Benim bir arkadasım var canım İzmitte; 170 lik lastik var onda. Cekişinde bir değişiklik yok gibi bişey... Gidersem izmit'e gönderirim Cekerim Fotolarını senin için
Benim bir arkadasım var canım İzmitte; 170 lik lastik var onda. Cekişinde bir değişiklik yok gibi bişey... Gidersem izmit'e gönderirim Cekerim Fotolarını senin için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ÇAko bu kasktan banada alalım hacı..
Fiyat nedir?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Hayatım kask 299 TL şu an Feyizoglu'nda
Siyah camı da 65 TL cik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
@ Crazy ;
Değiştir Değiştir Belki De Turuncu Hyo alırsın yine
cako benımkı stkanunıyıdı hyo deıl ama turuncuydu
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Aga diyorum sana Hyosung oLacak Enjeksiyon bozuyor bu haytaları
ST kullananlar alınmasın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako o kadar kullandım senın gıbı de deıl motoru sureklı yuksek devırde zorlayarak kullandım gunde ortalama 150 200km yol yapıyordum hıcbı sorun cıkarmadı arka dısk ın parcalanması dısında balataları zamanında degıstırmedıgım ıcın parcalandı tabıı enjeksıyon bozmuyor yanı yada en azından benımkını
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Aman bu havalarda motoru yatırma Sonra başına iş alırsın
Bu kask yerine AGV nin 350 TL lik kasklarını tavsiye edrim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Herkeze iyi geceler...Benim bir sorum daha olacak Bu hyo 250 nin yıllık taşıt pulu vergisi vs ne tutuyor. Yakın bir zamanda almayı düşünüyorumda acaba şimdi mi alsam ocaktan sonra mı alsam diye düşünüyorum.Yani benim için değişen birşey olurmu?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
6 aylık vergimin tekini ; kusadasında olduğum içi 1.5 ay gecikmeli ödemiştim; 39 TL tutmustu.. Normali de 38 TL
Yani bir yılda toplam ; 76 TL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler....Motor'u alacağım daha sürüş bilgim yok şaka gibi olacak ) kursa yazıldım yazılı sınav 26 aralık direksiyon dersi de 30 ocağa ertelenmiş.Bütün sınavları bitirip emniyetten ehliyeti almam 15 şubatı bulur.Aşağı yukarı motor 2 ay garajda yatacak gibi... motoru alacağız eve nasıl getireceğiz onu da düşünüyorum )) Acaba şimdi değilde ehliyet alınca bir motor almaya kalksam fiyatlar yükselirmi aşağı yukarı 2 ay sonra_?
daha acele etme dünyanın binbir türlü hali var, sıcak para herzaman daha işe yarar... hem tam kış ortası ocakta fiyatlar belki bi kısım daha düşebilir,zaten ehliyet yok hiç bulaşma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------
bu arada aküyü verdim bizim akücüye bi şarj denemesi yapılıyo şuan şarj alırsa biraz daha idare etmeye çalışırım, birde dreamdark(emre) abinin tavsiye ettiği bi akü şarj aleti var 30lira ondan edineceğim haftada bi şarj ederim motoru iş yerindeki garajda, akü gittiği kadar gitsin bakalım
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Sad0 sağolasında beğendiğim motoruda kaçırmak istemiyorum... Ayrıca Daha önceden hiç motorun m si hakkında bilgim yok.Buna alışmam zaman alırmı? Bir de alım satım işlemlerini direk noterden yapıyoruz demi? Ve kaç gün sürüyor? Alım-Satım işlemlerindeki bütün masrafları alıcımı karşılıyor?
Alım satım işlemleri 1 günde halledilir.
Önce Notere gidilir; Satış yapılır; snra motoru alan kişi o satış ile ruhsatı kendi üzerine alabilir...Tüm masraflar alıcıya aittir...
Toplam masrafı 450 TL civarı ; Benimki öyle tutmustu... (Satış-Ruhsat)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yaklaşık 450 tutar cakonun dediği gibi, yinede sen bilirsin madem alıcam kafaya koydum diyorsun al ama trafiğe çıkmamanı rica ederim... ayrıca motor ağır ilk motorun bu yüzden iyice pratik yap mümkünse yanında biri olsun, dur kalk yaparken olurda yan yatırırsan kaldırmaya yardımcı birde aynaları çok sıkı tutma aldığında ister istemez düşürürsün aynalar sıkı ise çabuk kırılıyo, ama biraz gevşek ise katlanıyo...
aküyü şarj ettirdim şuan tek marşla çalışıyo motor, amaaaaaaaaa motor nasıl aküyü şarj ediyo anlayabilir miyiz dedim ustaya motor çalışırken akü kutuplarını sök stop ederse akü şarj etmiyor demekki dedi, bende öyle yaptım ve motor 10sn sonra stop etti, şimdiiiiiiiiiiii statörmü geberdi yoksa konjektör mü acabaa, hala vakit bulamadım servise gitmeye bu arada
[B]34 YVV 98[/B]
Sado ; Kaç km de senin motor ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
4500-5000arası bi yerde:D
[B]34 YVV 98[/B]
Bu yaşta Bu km de böyle bir sıkıntı neden verdi acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)