İmageshack.us 'a gir..
Resmi seç 640x860 mı ne boyut var onu sec upload de
Resimi yukledıkten sonra sagda cıkan lınklerden
Embed this image
Bolumundekı bırıncı forum lınkını buruya kopyala
Resimler büyük gözükür=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Diskler hosuma gıttı valla=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
diskler derken?**
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:43 ----------
çako erkenden uyudu galiba puhahaha
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
çako benim geldiğimi görünce tırstı resım yarısı yapmaya=)
Oflıne takılyor=)
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Herkese selam:
Öncelikle şu zincir konusuna değinmek istiyorum. Motosikletime gayet iyi bakıyorum bakımlarını akasatmıyorum. Hiçbir zincir 200km de yağsız bile olsa uzamaz. Denendi onaylandı.
Hadi ben hatalıydım bakmadım diyelim. Yolda zinciri gerdik yağladık( bu işlem sanayide ustalar taraından yapılmıştır fotoğraını da gönderebilirm isterseniz)
200km sonra gene uzadı.
Şu an motorumda 35 tl lik kanuni seyhan zincir bulunmaktadır. 10.000 km nin üzerine çıktım şu ana kadar gerdirme yapılmadı. Zinciri bilenler bilir oring falan da bulunmaz zincirde.
Ben şuna inanıyorum eğer motosikletinize en kötü lastikleri bile taksanız en iyisinden %20 kötü olacağına inanıyorum. Hele bu kuru zemin ise arada pek de fark yok 250cc bir motor için.
Motoru parçalamadığınız sürece motor pati yapmakta bile zorlanıyor.
Kawasaki R 6 f de denenmiştir ve alet hiç zorlanmadan asfaltta pati çekiyor.
Lastikler metzeller. Artık lastik mi kötüdür alette mi bir hata var bilinmez!
Bu motor hala 250 cc nin kralı. Bu motorun servisi de hala alemin en kötüsü.
Şu yeni honda 250 cc yi gördüm şase harika görünüyo test etmek için sabırsızlanıyorum. fiyat 13000.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
Herkese selam:
Öncelikle şu zincir konusuna değinmek istiyorum. Motosikletime gayet iyi bakıyorum bakımlarını akasatmıyorum. Hiçbir zincir 200km de yağsız bile olsa uzamaz. Denendi onaylandı.
Hadi ben hatalıydım bakmadım diyelim. Yolda zinciri gerdik yağladık( bu işlem sanayide ustalar taraından yapılmıştır fotoğraını da gönderebilirm isterseniz)
200km sonra gene uzadı.
Şu an motorumda 35 tl lik kanuni seyhan zincir bulunmaktadır. 10.000 km nin üzerine çıktım şu ana kadar gerdirme yapılmadı. Zinciri bilenler bilir oring falan da bulunmaz zincirde.
Ben şuna inanıyorum eğer motosikletinize en kötü lastikleri bile taksanız en iyisinden %20 kötü olacağına inanıyorum. Hele bu kuru zemin ise arada pek de fark yok 250cc bir motor için.
Motoru parçalamadığınız sürece motor pati yapmakta bile zorlanıyor.
Kawasaki R 6 f de denenmiştir ve alet hiç zorlanmadan asfaltta pati çekiyor.
Lastikler metzeller. Artık lastik mi kötüdür alette mi bir hata var bilinmez!
Bu motor hala 250 cc nin kralı. Bu motorun servisi de hala alemin en kötüsü.
Şu yeni honda 250 cc yi gördüm şase harika görünüyo test etmek için sabırsızlanıyorum. fiyat 13000.
http://teoman48.wordpress.com/
Lastikler için katalogda 29 32 yazıyor ama bana sanki azıcık daha hava gerekiyor gibi geldi... 30 32 yada 31 33 daha uygun olabilir mi bu konuda daha öncede tartışıldı ama net bir kanıya varılmadı... Bu arada motoru yeni aldığım için zinciri yağlamama temizlememe gerek varmı arkadaşlar rutin olarak neleri kontrol etmemi önerirsiniz...
Sex Speed Money...
bak işte senin yanıldığın yada bilmeden ahkam kesmek istediğin konular var...
1,ben de bu motoru kullandım yeni sattım...165 çok rahay görüyo redline sokarsan o dediğin 170-180 leri görüyo.....ama belli zaman sonra motoru eline almaya başlıyorsun...
2,beygir gücünün öemi yok sa ozaman neden adamlar okadar beygiri oraya sıkıştırmak için uğraşıyor1tane koayarlar iş biterdi...senin kıyasladoğın motorların tork gücü ne etki ediyor o beygirler ..ss lerinde hızına etki ediyor...yani elmayla armutu kıyaslamaya gerek yok..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
arkadaşlar kask önerileriniz nedir? Hangilerini kullandınız hangilerini begeniyorsunuz?
Sex Speed Money...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:47 ----------
kessinlikle çakoya uyup 33 yaptım bozuk yolda tank tokatladım valla dehşet bişiydi aman diyorum...lastik havalarıyla fazla oynamayın..lastikleri orjine çektikten sonra pek bi sorun yaşamadım..
Arkadaşlar kilit kullananınız varmı? Disk kilit mi yoksa halat tarzı kilit mi daha iyi avantajları dezavantajları nelerdir bilen varmı=?
Sex Speed Money...
alarmlı disk kilitleri var.oxford ,xena gibi ama biraz pahallıdır.gerçi hırsıza kilit olmaz ya istedikten sonra 2 kişi kaldırıp atıyorlar panelvana.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
kullanan varmı hangisini öneriyorsunuz?
Sex Speed Money...
shorin valla ben bunu kullaniyorum. biraz kaba ama çok kullanışlıdır.gündüz fren diskine takıyorum aksamda bahce kapısına.blidigin asma kilt gibi her yerde kullanabilirsin.http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...200&ShowPane=2
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
aynısından almayı dşünüyordum eklemişim sepete sagol hocam... pili bildigimiz alkaline pil degil mi kalem pil yani
Sex Speed Money...
yok bildigin yassı saat pillerinden.yanlız şöyle bir durum var bu alarmlı disk kiltlerinde:alarm bir kere çalmaya başladımı kendiliginden susmuyor.yani uzaktan kumandada yok.yanlız bu kilitte şöyle bir özellik var.geçme sürgüsü iki taraflı.bir tarafı kırmızı diger taraf mavi ile işaretlenmiş.kırmızı ucu kırmızı girişe takarsan alarm aktif oluyor.maviyle maviyi takarsan sadece kilit.taşıma cantasıda var arka ya sele altı bagaja koyarsın yanlız etrafına destekleyici birşeyler koy temizlik bezi falan.yoksa bagajda bir oyana bir bu yana çarpmasın baya agır.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)