Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ocak 2010, 19:47
hayırlı uğurlu olsun motorlarınız kazasız belasız keyifli dürüşler diliyorum,
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Reklamlar
-
09 Ocak 2010, 21:09
Arkadaşlar, bugünden itibaren motorsuzum.
Motorumu sattım.(Ve...yeni motor arayışlarına başladım )
-
09 Ocak 2010, 21:43
Shorin adlı üyeden alıntı
Tolga hocam selamlar... öncelikle ikimizede hayırlı olsun önce sen aldın ve senin destegin sayesinde bizde gidip motorumuzu aldık ama allah var mustafa hocamla mahmut bey çok yardımcı oldular... bu arada ben pek öyle fazlaca acemi degilim
daha önce motor sürmüşlüğüm var vitesli olarak ama uzun zamandır sürmüyordum. sanırım vitesi geçirmek için fazla abanıyorum ayağımla malum kışlık botlar vardı pekde hissetmiyorum vites geçtimi geçmedimi diye yaw bu aletlere digital ekrana bide vitesin kaçta olduğunu gösterecek bir menü koysalar çok tatlı olur :=) birde arkadaşlar meretlere debriyaj kolunu çekmeden vitesi atmaya kalksak neler olabilir? :=) soru tamamen eşimi bindirdiğimde neler olabilir onu ogrenmek için ben tahmin ediyorum ama
))) arabada kendisi birkaç sefer debriyaja basmadan vites geçirmeye kalkmıştıda
)) şaka bir yana aletler güzel bastınmı gidiyor...
Umut vites göstergesi olayına tamamen katılıyorum, benim gibi acemiler için süper olurdu Bildiğim kadarıyla vites yükseltirken, gazı kesip debriyajı çekmeden de atabiliyorsun vitesi ve hiçbir zararı yok ancak vites düşürürken mutlaka debriyaj kullanmalı aksi takdirde dişlilere zarar verebiliyor, aşındırıbabiliyor.
Bu arada ben aldım, sen aldın, bugün 5-6 kişi daha gidip bakmış, motosiklet.net de gördük demişler.
Henüz bastım mı gidiyor kısmını denemedim ama durdum mu bütün gözler bana dönüyor, onu anladım
-
09 Ocak 2010, 21:56
Yaw, ne yapacaksınız dijital göstergede vitesin kaçta olduğunun görünmesini
Zamanla, kullandıkça motorun sürat-devir ve sesinden zaten vitesin kaçta olduğunu anlayabilirsiniz.Ben ilk başlarda vites yükselttim mi, bir kaç kere içimden tekrarlardım kaçıncı viteste olduğumu, bu durum, sadece 2-3 ay sürdü.
Toex,
Motorun kasası 600'lük olduğundan, bakan çok olur, özellikle çıtırlar bayılır
-
09 Ocak 2010, 22:50
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Motorumu sattım.(Ve...yeni motor arayışlarına başladım
)
oo kaça sattın abi hayırlısı olsun ne almayı düşünüyorsun?
-
09 Ocak 2010, 22:54
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Motorumu sattım.(Ve...yeni motor arayışlarına başladım
)
hımm baktım bugün hyolar azalmış bir tane
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
10 Ocak 2010, 00:20
valla vites yükseltirken basmaya gerek olmadığını ilkkez duydum varmı hakikaten boyle bir durum...
-
10 Ocak 2010, 02:13
Hyo'mu 5.800'e verdim.
Bana gelmeden önce 2 Hyo daha bakmışlar, o motorları 5.500'e bırakıyorlarmış, ama, benim motoru beğendiler.
Ne almayı düşünüyorum...?
Kafam çok karışık, 3 tane birbirinden farklı motor var aklımda
CBR 600F, Fazer F6 ya da çok radikal bir tarz değişikliği yapıp Shadow almayı düşünüyorum.
Üçü de birbirinden farklı motorlar, ancak üçününde avantaj ve dezavantajları var.
-
10 Ocak 2010, 13:44
ya şu hyosung u bi yakından incelesem benimde kararım kesin olacak basacam parayı alacam ama etrafımda da kimsede yok arkadaş insan bilmediği kullanmadığı motoruda almak risk oluyor.5800 normal bir rakam abi hayırlısı olsun
-
10 Ocak 2010, 14:38
hocam git bir yetkili bayii ye incele 0 mı almak istiyorsun
-
10 Ocak 2010, 16:44
Arkadaşlar bizim bu öndeki rüzgarlığı ben siyah yapmak istiyorum.Bunu nereden ve ne kadara temin edebiliriz?
-
10 Ocak 2010, 18:14
aynen birde bu ST kanuni yazan yerleri silmeye kalksak nasıl sileriz? oraları silip boş olmasını istiyorum
cinfeez adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizim bu öndeki rüzgarlığı ben siyah yapmak istiyorum.Bunu nereden ve ne kadara temin edebiliriz?
-
10 Ocak 2010, 18:25
trendy83 adlı üyeden alıntı
ya şu hyosung u bi yakından incelesem benimde kararım kesin olacak basacam parayı alacam ama etrafımda da kimsede yok arkadaş insan bilmediği kullanmadığı motoruda almak risk oluyor.5800 normal bir rakam abi hayırlısı olsun
Abi altında motorun var sahibinden.comda bir sürü istanbulda satılık hyo var sana en yakınını bul atla git bak madem almayı düşünüyorsun=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
10 Ocak 2010, 21:44
Resim gelsin bitane=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
10 Ocak 2010, 22:00
-
10 Ocak 2010, 22:06
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ozan; Kaşınma kardeşim; Başlatma beni resim ekletmeye
Bu arada motorunu satan arkadaslara Hayırlı olsun
Ben de iLanımı kaldırdım!
Ön cam soran arkadaş için ; Sahibinden.com'Da 85 TL den siyah ön cam satılıyor
hodri meydan çakoo=)
Saglam resimlerim var ayık ol=)
-
10 Ocak 2010, 22:13
gelsin bitane daha . çako birtaneden fazla yükleme janım..
[img=http://img3.imageshack.us/img3/899/fotoraf049.jpg]
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
10 Ocak 2010, 22:16
-
10 Ocak 2010, 22:20
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
10 Ocak 2010, 22:22
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler