oooooooooo ; Kardeşim paşa postası da burdaymıs İste sana ben bakayım
Baska bişeye baktırcam mı kanka
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İlk ciddi alıcı ben çıkacağım sanırım bu hafta sonu cuma günü yada pazar günü eğer uygun olursanız Yalovaya geleceğim 3-4 tane motor ayarladım bursa ve yalova tarafını bitireceğim... En azından motorlara bakıp fikir edinmek adına eğer beğendiğim olursa artık alacağım... Geçen haftalarda yada aylarda ankara-antalya tarafına gittim herhalde 20ye yakın motor baktım ama çoğunun bir yerleriyle oynanmış, boyadan geçilmiyor adam boya yok diyor stikerın altında ne var diyorsun hiç bişey diyor ama elini stikerın üstüne sürünce bariz çizik belli oluyor vsvs yani temiz motor bulmak ölüm benden demesi... Cakalaz hocam motora iyi bak başına bişey gelmesin geçen sefer iş nedeniyle gelemedim bu kez 1 ocak cuma yada 3 ocak pazar yalova semalarında olacağım mutlaka gelmeden haberleşiriz... Eğer beğendiğim motor olursa hafta içinde de motor işini bitircem...
Herkese selamlar
Sex Speed Money...
Farketmez Shorin ;
Gelirken tüm motorları bak; eğer almazsan en son benim motoru bakarsın... Benim motoru bkma işini een sona bırak
Buralardan alırsan da bir çay içelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ARKADAŞLAR bu motoru almaya karar verdim.kararım kesin.nasıl temizmi?yada tanıyan bilen varsa iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
arkadaşlar istanbulda hava güzel varsa beykoz tarafına gelen çay ısmarlayabilirim.Balık ekmekde yeriz.
ilan pasif durumda ama telefonu bende var arkadaşlar yorumlarınızı alayım.yardım lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 ----------
ARKADAŞLAR bu motoru almaya karar verdim.kararım kesin.ilan pasif ama telefonu mevcut bende.nasıl temizmi?yada tanıyan bilen varsa iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
nasıl oluyoda bu milletin km si az oluyo anlamıyorum ben mayıs ayında aldım motoru şu anda 7600 km de aylık 1000 km falan yapmışım kuryede değilim ama wc ye bile motorla gidiyorum millet motoru alıp garajda besliyo galiba öyle çok yakan motorlarda değilki benzinden korksunlar diyeyim.enteresan
valla bizimkilerin üzerindekiler bisiklet yanası gibiydi uyuz olmuştum bi bahane olsu değiştim bende tafsiye ederim şık duruyor..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 ----------
1 metre kare siyah folyomuydu ismini tam hatırlamıyorum ondan al, bir kişininde yardımıyla, sac kurutma makinasıyla yavaş yavaş cekiyosun, olurda hava yaparsa kurutma makinasıyla ısıtıyon cekince kalkıyo hemen, yapıştırırken birde sıvazlamak için sert ama oval olan bir pilastik tokoza ishtiyaç duyuyosun, sonrası yavaş yavaş yapıştırıyosun keşke yaparken fotoları cekseydim iyi olurdu şimdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
sen kendi motoru sattıydın demı, çoşkunla konuşmuştuk, Bu alıçağın daha tatmin eder inş. seni dostum, Gözüme çarpan aynaları ona ait değil yan yatmışs kırılmış oda osebepten değişmiş olabilir, iyice bir baktırırsın sen hayırlı olsun şimdiden
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Bu motoru ben bakmıstım alacağım zaman
Bişey diyemeyeceğim ama 1 yıldan fazLadır iLan duruyor sahibinden.com ' da
O zamanlar da 6250 TL istiyordu; Neden satılmamıs diye soruyor insan kendine
@ challenger ;
DOSTum ara bir konus sahibiyle... Bak bakalım ne diyor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Adam motoru kullanmamış,yurt dışındamıydı,şehir dışındamıydı.. aramıştım ben kendi motorumu almadan önce..
Eğer görmeye giderseniz kardeşi gösterecek size yalnız motor uzun süredir yattığı için çalışmıyor,akü bitik haberiniz olsun..
Drift religion
Saygısızlık etmek istemem ama alacaksan o rakama 650 lik naked al bari aynı sitede var ilanları.
Bu ilanda ilginç. 0 fiyatı 8250 yazılmış mantıklımı sizce?
http://www.sahibinden.com/alacagima_...XQQdisplayitem
Sex Speed Money...
Neden olmasın ?
Alacağa karsılık aldım diyor ; ve ucuza veriyor
YaLNız bence; bayidir; ELinde kalan malı ucuza cıkarmak istiyordur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 171 kullanıcı var. (0 üye ve 171 misafir)