almayabılırsınde ne gerek var bole bısı yazmaya...konuyla ve suanda tartısılan seyle alakasız yazmıssın ne gerek vardı...ama senın fıkrın saygı duyulur canının ıstedıgı motoru alabılırsın o para kımse sana hyo al dememıskı...
almayabılırsınde ne gerek var bole bısı yazmaya...konuyla ve suanda tartısılan seyle alakasız yazmıssın ne gerek vardı...ama senın fıkrın saygı duyulur canının ıstedıgı motoru alabılırsın o para kımse sana hyo al dememıskı...
Almayı düşünen arkadaşlar siz kimseye bakmayın alın. Ben hiç sıkıntı yaşamadım bayağı da yoğun kullandım motoru. Şehiriçinde uzun yolda kullandım. Aklıma gelmişken akünün işi bittiği zaman değiştirmek istedim. Yetkili servis bana 170 ytl gibi bir fiyat çekti ben 60 ytl ye taiwan malı bir akü getirttim onu taktırttım servise ve çok memnun kaldım. Aklınız da olsun.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
ya ınsanlar sanırım polemık yaratmak ıstıo ben anlamadım anlamsız anlamsız seyler yazıyorlar....arkadas param bırıksın catır catır verıcm parayı alıcm motoru ve delıler gıbı bınıcm ustunden ınmıcem anlamında hız anlamında deıl...zaten rodajıda soz konusu artık hayırlısı allahım bızede kısmet etsın bole gusellıklerı....
hehehe durup dururken cıkma niye anlamadım...Arkadaşım o zaman bi sen akıllısın almayan alan bu kadar kişi deli öle yani ben dahil
Motorize Birlikler K.lığı......
aman kardes sen keyfını yasıosun demı bız alınca bızde yasıcaz...kendı bılır gereksız bı msj atmıs hepsı bu...
Motorlarınız gerçekten sınıfına göre türkiyede rakibi yok ve gerçekten muhteşem eksiksiz bir motor..Nazar değmesin keyifli sürüşler hepinize
yok abı hondacılardan oldugunu sanmıorum bence motorcu deıl yoksa bole bı sacma acıklama yapmazdı....hıc bı motora hıc bı para vermez o arkadas...
arkadaslar babam ıkna olmuyo ben napcam...motoru gosterırken gt250r ı bıtane honda silver wing 400 gordu hah bak bunda al pasa pasa hem scooter dedı hemde efendı hızlı gıtmez dedı o an beynımden vurulmusa dondum...adam gt250r ı racıng dıe ıstemıo ama silver wing 400 le aynı hızı yaptıklarından haberı yok yaaa...ben nasıl ıkna edıcm bu adamı aynı durumu yasayan varsa bana bı akıl verebılırmı..
gt250r videoları izletecen babana.. veya özelliklerini bir kenara çıkartıp gösterecen.. mesela netten tane yarış motoru özelliklerini bul, indir, r1 veya hayabusa öneririm.. etkili olur.. hyosung'da bu sayfanın başında var zaten.. Al babana göster anlat.. sonra dediği scooterla gt250'yi karşılaştır.. hiç olmadı siteye girsin, gelsin konuşalım
Ya baba o racing değil,sadece görünüşü öyle motoru filanda o hondadan daha küçük deseydin keşke.Belki etkisi olur?
Faik senin baba gene sana motor almaya razı
Bizim baba motorun m'si hakkında bile yorum yapmaz
Benim Hyo'yu gördüğünde " eşek gibi" bir tabir kullanmıştı
Bizim bir arkadaş demişti bir zaman(dersler hakkında):
"Oğlum siz işi bilmiyorsunuz,notlar düşük geldiğinde suçu hocalara atın, o anlık yatıştırırsınız babanızı"(doğru değil ama epey gülmüştüm dediğine )
Diyeceğim sende silwerwing'ı kötüleceksin Faik'ciğim (kendince olumsuzluk türet)
Ama bu Hyo'dan daha rahat gözüküyor derse o konuda birşey diyemem (görünen köy kılavuz istemez )
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ya kardeşler siz diyorsunuzda hadi aldı babası motoru dersler kotu oldu hocalara attı peki sonra bu cocuk gelecekte ne nane yiyecek size kolay gelebilir fakat bi motor için hayatını riske atma bence bekle bak bende istiyorum fakat babamda aynısını diyor ona deki baba etki etmeyacak soz veriyorum diyeceksin ve eskisinden daha fazla calısacaksın bak o zaman sen babana ondan sonra her istedigini alır
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
fatih sevim kardes konu derslerle alakalı deıl dersler fena deıl adam yarıs motoruna karsı gercı silver wing 400 ben motor almaktan vazgecıyım dıyede solemıs olabılır ama...ben sadece ızın ıstıorum gonlu olsun ıstıorum ama ıste gel gelelım hep aynı sey kavaga gurultu...zten asım kardesımde bılıor calısıorum para bırıktırmek ıcın yanı evet desede hemen alamıcam ama en azından bı ıznım olacak ıste bole benım dertler bıtmez daha bu yasta baba felegınden gecmeye basladım bıle bakalım nolcak gercı sanırım bunu herkes yasıo bu sıtede ama...offf offf ben gelısmeler hakkında bılgı verırım sıze...sanırım youtubeden vıdeoları ızletcm ama bakalım artık nolck
:(Motorumu park problemi yüzünden işyerinde bırakıp eve gidicem gene haftasonu:( neyse biraz param cepte kalmış olur...
Motorize Birlikler K.lığı......
Emin ol herkes yaşıyor Faik. Aileler çocuklarının başka şeylerle oyalanmamasını istiyor ve bu uğraş motor olunca hepten karşı çıkıyorlar(kendilerince haklı yönleri var.)
Pek münakaşaya girmeden tatlı tatlı halletmek lazım. (bilirim kolay değildir sabır ama sabretmeyince oyun bozuluyor ve tekrardan kuruyorsun herşeyi)
Ben dersleri düzeltme,derslere çalışma yönünde söz verdim. Artık verilmiş bir söz var ve motoru haketmek lazım
Asgari müştereklerde buluşmak lazım.(alınacağı zaman bir türlü izah edersin artık)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
derslerı hallettım bu donem bısı kalamıck ders olarak hatta ortalama bıle yapmıs olabılırım hafıften...haklı oldukları yonler var bunu ınkar etmıorum ama bızler naaptıgını bılmeyen ınsanlar deılızkı yada ne gıbı tehlıkelerın olmadıgını bılen ınsanlar deılızkı...elımızden geldıgınce bılınclenmeye bu ısı keyfıyle daha cok nasıl yasarız dıe calısıp cabalıoruz...fark burda bence ama ıste bakalım allah hayır etsın sonumuzu sonucta hersey nasıp kısmet ısı...
Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.Bende motor almak istiyorum ama ekonomik durum pek yeterli değil ailemin,ev aldılar yeni...Kredi cart-curt var.Bi yandan ailem çanakkalede ben izmirdeyim ve okuyorum.Bu yaz inşallah gerekli ortam sağlanır üstüne aileminde rızasıyla motoruma kavuşurum Sizin kadar yüksek bi isteğimde yok Tiger ya da caracal istiyorum.
bakalım nolcak...benım ailemden ekonomık olarak bı beklentım yok ne zaman param bırıkır o zaman gıder alırım motorumu...ama rıza ve onaylarını almadan olursa bu ıs baya cıddı problemler yasarım bunu cok ıı bılıorum...
öncelikle aranıza yeni katılan kardeşinizden herkeze merhaba ...
motor almaya karar verdim çok hoşuma gidiyor ... gt 250 r i grnce resmen aşık oldm :D verseler evlenirim :D
keeway sl 150 dşnydm ama daha cazip geldi bu bana ...
başlangıç motoru arıyorum ... bu uygnmu sizce okudum forumunuzu kardeşliği herşeyi çok beğendim forum çok hoşuma gitti...
burda ilk sayfalarda güç elimde olsun kullanmam demişler... ben kullanırım şahsen ... sizce gt 250 r korkulacak bi motormu ? hız hızlanma bakımından .. yeni başlıyacağım çünkü .. görünümü çk gzl diye istiyorum ... bizim sitedede var çok hoşuma gidiyo motor.. bütün gitceğim yerlere o motorun olduğu yerden gidiyorum .. bilgilendirirseniz sevinirim ..
saçma sorular sormucam max hız oturus rahatmı fln die forumu baştan okudum hpsini biliyorum :D ama sadece emin olmak istediğim korkulacak olup olmadığı ...
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ...
kazasız belasız sürüşler herkeze ..
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)