Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T GT 250R
    bide şu yazıları nasıl silerim? özellikle ST kanuni yazan yerleri hem camda hemde deponun üzerinde neyle nasıl silebiliriz
    Sex Speed Money...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bide şu yazıları nasıl silerim? özellikle ST kanuni yazan yerleri hem camda hemde deponun üzerinde neyle nasıl silebiliriz
    O yazıları sakın sılme Altta kabartması kalıyor..
    İğrenc bı goruntusu oluyor ben zımpara boya attırmayı dusunuyorum depoya komple sırf bu yuzden..

Camdakını cıkarmak problem degıl sıcak su ile cıkar
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    niye sileceksinki....sıkıntımı yaratıyo..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Sıkıntısı elimi değdiğimde çıkacakmış gibi olması rahatsız ediyor... bide silerken filan soyulacakmış gibi geliyor... hımmm tabii tecrübeliler çıkarma diyorsa çıkarmanın hiçbir mantığı yok. birde bu akşam dikkatimi çekti arka fren çokda etkili degil acaba herkeste mi böyle? benim eski kullandığım motorda da aynı şekilde idi bu motorların yapısı gereği mi böyle oluyor? etkiyi arttırmak için ne yaabiliriz?

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye sileceksinki....sıkıntımı yaratıyo..
    Sex Speed Money...

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sıkıntısı elimi değdiğimde çıkacakmış gibi olması rahatsız ediyor... bide silerken filan soyulacakmış gibi geliyor... hımmm tabii tecrübeliler çıkarma diyorsa çıkarmanın hiçbir mantığı yok. birde bu akşam dikkatimi çekti arka fren çokda etkili degil acaba herkeste mi böyle? benim eski kullandığım motorda da aynı şekilde idi bu motorların yapısı gereği mi böyle oluyor? etkiyi arttırmak için ne yaabiliriz?
    yazılar verniğin altında öle çıkacakmış olmaz korkma..birde hem senin motor sıfır olduğu için biraz dikkatli ol çünki disklerin üzerinde koruyucu madde (yağlı gibi) var o yuzden hemen durmaz o yavaş yavaş yaptığın frenlerle aşınıp gidecek...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yazılara Dikkat

Sokakta Cocuklar Motoru görünce önce ufff ahhh diyor

Sonra markasına bakınca ; Vuuu ; Bu kanuniymiş yaramaz diyorlar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    slm beyler motorumu kazalı şekilde satıyorum eğer ilgilenen olursa bana ulaşşın...
    kafa grenajı , gösterge paneli, sağ gidon kumandası yok
    deponun sag tarafında hafiften ezik var ufak bi operasyon lazım
    sağ ayak koyma yeri, ön fren maneti kırık
    sağ alt grenajda goruldugu gıbı çizikler mevcut
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

Motosikleti
    S&T GT 250R
    İlhan hocam öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bir sıkıntı yoktur sağlık sıhhat yerindedir. Hocam bu motorla bi yere mi vurdun?

cakalaz hocam markanın ne olduğu seninde söylediğin gibi çocuklar için çok önemli. Benim 7 yaşındaki yeğenimde aynısını söyledi Benim için markadan çok bana verdiği keyif önemli. Milletin düşüncesi ile araba almaya kalksam ferrrari almam gerekirdi... Hatunu ikna edersem ki bu sanırım 1-2 yılı bulur ozaman 600lük bir makina alıp çocuklara onuda gösteririz
    Sex Speed Money...

Motosikleti
    GT250R
    ilhan hayrola kasko karşılayacaktı masrafları ne oldu???? shorin frenler yakında tutmaya başlar ama arka frene yinede o kadar umut bağlama bu motor arka frenle durmaz, kendini yavaş yavaş ön frene alıştır
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hyolara hele iki kişi binince ; arka frenle yavaslamak bile iskence
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Bugün motoru teslim ettim, alan arkadaşla beraber binip motoru k.yaka'ya götürdüm, gemiyle de geri geldim.

Alan arkadaş ta buraya üye (Rumuzunu unuttum), tekrar hayırlı olsun

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün motoru teslim ettim, alan arkadaşla beraber binip motoru k.yaka'ya götürdüm, gemiyle de geri geldim.

Alan arkadaş ta buraya üye (Rumuzunu unuttum), tekrar hayırlı olsun

hayırlı olsun iki tarafada..motoru bırakıp yürüyerek eve gelmek zor olmalı.insan motorunu satınca sanki kedisi köpeği,kuşuymuş gibi aklı kalıyor

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Plakayı çıkarttım ama bu plakayı arkaya nasıl monte edeceğimi bi türlü keşfedemedim malum delmek filan lazım alet edevat vs lazım vida somun cart curt maalesef bende yok hafta sou eğer hava güzel olursa servise götürüp bi zahmet taktıracağım.
    Sex Speed Money...

Motosikleti
    GT250R
    Plakayı çıkarttım ama bu plakayı arkaya nasıl monte edeceğimi bi türlü keşfedemedim malum delmek filan lazım alet edevat vs lazım vida somun cart curt maalesef bende yok hafta sou eğer hava güzel olursa servise götürüp bi zahmet taktıracağım.
    servis yada herhangi bi motor satıcısında alet hırdavat mevcuttur 10sn sürmüyo takılması
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    3 delik açarak monte edebilirsin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    arkadaşlar birşey soracağım bu pilakayı kuyruğun altına çakmak yakmı yada polisler kıllık yapıyormu bilen varmı acaba

Motosikleti
    mondi 150MC
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar birşey soracağım bu pilakayı kuyruğun altına çakmak yakmı yada polisler kıllık yapıyormu bilen varmı acaba
    Plakaya kuyruk altına cakmak motoru alınca yaptıgım ilk işti şimdiye kadar o plaka yuzunden hıc bı polısle papaz olmadım=)
    Ama genede sana yap demıyorum cunku yasal birşey degil 60tl cezası var diye biliyorum

Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=)

Aynı bölgenin hyocularıyız Havalar düzelince görüşelim bi çay ismarlıyım sana mavibuz=)
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında yasak tabii.usulsüz kullanıma giriyor.buarada usulsüz plaka ile trafige çıkmanın cezası plakasız çıkmanın cezasından daha fazla.
    polislerin pek plakayla ilgilendiklerini görmedim tabii bu büyük şehirlerde.belki bir gün titiz bir memura denk gelirsen kıllık yapıyorlarmı anlarsın.hem ne biçim söz o öyle kıllık yapıyorlarmı falan onlarda görevini yapıyorlar yavpolis yapmasada yagmur acayip kıllık yapıyor sırtına kadar su atıyor benden söylemesi.illaki çamurlugu çıkartıcam diyorsan küçük app plakalardan yaptır.orjinalinide katlayıp sele altına koyarsın.boylece ceza yemezsin sanırım.

Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=) ozancım iyi güzelde senin arka sinyaller nerede?dönüşlerde bisikletçiler gibi kolunlamı sinyal vereceksin?bu şekilde bir trafik kazasına karışırsan 8/88 sen suçlu çıkarsın.gerçi zaten biliyorsundur ama benden hatırlatması..
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    GT250R
    Ozan küçük sinyal alınca takacak, tabi bu yüzyıl içinde alabilirse:D:D
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    mondi 150MC
    @zonta
    @Sado

Valla suan Üniverste derdine düştüm motoru unuttum=)

Motor evin içinde yatıyor kullanmadıgım için acele etmıyorum
    zaten böyle trafiğe cıkmam merak etmeyin

Alıcam sado az kaldıı=)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler