sahibinden.com'da Mağazadan satılan Hyosung'lar için taksitli satıs yapıyorlar !
Bu arada arkadaslar; Jant seridimden 6 lastiklik daha cıkar demiştim hesapladım 15 lastiklik daha cıkıyor
sahibinden.com'da Mağazadan satılan Hyosung'lar için taksitli satıs yapıyorlar !
Bu arada arkadaslar; Jant seridimden 6 lastiklik daha cıkar demiştim hesapladım 15 lastiklik daha cıkıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm'lar herkeze Dostlar gecen sehpalardan bahsetmiştim ama çok pahallı geldi bende oturdum cizim yaptım sehpa icin sonrada gitti sanayiye arkadaşlar var beraber yapı verdik sehpaları... ve lira harcamadım :D tabi arkadşlarım oldukları için buyrun fotolar
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:53 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
gayet sağlıklı bir şekilde motor havada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------
motoruda evin içine aldım aküyü filan sökmiycem arada gidip çalıştırıcam birkac günde bir, birde güzel bir temizlik yapıcam sanırım dahada problem olmaz
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
helal olsun semih hocam, gayet uygun çözmüşsün sehpa işin. önemli olan görüntüsü değil işlevi...
böylece piyasada satılan "altın kaplamalı" sehpalardan almayıp en az 200 lirayı cepte tutmuş oldun...
çako sonunda tekeri turuncu yaptın helal olsun iyi çözüm bulmuşsun...
Semih hocam mükemmel olmuş acaba beleşçilik yapsak şunların ölçülerini verebilir misin? bide bunları koyarken tek yapabilionmu biri yardım etmeli mi?
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Dostlar bu jant şeridini aparatsız çekmek kolay oluyo mu ?
Selamın aleykum hyo Gt kullanıcıları.3 ay önce mondial 125zn mi sattım.Şimdi Gt250 Naked ya da Gt250R düşünüyorum.performansının ve kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum.Tek kafama takılan Eski Hyosungların parçasının bulunamadığını söylüyor arkadaşlar,satan da pahalı satıyormuş haliyle.Hyosung kullanıcılarına sormak istedim var mı böyle bir sorun?Bulabiliyor musunuz parçaları?Fiyatları nasıl? Sağolun şimdiden.
Dikkat! Aynada görülen nesneler hızla gözden kaybolur.
Parçalar aynı zaten bildiğim kadarıyla sıkıntı yok o açıdan genel olarak zaten pahalı servislerindeki parça fiyatları. Bi hava filtresine 285 lira fiyat çekebiliyorlar rahatlıkla....
Jant seridi aparatsız cekiliyor yalnız potlasmalar oluyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
way anasını sayın seyirciler. insanların gt250r sevgisine ara gazı veriyo bu servsçiler.Ben yamaha fabrikasında çalışıyorum afrikaya mobilet parçası yolluyoruz kolilerle bir koliye 100 tane mal koymam gerekiyo bakıyorum kolide boşluk var atıyorum 3 -5 tane daha :D adamlar sırf benim yolladaığım fazlalarla 10 -15 tane mobilet yapmışlardır.Maksat müslüman sevinsin.:DNerde herkesde bendeki düşünce?
İlk Deneyimi Bu Makinayla Yaşamak Ne Kadar Doğru Olur ?
Motosiklet (Eğer Trafikte Kullanılıyorsa[!]) Gösteri Aracı Değildir!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)