Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
kardes bak ben sana sole ozetlıyım kendı fıkrımı...hem bıkılmayacak hemde ögrenılecek kadar hızlı...ben bole soluyorum soranlara bana gore ol cunku...ne scooterler var gt250r dan hızlı...sadece ss kasa gorunumu hos ama dıger kalıplı racelere gore bos bı alat ama bana sorarsan alınacak bı motor...bu tam bı ara motor ama gayette tatmınkar...belkı karısık anlatmıs olabılırım ama bu motora bende asıgım o yuzden neler hıssettıgımı anlatamıyorum...yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana...ben allah ızın verırse hazıranın sonuna dooru alıcm motorumu...
Reklamlar
-
Faik'cim yanlış bilmiyorsam 250 cc sınıfında pek rakibi yok.
Bu motoru geçecek scooterlarda Burgman 650 türü scooterlardır ki onlarda son hızda biraz fark atarlar muhtemelen(gerçi bir Burgman 650'nin 200 km/h hıza yaklaştığını farzedersek var biraz fark tabi )
Diğer kalıplı racelere görede pek boş sayılmaz yav,hatta ben 600RR'a oturduğumda "ulen keşke benim motorda bana böyle küçük gelse" demiştim (şaka yapıyorum tabi 600 RR biraz daha iri ama oturunca bu yükü sürücüye hissettirmiyor gibi geldi bana)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
yok kardes sole kalıp olarak yakınlar ama motor gucu olarak baya bı fark var alenı bu...yanı solekı gt650r 79 bg yanılmıosam ama 600rr 119 bg e bakınca 40 bg baya bı fark...sılver wing falanda hızlı nerdeys gt250r kadar...anlatmaya calıstıgım su kucumsenecek bı hızı yok ama race motoru kadarda hızlı deıl
-
Ha tabi 600'lükler falan kadar performansı yok ama keyif veriyor genede
-
tabı cnm...zaten ole olmasa bızım bu motorla ısımız ne...ya zaten bende dıger racelere gore bıraz bos dedım...onlar cok cbk hızlanıyorlar ve cok hızlılar...ya bızım motorlarımız gusel kardes bende alabılırsem allah ızın verırse severek anıp bınıcm...gerısı zaten onemlı deıl
-
faik krds bende ankaradayım hyosung almaya karar verdim yorumlarınız içn teşekkür ederim .. bende bekliyorum şu soguklar bi geçsin mart bası gibi almayı planlıyorum acaba forumdn alıcak bikaç kişi bulursak fiyatta yardımcı olabilirlermi .. ben arkadaşlardan bikaç tanesini motora doğru yöneltiyorum .. herkez kesesine göre olduğu için sl 150 alcak onlar .. ama sonucta onlarda motorcu olcak sizler gibi bnde öle olcm allah nasip ederse ... sonuçta önemli olan motorcu kardeşliği :D
BENDE AŞIK OLDUM BU MOTORA (L)
Yorumlarınız için teşekkür ederim .. bende hyosungcu olcm .. aşk gzl bsy (:
kazasız belasız sürüşler herkeze allah yolunuzu açık etsin ..
-
beyler arkadaşlar hyosung almak isteyen arkadaşlar biliyorsunuz hararetli ve ortada kalan bir distribütörlük hikayemiz var. Sizlerden ricam eğer motorunzun üzerinde hyosung yazmasını istiyorsanız enazından bir tepki maili olarak koredeki firmaya 2-3 cümle ingilizce bir mail atmanız
işte iletişim bilgileri
sskang@hisntmotors.com Mr. Steve Kang
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
yazalım ne yazmak gerekiosada bn bilmem ingilizce devap gelse okuyamam :D ne yazmamızı istiosn söle kardeşimde yazalım :D ingilizcm vardır şaka yptm :D
-
evet bu konu benımde canımı sıkıor baya bı ama eger sy kanunı olursa bız ne motor alcaz onuda bılmıorum vallah fercı ben ıkıncı el alıcm kesın bu yuzden hyosung yazıcak ama onemlı olan burda global motora yapılan haksızlıktır...hfc dede gerklı olan seye varım dedım sekınmeden ne yapması gerekılıosa yapmak ısterım
-
BENDE İSTERİM :D
yapalım biseyler beyler ...
çou kişi online yha ne gzl ...
a_k_i_f_f@msn.com eer bi emriniz arzunuz olrsa ...
-
akif kardes sen sıfırmı almayı dusunuosun motoru...
-
arkadaşlar ozaman hyosungfanclub a katılın orada güzel bir mail hazırladık fakat içinde geçen cümlelerde HFC üyeleri diye bahsediliyo oyüzden orjinal maili göndermek için üye olunması gerekiyo yok ben üye olmak istemiyorum derseniz de ingilizcesi güzel olan bir arkadaş bizim mailden C/P yaparak hfc olan yerleri değiştirebilir sadece tepkimizi koyalım biz üzerimize düşeni kullanıcılar olarak yapalım ki tüketicinin saf olmadığını seçici olduğunu ucuz mala ağzımızın suyunun akmadığını kalite istediğimizi anlasınlar...
üye olmak için
www.hyosungfanclub.com bilmeyenler için söylüyorum hfc mt nin kardeş sitesidir zaten adminimiz mt süper moderatörü eyong yani olcaydır bende oranın moderatörüyüm bu topicte de birçok yazışmam zaten mevcut sanırım tanıyorsunuzdur az çok.
gönderilecek yer
sskang@hisntmotors.com Mr. Steve Kang
forumdaki bi arkadaşımızdan alıntıdır kendi bireysel maili enazından bunu gönderin
Dear Mr.Kang;
Unfortunately I still couldn't understand why you did an illegal arrangement with Kuralkan/Kanuni at the same time with Global Motors.Didn't anybody tell you about their brand quality?.They are big producers and sellers in Turkey but their segment and quaility couldn't get over a Chinese brand.Therefore you really damage to your brand in Turkey with making an arrangement with Kuralkan.
And I believe that Kanuni riders never afford your products.
I have decided to buy an gt250 naked in two monts but now i changed my mind to buy a second hand Suzuki or Kawasaki and as I read the local motorcyle rides forums I see many many people who will sell their Hyosung motors as soon as possible.
If you want to take a look
www.sahibinden.com (is a website like ebay)in Turkey as you search for Hyosung brand you will see lots of Hyosung motors are for sale compared to other brands.
Thanks for damaging to your brand and we care it more than you...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
akif kardes sen sıfırmı almayı dusunuosun motoru...
evet 0 almayı düşünüyorum .. önce sl 150 alcktm buna aşık oldum sitedede görüorm ztn her gün (L) :D para durumunu ayarlayabilirsem alıcam bundan ..
sn 0 mı almayı düsünüyosun ... yada 2. el 6 ya falan bulursam onuda alabilirim rodajı güzel yapılmıs temiz bi motor da gönül 0 ister :D
-
valla kardes bende 0 almayı dusunuodum hem su olaylardan sonra hemde bıraz arada fazlaca bı mıktar olmasından daolayı 2. elle sıfırn 2. el almaya karar verdım hazıran sonu ınsallah bakıcz...eger kafama gore bulmazsam ve bu kanunı olayı gerceklermezse yaz sezonunun sonuna dooru 0 alırım..hayırlısı bakalım...nasıp kısmet ısı bunlar
-
bncede nasip kısmet işi bnde bakcm yhaaa gzl bulursam düşünebilirm .. bugün sitede gösterdim babama motoru :D "öküz gibi" dedi :D ayptr sölemesi .. emek 4.cadde motomaxtada bkmstk kanuni bbm onu alalım dio ama gnlüm hyosungdan yana ..
pardon kanuni demişim keeway sl 150 :D ama gnlüm tbiki hyosungdn yana ...
aşk gzl bsy :D
-
vallaha ben takıpteyım devamlı para olsa hemen gıdıp alıcm 0 ını 8000 ytl ye ama yok o kadar para artık 0 ıcın tek umudum fuardan sonra ellerınde kalan malların ucuza satılmasını beklemek ama coooook zor onun ıcın dvmlı ılan sıtelerıne bakıyorum..
-
Faik bir ara bende sıfır almaya niyetlenmiştim ama adam 8500'den aşağı inmemişti. İstanbul'dan 8'e falan alınırdı ama oralarda kim uğraşacaktı.
Sonradan düşündüm "ya sıkılırda satmak istersem vs."
Sıkıldım sanki biraz (gerçi daha adam akıllı binemedim)
-
bu motordan sıkılınırmı yhaa .... bn aşık oldm walla ... altıma versin babam şu motoru .. yhaa bu hyosung un grisi ayrı biyerdemi satılıo yha ?? hiç gri yok biyerde bulamadım yani s: ASM nin motoru griymiş ... :D beni ezik gördülerde sölemediler galiba :D şu para ksnleşşin alalım gezelim motorları beyler .. ztn aldktn snra evde 1 dk durmam :D istnbula bile glrm :D
bu arada bn sitelere bakıormda ankarada satılan 3 4 tane bir ikisi sıfır geriside 6.000 7.250 flnn onu alcaıma 8 milyar vrrm 0 alırım ... ama bide su var 0.km kanuni yada keeway alcaıma 2.el hyosung alırım ..
-
Sıkılma olayı tarzdan birazda
Yoksa sıkılınmaz
Görüntüyse görüntü,250 cc'ye göre performansa performans vs. vs.
Benim kafa hala başka bir motorda olduğu için bunun yanına yaklaşırken "ah ulen o motoru da bir görsem" diyorum hep
Uzun süre binilecekse sıfır alınabilir tabi
-
hangi motorda kafan ? siz tecrübelisiniz 1000 lik bi motordadır ksn szn kafanız :D bn daha 150 lik zor hayal ediormm 250 dede çk tereddütüm var ztn ... ama 250 likler içnde en yakışıklı motor .. sizler gbi ...
haaa bide unutmadan siz tecrübelisiniz derbi gpr 125 mi daha kalıplı hyosung gt 250 r mi derbiyi daha önce hiç görmedim veledin biri idda ettide azcık ezildim görmediim içn bilginiz varsa paylasırsanız her zamanki gbi çok sevinirim ..
bide unutmadan 50 kere yzdm hyosungun sesi pk gzl demiyolar derbininde gzl demedi o veelt ... bunlara güzl bi egzost tksak sesi düzelirmi daha canlı olrmu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler