bence şeritin motor rengine tezat olması daha hoş duruyor tabi zevkler renkler meselesi bu tartışılmaz...
çako filmden kaçmış attan inmiş hyoya binmiş gibi olmuş fotodaama bi ağırlık katmış tarz olmuş
bence şeritin motor rengine tezat olması daha hoş duruyor tabi zevkler renkler meselesi bu tartışılmaz...
çako filmden kaçmış attan inmiş hyoya binmiş gibi olmuş fotodaama bi ağırlık katmış tarz olmuş
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ABovvvvvvv ; bıyıklarıma bak Ne de yakısmıs; hemen bırakmalıyın [/QUOTE]
Cakalaz ya sen bu halinle bülent inal'a benzemişsin şimdi farkettim
cakalaz sen motoru kaç km de almıştın?
1700 lü bişeydi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Bugün Jant ve Lastik parlatıcı aldım.. Süper oldu Herkese tavsiye ederim... Fotoları yükleyeceğim yalnız telefonumu bulmıyorum [/QUOTE]
cakalaz nedir bu parlatıcıların markası? Bir gün motorumuz olursa bizde kullanırız
@ Cinfeezz ;
Dostum markası adore; Torpido; Lastik ve Jant parlatıcısı yazıyor
@ Trendy83;
Çok samimi ve dürüst bir arkadasımızdan aldık. Gercekten cok temiz bakmıstı motora. Sıfır aldım desem yeridir. Mükemmel bir rodaj yapmıs. Kitapcıkca ne yazıyorsa onu uygulamıs..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Cakalaz sağolasın .birde bu hyo 250 lilerin ampulleri h4 mü h7 mi? yani xenon bağlamak istesek hangi markayı tavsiye edersiniz? maliyetleri nedir? Hem kısa hem uzun xenon almak istesek...
Hyo'larda xenon pek tavsiye edilmiyor. Bir sekilde elektrik aksamlarına zarar veriyormus. Bir arkadas bu yüzden Beyin sorunları yaşadım vs.vs.vs diyordu...
Bu yüzden ben pek ilgilenmediğim için; marka konusunda bişey diyemeyeceğim.
Yalnız; Küçükcekmece sanayiinde bir arkadasım,
Son 3-4 aydır 1oo liralık xenonları 1ooo lk motorlara takıyoruz; hiç bir farkı yok diyordu...Yine de aramızda xenon kullanıcıları var onlar yazarsa daha mantıklı cevap alabilirin !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet;
Aydınlatma olarak pahalı xenonlarla aynı kalitedeymiş. Adamlar Sıfır motor alıp bunları takıyormus, pahalı olanların yerine... Demekki büyük SS cilerin bir bildiği var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Xenon gercekten Hyosung'a cok yakısıyor Taktır tabi alırsan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
peki ampuller H4 mü h7 mi ? Yakışacağını bende düşünüyorum ama bir zarar verdikten sonra anlamıda yok :S
arkadaşlar bu s&T kanuni hyosung marka motorlara servis vermeyecek diye birşey duymuştum.Öncelik S&T kanuni markasına vereceklermiş.Ne oldu bu işin sonu
Öyle bişey mi varmış Valla adamlar Hyosung-ST ayrımı yapmıyorlar...
Arızan neise; onu onarıp; aldıkları paraya bakıyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 118 kullanıcı var. (0 üye ve 118 misafir)