Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    S&T GT 250R
    hocam 0 olanların resmini incelememiz için gönderirmisin... teşekkürler

Alıntı forbit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu motorların hiç biri 2010 diil trafiğe cıkışı öyle olucak sadece, sonuz olarak kac zamandır bekloylar oldukları yerde 1 senemi 2 mi allah bilir durdukca motora neler olabi,leceğinide hepimiz biliyoruz ben kendi motorumu alırkende vardı bu ilanlar bencede ikinci el temiz alınır ki ben de bunlara rağmen gidip onu yaptım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

kekliyolar işte milleti beya gecede biri sarı hyoyu diyodu ya 2008 diye, öyleki 2008 de sarı yok
    Sex Speed Money...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hyo almak isteyen zahmet edip burayı okusun ; sorduklarının hepsi yazıyor

Bu arada; arkadaşlar; siz siz oLun 106 GTI ilE kapısmayın dün beni Kalkısta yedi de
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kahraman7863 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hyo almak istiorum Ama bi yndanda pişman olurmuyum diye düşünüyorum fikriniz varsa biraz yardımcı olun arkadaşlar Pişman olurmuyum motoru olan varsa gidişi nasıl serilik bakımından hız bakımından sağlamlık falan yardımcı olarsanız sevinirim
    400 küsür sayfa sana yardımcı olmadıysa biz sana daha nasıl yardımcı olalım
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

HeLLOuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    inş. Hyosung GT250 R :)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada; arkadaşlar; siz siz oLun 106 GTI ilE kapısmayın dün beni Kalkısta yedi de
    Uyardığın için saol. Geçen konusu oldu arkadaşla aynı konu. Kalkışta hangisi yer diye:D Ben en iyisi sessiz kaliiim

sen gönder o 106 yı biz hallederiz..

Motosikleti
    S&T GT 250R
    GTI arabalar tehlikeli sularda yüzmek gibidir... Ankarada üniversite zamanlarımda Bilkent yollarında nissan sx 200 ile az fink atmadık sonu takla oldu GTI tipi arabalar impreza vb arabalar tehlikeli arabalardır siz siz olun pek yanaşmayın baktı psikopat geçemiyor sürer üstüne Bu arada bu 0 işi iyiden kafamı bulandırdı...

Arkadaşlar 0 motor aldığımızda özel tahta kutusunda mı oluyor yada aldığımda ne yapmam gerek malum ben eskişehirdeyim motoru bir başka şehirden alacağım İŞstanbuldaki bayi ile görüştüm ambara veririz dedi ben dedim pinpirikli adamım orada çizilir düşer filan ozaman kutusunda kargo yaparız ama tuzlu olur dedi bu işin başka yolu yok mu? Üstüne binip getiremem çünkü plaka vs olmayacak kamyonun arkadasına atıp getirmek istiyorum ama bu kezde kutusu hiç açılmamış bir ürünü aldığımda farklı bir şehirde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum durum biraz karışık yani... İlk kutuyu açtığımızda neleri kontrol etmeliyiz nelker yapmalıyız?
    Sex Speed Money...

Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GTI arabalar tehlikeli sularda yüzmek gibidir... Ankarada üniversite zamanlarımda Bilkent yollarında nissan sx 200 ile az fink atmadık sonu takla oldu GTI tipi arabalar impreza vb arabalar tehlikeli arabalardır siz siz olun pek yanaşmayın baktı psikopat geçemiyor sürer üstüne Bu arada bu 0 işi iyiden kafamı bulandırdı...

Arkadaşlar 0 motor aldığımızda özel tahta kutusunda mı oluyor yada aldığımda ne yapmam gerek malum ben eskişehirdeyim motoru bir başka şehirden alacağım İŞstanbuldaki bayi ile görüştüm ambara veririz dedi ben dedim pinpirikli adamım orada çizilir düşer filan ozaman kutusunda kargo yaparız ama tuzlu olur dedi bu işin başka yolu yok mu? Üstüne binip getiremem çünkü plaka vs olmayacak kamyonun arkadasına atıp getirmek istiyorum ama bu kezde kutusu hiç açılmamış bir ürünü aldığımda farklı bir şehirde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum durum biraz karışık yani... İlk kutuyu açtığımızda neleri kontrol etmeliyiz nelker yapmalıyız?

kutudaki motor montajlı değil..sen bunu nasıl montaj ediceksin..plaka ve ruhsatla nasıl ilgileneceksin....zor işler..

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    SHorin ;

Senin iş tamamen sarma olmaya başladı Sen sıfır almayacaksın bence ama neyse

Birazdan bi zincir temizliği yapacağım gencler Atarım Fotoları buraya
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Plaka ve ruhsat işi zor değilki aldığın ödendi belglerini faturları filan trafik tescile vereceksin tüm olay o takipçi bile yapabilir... Mühim olan motoru getirtebilmek... Bu arada dediğin güzel bir nokta var kutusunda montajsız halimi çıkıyor eğer oyle ise orada açtırıp montaj ettirmek sonra kutuya koymak gerekebilir tabii sığarsa yada kutuya koymadan bi pikapın arkasına atmak lazım iyicede sabitlemek lazım düşmemesi oraya buraya bvurup çizilmemesi için...

cakalaz hocam valla tüm alternatifleri değerlendiriyoruz. fiyat/mantık olayında 0 motor 8000 ile şuanda daha cazip... bunu kredi kartına 12ye böldürdüm mü tadından yenmeyecek... bakalım pazartesi olsun tekrar bi arayıp konuşacağım. para hazır eleman eğer istersen parayı gönder hemen motoru yükleyim ambara vereyim diyor ama ben görmneden iş yapmamak için bekletiyorum. Kıbrısa filanda göndermiş...
    Sex Speed Money...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dostum acık knusuyorum ama kusruma bakma !

Motor işi öyle kargo ile ; ambar ile yapılabilecek bir iş değil. Gidip bakacaksın; deneyeceksin snrasında alıp otobüs altına koyar mı getirirsin; binerek mi gelirsin bilemem !

Bence sen bin git İST'a.. Motoru gör... Beğenirsen alırsın zaten
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Biraz önce Öncel motorla görüştüm 8600e bıraktı onlarda 0 plaka dahil anahtar teslim fiyatı...
    Sex Speed Money...

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ilanda ilginç. 0 fiyatı 8250 yazılmış mantıklımı sizce?

http://www.sahibinden.com/alacagima_...XQQdisplayitem
    Mantığını bilmem ama ben ordan aldım motoru. Sonuçta motor sıfır, fiyatı 10.450 lilik liste fiyatlarına göre çok uygun. Ben oraya 2008 model ikinci el bir motora bakmaya gittim, sıfır aldım çıktım. Çok düşündüm çok kafa patlattım ama sonunda ikinci el almaya içim el vermedi, gittim daha uygun fiyata sıfır aldım burdan. Mustafa abi de iyi insan, plaka işlerini de hallederse bugün-yarın, cumartesi teslim alıyorum motoru inşallah

Motosikleti
    mondi 150MC
    Her gecen gün Sayımız artıyor
    Çoğaldık çako
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaşlar; 2500 km sonraki 8ooo Bakımım için Sipariş verdiğim parçalar elime ulaştı

Hav Filtresi; Yağ Filtresi; Arka Fren Balatası Hepsi Toplam 55 TL tuttu

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Arkadaşlar; 2500 km sonraki 8ooo Bakımım için Sipariş verdiğim parçalar elime ulaştı

Hav Filtresi; Yağ Filtresi; Arka Fren Balatası Hepsi Toplam 55 TL tuttu

demekki kendin yapacaksın...bakımları..değiştirmişken bujileride değiştir....

bende arkadaşla beraber yapmıştık bakımı motora...depoyu sökmesi uğraştırıyo gerisi kolay....

askıya alıp yağı boşalt sonra yeni yağı doldur..aslında uğraşmasıda zevkli oluyo..

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çoğaldık çako
    dostum bence kış geldik diye çoğaldıkmayıs eylül arası gene azalırız bence.birde motor alana kadar araştırma yapıp sonra motoru satınca foruma uğramayanlarda var.ben sattım yine forumdayım.alıcam yine forumda olacağım.kış uzun daha çok çoğalırız çooookkkk

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hayır tabii ki kendim yapmayacağım Yine servis yapacak fakat sadece işçilik ödeyeceğm..

3 servisten aldığım hava filtresi fiyatı ; en ucuzu 50 TL dedi...20 TL ye alıyorken neden servise 50 TL ödeyeyim?

Bunları 8ooo bakımı için aldm. 2500 km cik daha var Hava filtresi; Yağ filtresi; Bujiler; Arka balatalar ve yağ değişimi yapacağım
    Bujileri servis takar onlar ucuz

Bu arada 15.30 gibi basladığım zincir temizlğim ve yağlama işlemim az önce bitti

Buyrun Fotolarım

Kirli oLan Zincirim Artık ne kadar kirli denirse

Malzemeler; gazyağı ; temizleme spreyi;fırça; yağ kuru bez

Önce kaba bir temizlik

Kuruduktan sonra da sprey ile temizleme...

Kurutma işlemi

Zincir yağlamaya hazırlandı

30 Dakika bekledim; ve ardından güzel bir yağlama yaptım; biraz durduktan sonra 2-3 dakikalık bir turlama Gece olduğu içi Fotoğraf cekemedim; sabaha cekerim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Herkese Mutlu Yıllar Arkadaşlar

hadi bakalım....güzel olmuş..

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bugün hiç Foto yüklemedik; Gülerler valla

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler