Arkadaşlar 0 motor alırken kontrol edilmesi gereken neler olabilir? Siz olsanız neleri kontrol ederdiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 ----------
Biraz önce koredeki ST motorun sayfasına baktım 2010 modellerde arka tarafta özellikle stop lamblarında filan ciddi fark var birde renk olarak beyaz seçeneği getirmişler... türk lirası olarak orada satılma fiyatı 6000 TL...
Sex Speed Money...
oLabilir; Yalnız Türkiye'den cok daha pahalı satıldığı üLKeler de var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şaka gibi bir ilan... fiyata bakın 9500 TL yahu bunun sıfırı kaç para ki bu fiyatı yazmışlar... Garip...
http://www.sahibinden.com/sifir_ayar...XQQdisplayitem
Sex Speed Money...
Ruhsatmı yazmışım pardon ya;
noterden satış kağıdını getirdinmi dediklerim aynen yapılıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------
Sen bana pm den tc numaranı ver.
tam olarak hem trafik hem kasko fiyarı verebilrm sana.
Yazdım.....
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
Arkadaşlar yarın sabah saat 9:00 gibi istanbulda küçükçekmecede ÇAKIRCA tic'de olacağım. Cennet mahallesi petrol ofisinin yanındaymış. Eğer yolu düşen olursa görüşebiliriz. Bu arada eğer gelirseniz motor ile ilgili bilgide almış oluruz. 2010 ve 2009 ile ilgili... Mustafa bey sahibi ve oldukça ilgili bir üstat... Bu arada aynen dediğim gibi arabada olduğu gibi motorda da yılın 7. ayından sonraki üretimler bir sonraki yılın modeli olarak adlandırılıyor dolayısı ile bizim alacağımız motorlar 2009 model değil 2010 model olacak ama 2010 modelin yeni kasa tipinde değil çünkü 2009'un 7-8-9-10-11-12. aylarında üretilenler 2010 model olarak adlandırılıyor. 2010 modellerde yetkili satıcı bayiilerini aradığımda soyledikleri bu yıl kolay kolay gelmez denildi.
Sabah görüşmek üzere ilgileneneler 505 772 5097 nodan bana ulaşabilir. MT den olduğunuzu soylerseniz tanışmış oluruz.
Selamlar...
Sex Speed Money...
shorin şimdiden hayırlı olsun avcılar mtden sana yakın olan birçok gt250r var, bakarsın gelirler, benim sınavım var yarın sabah tam tersi istikamete gideceğim..
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Mesela kırmızı da durduk vitesi boşa alacağız.Ama vites boşa geçmiyor. Ya da rampa yukarı durduk boşa aldık 1. vitese takacağız ama vites 1'e geçmiyor.Geçmesi için motoru öne yada arkaya kaydırmam gerekiyor.Sizce bu normal bir durummudur? Yoksa sadece benim başımamı geliyor ??? Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...Bu olay canımı sıkmaya başladı...
Umut aramadın beni hala Bugün gittim çakırcalara motoru almaya ama plaka gelecek diye bekledim bayağa ama bugüne de yetişmedi mecburen yarına kaldı. Yarında işlerden fırsat bulup ofisten kaçabilirsem almaya gidecem motoru, görüşürüz orda. Motorlar aynen dediğin gibi 2009 kasa ancak 6. ay sonrası üretim, teknik yeterlilik belgesinde 2010 model yazıyor. Ki zaten dediğin gibi 2010 kasalar kolay kolay gelmeyecek görünüyor. Gelecek olsa çoktan gelmiş olması gerekirdi.
Motoru alcam diye gittim alamadım, moralim biraz bozuldu ancak hazır gitmişken 10 km kadar tur attım oralarda. Ayıptır söylemesi ellerim titriyor hala Bu gece uyumak bayağa zor olacak sanırım
@ Cinfezz ;
Boşa gecmemezlik; Hyosung' un Tüm modellerinde var malesef. Yalnız Cok da Büyütülecek bişey değil.
Yalnız; 1. Vitese gecmemesi anormal. Emrah'ın dediği yer; Debriyaj manetinin ucunda. Ordaki plastiği geriye cek ve yuvarlak bir parça var; Onu cevireceksin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cinfeez kardesim simdi şöyle tarif edeyim sana:kırmızı ışıkta durunca vitesin boşa geçmemesi çok iyi çünkü senin yapman gereken de o dur.kırmızıda durunca vitesi boşa almıyacaksınrampa yukarı durunca vitesi boşa almak gibi bir hata yaparsan motor da sana kızar vitese geçmez işte(çünkü motor geri kaymakla meşgul)çok akıllıdır bizim motorlar 850 tl lik beyin var motorda.bu can sıkacak bi olay degil kardeşim emrahında dedigi gibi biraz devriyaj teline ince ayar lazım ama anlamadıgını belirtmişsin zaten.birazda kullanılan motor yagından kaynaklanıyor.benimki castrol ü hiç sevmiyor mesela
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)