Evet Mazot ZincirdEKi lastiklere zarar veriyor. Fakat Benzin ile temizleyebilirsiniz. Benzin Mazot gibi Sert olmadığı için Zincire zarar vermiyor...
YaLNız yine de En temiz çözüm Gazyağıdır arkadaslar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şu gaz yağını bulamıyom yaw.. ama yarın ya gaz yağı ya benzin yada temizleme sıpreyi bulup kessin temizlik yapacağım.. öncesi sonrası diye de inşaallah resim koyacağım bakalım çakocanın dediği kadar uğraşmama değecekmi ama şu anda içler acısı bir durumda hem işler yoğun hemde bu ara tembelliğim üzerimde.. off yarın atacam bunu üzerimden...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
maşallah yaa.. süpperrr.. kardeşim nerden aldın bunları??
hoş duruyo maketler
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
kardeşim şu zx12r'ı birgün verde takılayım yahu... süper yaaa
Daha ne Modeller var bende ama Üstten alta indirmeye üşendim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iii geceler arkadaşlar.Allah izin ederse bi arkimle birlikte alacaz bu evlattan'da bizim sıkntımız elden vadeli yada vadesiz taksit yapabilcek bi yer arıyoruz. Öğrenciyiz ve aylık 300 tl az bişi kasınca verebilrz 24 ay boyunca.Nasıl edicem bilmiyorum.Ama ölüyorum bu makineye ya..
Saygılar
Rize(53)
Rize'li arkadasım merhaba. Ben de Rize liyim. Rize'deki 5 sürücü kursundan 3 ünn sahibiyim.
Motoru bu sekilde almayı düşünme bile. Cünkü kimse o sekilde motor satmıyor satmaz da. İST gib büyük sehirlerde adınıza kredi cıkartabiliyorlar, bu sekilde alım yapabilirsin. Fakat senetle vade ile kimse motor satmaz hele ki elden satıs olursa kimse yanaşmaz..
Sen Rize'de mi yasıyosun ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako kardeşim o maketleri nerden aldın ya harika onlar plastik mi demir mi ben nasıl bulurum onlardan
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Maketlerden Ben de 31 Adet var
http://www.motosiklet.net/forum/moto...eksiyonum.html Buradan İnceleyebilirsiniz Tamamını
Ben Coğunu Büyük oyuncak mağazalarından aldım ve tamamı orjinal makeler. En düşük olanı 16 TL... ZX6 ve tarzı modeller 24 Liradan aldım.
ToyzShop da satılıyor olması lazım! Önünüze cıkan her oyuncakcıya girin illaki buluyorsunuz; Ben öyle yapmıstım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
o maketlerden b iara feyizoğlunda vardı hemde bire bir,öyle ki motorların modellerine göre lastik izleri bile aynı o derece.japon malı tamiya marka.
Bunlardan mı bahsediyosun
http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=216
Az önce şöyle bir uzandım 70-80 km dondum soğuktan bu ne soğuk
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
adamın belden aşağısı 15 dakikadan sonra tutmuyo ayağımı yere attım yere düşüyodum ist çok soğuk bu aralar
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)