmak motoru alınca yaptıgım ilk işti şimdiye kadar o plaka yuzunden hıc bı polısle papaz olmadım=)
Ama genede sana yap demıyorum cunku yasal birşey degil 60tl cezası var diye biliyorum
Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=)
Aynı bölgenin hyocularıyız Havalar düzelince görüşelim bi çay ismarlıyım sana mavibuz=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
aslında yasak tabii.usulsüz kullanıma giriyor.buarada usulsüz plaka ile trafige çıkmanın cezası plakasız çıkmanın cezasından daha fazla.
polislerin pek plakayla ilgilendiklerini görmedim tabii bu büyük şehirlerde.belki bir gün titiz bir memura denk gelirsen kıllık yapıyorlarmı anlarsın.hem ne biçim söz o öyle kıllık yapıyorlarmı falan onlarda görevini yapıyorlar yavpolis yapmasada yagmur acayip kıllık yapıyor sırtına kadar su atıyor benden söylemesi.illaki çamurlugu çıkartıcam diyorsan küçük app plakalardan yaptır.orjinalinide katlayıp sele altına koyarsın.boylece ceza yemezsin sanırım.
Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=) ozancım iyi güzelde senin arka sinyaller nerede?dönüşlerde bisikletçiler gibi kolunlamı sinyal vereceksin?bu şekilde bir trafik kazasına karışırsan 8/88 sen suçlu çıkarsın.gerçi zaten biliyorsundur ama benden hatırlatması..
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Ozan küçük sinyal alınca takacak, tabi bu yüzyıl içinde alabilirse:D:D
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
@zonta
@Sado
Valla suan Üniverste derdine düştüm motoru unuttum=)
Motor evin içinde yatıyor kullanmadıgım için acele etmıyorum
zaten böyle trafiğe cıkmam merak etmeyin
Alıcam sado az kaldıı=)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)