Yalova'da henüz kar yok Yer yer sağnak yağısla karsılasıyoruz
Hava raporlarına göre yarın da yağıs var ; salı;çarş;perş;cuma Güneşli
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar merhaba... elimde hiç kullanılmamış bi çift 1000rr aynası var... bizim motorlara tam uyuyor... eğer isteyen olursa pm'den ulaşın görüşelim...ilgilenirseniz foto da ekleyebilirim yarın....
Selametle...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
istanbulda en az 2gün havalar berbat olacak, hatta kar şimdiden başladı, hevesinizi kırmak gibi olmasın
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
aramızd göl kadar bi denz var; aradaki hava farkına bak
Bu arada burda da yağMur kara dönmek üzere
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Burda Eskişehirde de kar vardı ama şuanda kuru soğuk var. Motor almaya istanbula gelecektim ama bu havada perişan olma ihtimalini düşünerek havaların karsız yağmursuz bir gününü yakalama derdindeyim
Sex Speed Money...
SHorin;
Sen bu gidişle yazı bekleyeceksin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sorma Doğan hocam valla almaya gitsem istanbula, kesin kar buz soğuk başlar şans yok bizde ben kararı verdim umarım satılmazda dımdızlak kalmam... Size yeri gelmişken 0 aldığım motorla ilgili ne yapmam gerekiyor hangi belgeleri almam gerekiyor bileniniz var mı? ÖTV ödedi belgesi bayii yeterlilik belgesi vs gibi salladım ama... plaka ruhsat vs için hangileri gerekli...
Sex Speed Money...
ah be ah cakonun motoru benim hakkımdı parayı denkleştiremedim
ama nasip
benim kaskım geceleyin karşıdan gelen arabaların ışıklarını çok kötü dağıtıyor gözümde onlarca ışık hüzmesi oluyor yaklaşık 50-100m hiç bişey görmeden gidiyorum sizce ne yapmam lazım ya da cam alırken neye dikkat etmeliyim kaskın camına araba filmi felan çeksem faydası olur mu
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Aşağıda 0 araçlar için evraklar bulunuyor ama 2. maddeyi kim verecek nedir bu? 3. maddeyi nerede yaptırıyoruz? 6.maddeyi hiç anlamadım zaten trafik tescili için gitmiyormuyuz? 7. madde tamamen saçmalık şöförler odasından dosya almam gerekiyormuş hayret bişi ya! yakın zamanda bu işleri yapan varmı?
YENİ KAYIT (FATURALI) ARAÇLARDAN İSTENEN BELGELER
1. Fatura ve faturayı düzenleyen bayiinin yetki belgesi.
2. Uygunluk belgesi
3. Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası
4. ÖTV ödeme belgesi aslı
5. Vatandaşlık numarası
6. Tescil ve Trafik belgesi (Trafik Tescil Şube veya Bürosu'ndan)
7. Şoförler Odası'ndan yeni kayıt dosyası
NOT: Fatura kesim tarihiden itibaren 3 ay içerisinde tescil zorunluluğu bulunmaktadır.
Araç şirket adına alınmış ise, yukarıda belirtilen belgelere ilaveten;
a) Ticaret Odası Sicil Kayıt Sureti,
b) İmza sirküleri ibraz edilecektir.
Sex Speed Money...
shorin kardeş 2 tane sıfır araç aldım ama bu maddeleri ilk kez görüyorum dostum bunlarla sen neden uğraşıyorsun ki satıcı yapar bu işleri ya da ver bi takipçiye kurtul bence belki takipçiler 50 lira flalan alır ama senin emeğine değer yani o para
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
adana dedin de yarınki altılı ordan çıkacak bakalım buluyum parayı adanadan inş
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
vallaa bizim arkadaşın adanada at çiftlikleri var yarış atı yetiştiriyolar,bide devamlı beni hipodroma götürüyo zorla at yarışı izliyoz yaa
Her asker yeşil bereli olamaz
ben de zeytinburnunda oturuyorum veliefendiye yakın gidiyoruz biz de arada zevkli olay
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Hocam 0 hyosung yani ST kanuni ile yada 2010 ile 2009-2008 arasındaki fark nedir bi söylermisin? Nasıl anlarız? Bilen var mı? Birde bu motorların nezaman üretildiği nerede üretildiği motorda yada belli bir yerde yazmıyor mu?
Valla ben zamanında 0 araba aldım ama aldığım araba 2004-2005-2006-2007 hatta 2008de bile satıldı sonuçöta her yıl kasa vs değişmiyor ki... trafige çıkış ve model önemli değil mi motorda? Bilmediğimden soruyorum...
Sex Speed Money...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)