Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Alıntı yavrumalikem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı pazarlar arkadaşlar
    Sanada yavrumalikem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

Alıntı barisayd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de senin durumundaydım bundan bir önceki sınavda. Motoru ekimde aldım. Ama ehliyeti aralıkta alabilecek durumdaydım. Ben motoru aldım. Ama ehliyeti almadan üzerine binmedim. Zaten kursun verdiği toplamda bir saatlik eğitimin dışında hiç motor deneyimim de yoktu. Motoru bir ford transitin içine koyduk. Motor devrilmesin diye de üzerine bindim. Motorun içinde benzin olmadığı için benzinciye gittik. Pompacı her zamanki alışkanlıkla minibüse mazot koymaya çalışırken adamı zor durdurduk. Minibüsün kapısı açılıp adam beni motorun üzerinde görünce şaşırdı tabii. Eve kadar öyle geldik. Zaten yol kısa idi. Babam bizden bile hızlı gittin diye dalga geçiyordu. Motoru güç bela minibüsten indirip apartmanın girişine koyduk. Haftada bir motoru olduğu yerde çalıştırıp bırakıyordum. Aralık'ın ilk haftası ehliyetimi aldım. Motora üç dört defa bindim. Her bindiğimde de yağmur yağdı. Şu an 78 km'deyim. Aslında Ehliyeti aldıktan sonra motoru almak daha mantıklı. Ama motor alacağım diye koymuştum kafama bir kere ve ilk fırsatta da aldım. Umarım senin için de hayırlısı olur.
    teşekkürler dostum bilgilerin için.ben motoru getirebilecek birini buldumda bu ehliyet sınavındaki motorlar otomatik vites demi? Ya da kendi motorumuzla girebiliyormuyuz sınava.Ayrıca gün geçtikçe elimdeki para da eriyor.ben şimdi bunu motor almakta kullanmassam bir iki aya kalmaz biter o yüzden de acele ediyorum ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alım satım işlemleri 1 günde halledilir.
    Önce Notere gidilir; Satış yapılır; snra motoru alan kişi o satış ile ruhsatı kendi üzerine alabilir...Tüm masraflar alıcıya aittir...

Toplam masrafı 450 TL civarı ; Benimki öyle tutmustu... (Satış-Ruhsat)
    Cakalaz şimdi satışı üstümüze aldıktan sonra satıcı ile bir işimiz kalmıyor demi? yani biz istediğimiz zaman ruhsatı kendi üstümüze devir yaptırabilirmiyiz? yoksa satın aldığımız kişinin de bizimle olması mı gerekiyor?

Arkadaşlar kusura bakmayın belki size komik gelebilecek sorular soruyorum ama inanın hiç bilgim yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha bu hafta yeni hallettim....

noter satışı 226 ruhsatın iki yaprağını da değiştirdim ek bir kağıtlarıyla beraber 120 tl de o tuttu..toplam 346 tl...hepsi tuttu..
    bazı yerler aynı gün ruhsatı veriyo bazıları yani benim aldığım yer bir hafta sonra gel diyo oda senin motorun bağlı olduğu yere bağlı artık...
    Akileos bu 346 ytl'lik masrafa satış artı üstümüze alma masraflarının hepsi dahil mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dostum noter satıısını aldıktan sonra satıcı ile senin işin kalmıyor. Ruhsatı kendin üzerine cevirebilirsin. Fakat onun da 1 ay süresi var. Aksi halde ceza ödüyorsun!
    Satış alımında il değişikliği varsa toplamda herşey; 440 TL gibi bişey tutuyor. İL değişikliği yok sa 60 TL civarı daha ucuz oluyor!
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Dostum noter satıısını aldıktan sonra satıcı ile senin işin kalmıyor. Ruhsatı kendin üzerine cevirebilirsin. Fakat onun da 1 ay süresi var. Aksi halde ceza ödüyorsun!
    Satış alımında il değişikliği varsa toplamda herşey; 440 TL gibi bişey tutuyor. İL değişikliği yok sa 60 TL civarı daha ucuz oluyor!
    Cakalaz bilgiler için teşekkürler... Bu hafta bir aksilik olmassa sahip olacağım motora sadece aklıma takılan birşey daha var.Motoru almadan bir servise gidip göstersem mi acaba? Çünkü sağından solundan vuruğundan çıkığından anlamıyorum

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Eğer Tanıdık bildik birisinden alıyorsan zaten motorunu biliyosundur!
    Fakat yabancıdan alıyosan iLLa ki bir servise göstermen gerekiyor. Çünkü Hyosung lar cok zorlanan motosikletler. Alan kişi kendini bilmezCe kullandığından; sürekli kaç yapacak diye zorladığından motorlarını hırpalıyorlar. Gerçi bu durumu servisler de pek anlamıyorlar ama yine de kazasını felan söyler sana!
    Sonra elden cıkarıyolar fakat bu sefer de alan kişinin elinde kalıyor motor!
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Eğer Tanıdık bildik birisinden alıyorsan zaten motorunu biliyosundur!
    Fakat yabancıdan alıyosan iLLa ki bir servise göstermen gerekiyor. Çünkü Hyosung lar cok zorlanan motosikletler. Alan kişi kendini bilmezCe kullandığından; sürekli kaç yapacak diye zorladığından motorlarını hırpalıyorlar. Gerçi bu durumu servisler de pek anlamıyorlar ama yine de kazasını felan söyler sana!
    Sonra elden cıkarıyolar fakat bu sefer de alan kişinin elinde kalıyor motor!
    Teşekkürler cakalaz.Sen galiba rize'desin istanbulda baktırabileceğim servisleri bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi.?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben Yalovadayım Yalova da servis yok
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Ben Yalovadayım Yalova da servis yok
    OK

Motosikleti
    GT250R
    cinfeez istanbulun neresindesin, istanbuldada servis bulamazsan nerde bulacan yaa
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cinfeez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanada yavrumalikem...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 ----------

teşekkürler dostum bilgilerin için.ben motoru getirebilecek birini buldumda bu ehliyet sınavındaki motorlar otomatik vites demi? Ya da kendi motorumuzla girebiliyormuyuz sınava.Ayrıca gün geçtikçe elimdeki para da eriyor.ben şimdi bunu motor almakta kullanmassam bir iki aya kalmaz biter o yüzden de acele ediyorum ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------

Cakalaz şimdi satışı üstümüze aldıktan sonra satıcı ile bir işimiz kalmıyor demi? yani biz istediğimiz zaman ruhsatı kendi üstümüze devir yaptırabilirmiyiz? yoksa satın aldığımız kişinin de bizimle olması mı gerekiyor?

Arkadaşlar kusura bakmayın belki size komik gelebilecek sorular soruyorum ama inanın hiç bilgim yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

Akileos bu 346 ytl'lik masrafa satış artı üstümüze alma masraflarının hepsi dahil mi?
    evet kardeş bu ruhsatta kendi ismin yazıyor bu parayı verince
    yanlız ben ruhsatın ikisinde dğiştirdim hazı işlem yapılıyorken ..ruhsatın muayene yerinde yer kalmamıştı oyuzden ben 40 tl fazla verdim..sende buna gerk olmaya bilir...40 tl daha az ödersin....sadece isim yazan yaprağı değişir ruhsatın ...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Alıntı SAd0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cinfeez istanbulun neresindesin, istanbuldada servis bulamazsan nerde bulacan yaa

SAd0 üsküdardayım...Ama bildiğim servis yok.Düşündüğüm motor avrupa yakasında.o yüzden o yaka da bir servis bulmam gerekiyor...

SAd0 üsküdardayım...Ama bildiğim servis yok.Düşündüğüm motor avrupa yakasında.o yüzden o yaka da bir servis bulmam gerekiyor...
    avrupa yakasında nerede ..buralarda bir sürü motorcu var...4 leventte kayalar motor var kanuni servisi

Motosikleti
    Hyosung 250 R
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avrupa yakasında nerede ..buralarda bir sürü motorcu var...4 leventte kayalar motor var kanuni servisi

Motor tarabya tarafında.oraya yakın biliyorsan daha makbule geçer....

Motor tarabya tarafında.oraya yakın biliyorsan daha makbule geçer....
    evet yakın zaten kayalar motorda tam sanayi mah.. girişinde solda kalıyor görürsün zaten...cadde üzerinde..

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hyosung GTR cılarrrrrrrrrrrr
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    Hyosung GTR cılarrrrrrrrrrrr
    motorumuz yok ama buyrun
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Çako,

Yazın Alaşehir'e gittiğimde motoru oto boyacıya gösterip sormuştum -"Bu camı nasıl siyah yaparız?" diye.

El cevap: -"Boya kayacak yerlere gazete kapatırız, içten boyayı atarız, sen ne derece koyu istiyorsan boyayı o kadar çok katlı atarız, camı sökmeye gerek yok, 30-TL'ni alırım"

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Abi; Boya güzel durmuyor... Pırtıpırtı oluyor cünkü... Kaplama felan yapıyolar ama burda da yapan yok
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    mondi 150MC
    Abi; Boya güzel durmuyor... Pırtıpırtı oluyor cünkü... Kaplama felan yapıyolar ama burda da yapan yok
    yok çako içten atınca boyayı öyle pırtı pırtıolmuyor..
    Benim motorda dikkat ettiysen bariz belli olmuyo boya oldugu
    Dikkatli bakınca anlıyorsun
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    yükle bi resim bakayım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    mondi 150MC
    Ahandaa sana foto =)
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler