birkaç fotoda bende
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
buarada öncema kendim reklamcıdan aldığın folyoyu kapladım.. Üzerindeki resim photpshop :D güzel oldu ama
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
forbit aynaların güzlemiş.
@ EMRaH ;
Aynen devam kardeşim GT ile aram iyi henüz bi sıkıntı yok
@Forbit ;
Dostum nasıl kendin kapladın ön camı ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çako olm ankarada Gt dolu lem
Bu arada rsv mille buldum bıtane satarsam rs i alıcam onu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Senin RS'ye Opel Takası geldi haberin var mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Sana bi tane RSV lazım...
Baskası kezmez seni
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
brezilyadaki hyolar beyaza bayıldım ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------
cakonun motorunda kuyruk iptali
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:37 ----------
[IMG]http://img8.imageshack.us/i/111120091674.jpg/[/Iforbit kardeşim motorun süper nazar değmesin maşallah diyeyim bende bursalıyım evimiz altıparmakta kırmızı kahvenin orda askerliğimide 49.iç güvenlik tugayında yaptım bingölde
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Abi demek motoru alsan; oynamadık yerini bırakmayacaksın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeş orjinellik hastasıyımdır normalde ama fotosopta hersey serbest
73 model renault 12 vardı tamamen orjinal galeriye götürdüm adam keske herseyi orjinal olmasaydı dedi
Hava açsa da turlasak motorla yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motorumuz olsada turlasak yahu
Reno'nun değişen bir yeri olsaydı; bu defa galerici "Keşke orjinal olsaydı" derdi, emin olun.
Bir tarihte, bir arkadaşım, al-sat yapan bir yaşlı amcadan araba alıyor.Araba, taksiden çıkma Şahin.Amcam diyor -"oğlum bak, tam sana göre, altın rengi bir araba".Arkadaş arabayı aldı.
Aradan 2-3 yıl geçti, arkadaş arabayı satılığa çıkardı, yaşlı amcam arabaya bakıyor, arabayı kendisinin sattığını unutmuş olacak ki, ilk gördüğünde araba hakkında söylediği laf :-"Lan bu ne ya...! Bok rengi, böyle araba mı olur?"
Amaç, fiyat düşürmek.
dostum fotosopda iyisin galiba.rica etsem şunun deposunu birkarbon fiberle kaplarmısın?fazla vaktini almazsa birde komple depo granaj falan .depoda bayagı cizikler olustu.bide milletin kanuni gıcıklıgından artık gına geldi (güzel motor kanuni yazısı bütün havasını almış.güzel motor sil şu yazıyı)inat ettim 16 ay dayandım ama artık bende bıktım.depoyu boyamaya en az isteyen 100 tl istiyor boyası benden.bir akraba ototuning isinde karbon kaplıyım sana diyor ama begenmezsem sök bidaha boyat iki katı masraf çıkacak
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
HeHeHe
Gecenlerde 1 arkadasın basına gelmiş ;
Iyyyy ; ben de bişi sanmıstım KANUNİ mi bu demiş cocuğun biri
Yahu arkadaşlar;
Bu nasıl bi Lastik Bu kadar ucuz
Bizim motora oluyor mu bi bakın hele
http://www.motorlastik.com/pinfo.asp?pid=58
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırdır şimdi de lastiğe mi para vereceksiniz beyfendi
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]TeK GeRÇeĞiM ; CaKaLaZ ; DoĞaN :rendeer:[/COLOR][/B]
abi o lastik ucuzmu ya 200 kusur lira
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
o lastigi o fiyata veriyorlarsa 2 tane birden al derim çakalaz.ya 5 senedir depoda yatıyordur yada beyfendi yazım hatası diyecekler.yanındakilerin fiyatıyla arasındaki fark sana bişeyler anlatmıyormu?
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)