arkadaşlar..öncelikle hep birlikte amin deyin...
ALLAHIM HİÇBİR KARDEŞİMİZN SİLİNDİRİNE PİSTONUNA BUJİSİNE TEKERİNE MOTORUNA ZEVAL VERME YARABBİİ.. AMİİİNNN...
arkadaşlar bir saat önce sorunumu hallettim arka silindirin neden çalışmadığını buldum..ben tekleme nedeniyle bujiyi değiştirmiştim ve meğerse bujiyi tam sıkmamışım..buji anahtarını bi taktım ana elimle çevirdim.. çıkarttım temizledim..
taktım sıktım bi marş allahım bu bir mucize makina saat gibi sayıyor ya ne kadar mutlu oldum anlatamam.. şükürler olsun ya rabbim...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Hadi haYıRLı olsun Memoş cum geçmiş olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çakalaz kask alıcam ne renk alsam ya? kırmızı gdr l2 nasıl olur?
Siyah benim mtor
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
GDR MDR bırak kardeşim...
Lazer LZ6 serisi 135 Liradan satılıyor su an ! Hemen yapıstır bi lazer. Siyah motora Sarı ve Kırmızı kask süper gidiyor
LZ6 nın JAPAN modeline bak
burda işte ; http://images.marketplaceadvisor.cha.../lz6_japan.jpg
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
O zaman kaskını mavi al dostum !
Benimki gibi Mavi kask; siyah vizör süper
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu sekilde Motora daha uygun gibi geldi bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben motoru kask ile alsaydım valla verirdim
Ama MALESEFFF
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selam arkadaşlar ben halen motor arıyorum Ankara ve Eskişehir tarafını bitirdim gibi çogu motora baktım ama begenemedim bi türlü... Sıradan istanbul yalova tarafları var bakalım hayırlısı bi haftasonu ayarlarsam oradaki arkadaşlarında motorlarına bakacağım... Cakalaz hocam senin motorada bakmak isterim yalova taraflarına geldiğimde... selamlar...
Sex Speed Money...
Kapım herkese acık arkadaslar. İsteyen gelir bakar motora da bana da Hiç oLmADI Bİ cay ısmarlarım size Tanısırız kaynasırız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
GP1 değil mi o? güzel kasktır, benim kaskım bunun full siyahı... şikayetim var mı? hemen hemen yok gibi. camı kolay buğulanabiliyor (buğu çözücü sürmek gerekebilir), yıkanırken iç pedleri çıkarılabiliyor ama 3 parçadan oluşuyor pedleri. yanak pedleri kolayca çıkarken geri kalan tepe pedi zor çıkıyor ve çok daha zor takılıyor. onun için bir sefer tepe pedini de çıkardım, takana kadar canım çıktı. bir dahaki seferlerde onu çıkarmadan sadece yanakları çıkararak yıkadım, tepeyi içinde iken yıkadım.
özetle, güzel kasktır, ben güveniyorum. ikinci el kask almak ne kadar doğru tartışılır ama yine de almak istiyorum dersen, kasktan yana şüphen olmasın...
Evet canım Bir bildiğin varsa söyle ben de bileyim. Ben Lazer Vertigo Dragon kullanıyorum... Bunu da yedek almayı düşünüyorum.. Sadece 2 kez toplam 3 saat kullanılmıs bir kask
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Çarşamba günü yalova ve istanbul turuna başlıyorum bakalım ayarlayabildiğim arkadaşlar ile görüşeceğiz herkese selamlar...
Sex Speed Money...
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)