Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Aralık 2009, 02:39
nihatornek adlı üyeden alıntı
tesekkur ederım dostum.
Seyır halındeyken direk stop edıyo tekleme yapmıyor.Tekrar marsa bastıgım da sorunsuz olarak çalışıyorum ama vitese takınca stop edıyo yaklasık yarım saat falan beklıyorum sonra duzelıyor..
ayaklık müşürüne baktınmı?(Seyır halındeyken direk stop edıyo tekleme yapmıyor.Tekrar marsa bastıgım da sorunsuz olarak çalışıyorum ama vitese takınca stop edıyo yaklasık yarım saat falan beklıyorum sonra duzelıyor.)aynısı benim başımada gelmişti.yolda giderken birden bire stop ediyor marşa basınca çalışıyordu.bir süre sonrada motor vitesde ama devriyaj kolu çekili iken marş basmamaya başladı.sonra boşta çalıştırıp biniyordum vitese atınca stop ediyordu.sinirlenipde ayaklıga bir tekme atınca sorunu buldum.yagışlı havalarda yerden kalkan su müşürü paslandırıyor.wd-40 sıktım ve temizledim.4 aydır sorun yok.kesin odur diyemem ama bir bak derim ben.
Reklamlar
-
19 Aralık 2009, 18:32
zonta adlı üyeden alıntı
ayaklık müşürüne baktınmı?(Seyır halındeyken direk stop edıyo tekleme yapmıyor.Tekrar marsa bastıgım da sorunsuz olarak çalışıyorum ama vitese takınca stop edıyo yaklasık yarım saat falan beklıyorum sonra duzelıyor.)aynısı benim başımada gelmişti.yolda giderken birden bire stop ediyor marşa basınca çalışıyordu.bir süre sonrada motor vitesde ama devriyaj kolu çekili iken marş basmamaya başladı.sonra boşta çalıştırıp biniyordum vitese atınca stop ediyordu.sinirlenipde ayaklıga bir tekme atınca sorunu buldum.yagışlı havalarda yerden kalkan su müşürü paslandırıyor.wd-40 sıktım ve temizledim.4 aydır sorun yok.kesin odur diyemem ama bir bak derim ben.
Dostum benim ayaklıkda müşür yok ki vites müşürü olabılır belki motor vitesde çalışmasın diye
-
19 Aralık 2009, 18:34
http://www.youtube.com/watch?v=r-tfQ...eature=related
Youtube da ıxıl marka egsozlu gt250r gördüm ve sesi oldukça iyiydi
-
19 Aralık 2009, 19:12
Dostum benim ayaklıkda müşür yok ki
vites müşürü olabılır belki motor vitesde çalışmasın diye
nasıl yok?.yani iptalmi ettirdin?ayaklık müşürü dedigim ozaten motor ayaklık üzerindeyken vitesde çalışmasını engelleyen parça.bozuldugu zaman kısa devre yapıyor ve yolda giderken motoru stop ettiriyor.
-
19 Aralık 2009, 19:15
Yüksek devirlerde ses bozuluyor. Bozulmayan üretiildiği zaman alacağım minnoşuma
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Aralık 2009, 19:46
Herkese Selamlar arkadaşlar;
Benim söyle bir kaç sorum olacak deneyimli arkadaslara ,yardımcı olursanız sevinirim.
gt 250 r 2007 kullanıcısıyım motor ilk çalışmada çok nadir de olsa tek silindir çalışıyor yaklaşık 3-5 Dk sonra normal bi şekilde sorunsuz çalışmaya devam ediyor.Fakat ortalama 1 saat yolculukdan sonra bir yerde bi çay içecek kadar kaldığımda makına tek çalışıyor bazende hiç çalışmıyorum yani arkadaslar benım motorsıkletım sogukken problem çıkartmıyor ama ısınınca tek calısmayla baslıyo sorunlar .
2 .Sorunum motorumla 30dk veya 1 saatlık bı yolculuga cıktıgımda normal bir şekilde giderken motor birdenbire kendını stop ediyor.Duruyoruz mecburen tekrar bastıgımda alıyor ama vitese takınca birden bire stop edıyor 1-veya 2. vites fark etmıyor stop edıyo hemen yaklasık yarım saat kadar beklıyorum problem kalmıyor ama devam edersem yola stop etme olayı sureklı devam edıyo...
Yardımcı olabılırsenız sevınırım tesekkurler
bende 2007 model gt 250 r var. aynı sorunları bende yaşadım. sorunu ayaklık müşürü ve debriyaj müşürüydü. senin sorunda aynıdır, toz veya aşınmadan kaynaklanan bir sorundur.
-
19 Aralık 2009, 22:33
Arkadaşlar;
Bizim PLakalığı sökmesi zor mudur ? Kolaysa nasıl sökülüyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Aralık 2009, 23:03
arkadaşlar belki daha öncede sorulmuşdur yada siz cevaplamaktan bıkmışsınızdır ama ben yinede sorayım.Gt250r ile en uzun aralıksız kaç km yaptınız yada kaç saat mola vermeden gidebilirsiniz?bu soruyu racing bir motoru kullanış pozisyonu yatarak olduğu için soruyorum.Çevremdekiler racing adamı yorar şehir içi yada şehirdışı uzun süre binilmez diye söylemişlerddi.Sırt ağrısından kendini yere atırsın gibi tabirler var
-
19 Aralık 2009, 23:44
Valla ben hiç yorulmadan saatlerce kullanabiliyorum. Racing ilk başladığın zaman 1 hafta kadar bilekleri ağrıtıyor. Bel ağrısı - Sırt ağrısı vs. hiç bir şey söz konusu değil. Bizzat ben yaşamadım; yaşamıyorum!
Ben fazla uzun yol yapmadım henüz; max 350 km yapmısımdır en uzun git gel...
Yalnız Hyosung ile Samsun'dan Rize'ye 465 km mesafe; 2 mola ile gelen birisini biliyorum. 4 saat civarında gelmişti...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Aralık 2009, 23:51
-
19 Aralık 2009, 23:51
benim motoru aldığımda çamurluğu yoktu. satmayı düşünüyorum, hala yok bu haliyle oldukça hoş görünüyor.
yağmurlu havada pek kullanmıyorum. kullansam bile çamur sadece arka koltuğa geliyor. kurumadan bezle bir kere üstünden geçiyorum, problem kalmıyor..
-
19 Aralık 2009, 23:53
Yahu bugün bi baktık; 4 tane vidayı sökünce tamam mış gibi gözüküyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
19 Aralık 2009, 23:56
isterse 40 vida olsun.. insan yeterki istesin..
zevk senin, sen bilirsin. atayım istersen bi kaç resim
-
19 Aralık 2009, 23:59
-
20 Aralık 2009, 00:02
Bi konu buldum cok işi var.. Zaten yapacağımdan değil merak ettiğimden sormuştum
Peki Benim Ön camı siyah yapabilecek kimse var mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Aralık 2009, 00:47
zonta adlı üyeden alıntı
nasıl yok?.yani iptalmi ettirdin?ayaklık müşürü dedigim ozaten motor ayaklık üzerindeyken vitesde çalışmasını engelleyen parça.bozuldugu zaman kısa devre yapıyor ve yolda giderken motoru stop ettiriyor.
vallaa dostum benım aldıgımda yoktu yani sehpadayken motor calısıyor.Benım aklıma bır tek vıtes musuru gelıyor ona da baktım dısarda degıl heralde goremedım sanzımanın ıcındeyse mudahale edemem :(
-
20 Aralık 2009, 01:25
vallaa dostum benım aldıgımda yoktu yani sehpadayken motor calısıyor.Benım aklıma bır tek vıtes musuru gelıyor ona da baktım dısarda degıl heralde goremedım sanzımanın ıcındeyse mudahale edemem :(
sehpadayken motor boşta çalışır vitese attıgın zaman ayaklık açıksa stop eder yok etmiyorsa senin müşür iptal edilmiş olabilir.genelde müşürün kablosun kesip birbirine baglayıp bantla sarıyorlar.su falan girmiş olabilir.bir yerlerde kısa devre oluyorsa beyine zarar verebilir.çözüm bulmadan bence kullanmasan iyi olur.bu havada yolda kalıp bide motoru iterek getirmek ölüm gibi gelir insana.
-
20 Aralık 2009, 12:17
zonta adlı üyeden alıntı
sehpadayken motor boşta çalışır vitese attıgın zaman ayaklık açıksa stop eder yok etmiyorsa senin müşür iptal edilmiş olabilir.genelde müşürün kablosun kesip birbirine baglayıp bantla sarıyorlar.su falan girmiş olabilir.bir yerlerde kısa devre oluyorsa beyine zarar verebilir.çözüm bulmadan bence kullanmasan iyi olur.bu havada yolda kalıp bide motoru iterek getirmek ölüm gibi gelir insana.
Evet iptal etmişler dostum tesekkur ederım verdıgin bilgi için bi inceleme yapayım saol
-
20 Aralık 2009, 12:24
Ne basit bir sorunmuş demekki Ama dikkat et oradaki ufak parça beyne zarar vermiş olmasın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Aralık 2009, 14:44
hayırlı pazarlar arkadaşlar
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler