slm arkadaşlar hayırlısıyla önümüzdeki aylarda bende bi Hyosung > GT 250 R kullanıcısı olucam yardımlarınızı görüşlerinizi bekliorum...
slm arkadaşlar hayırlısıyla önümüzdeki aylarda bende bi Hyosung > GT 250 R kullanıcısı olucam yardımlarınızı görüşlerinizi bekliorum...
Nasıl bir grüş istiyosun ? Her sey mevcut bu baslık altnda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
381 sayfayı 1. sayfadan itibaren oku jordan
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
dediğin doğru biraz kapsamlı bi soru sormuşum ben daha önce hiç motor kullanmadım 2 senedir merak içinde bakınıorum şimdi fırsatım oldu askere gitmeden biraz kullamak istiorum ... sorum yeni başlayanlar için zorlukları neler..bunları burdda siz kullananlardan okursam acemiliğimi daha kolay atlatırım die düşünüorum:D
Kasa büyük ve ağır olduğu için ayrıca direksiyon dönüş mesafesi kısa olduğu için ilk baslarda zorlayan bir motor. Şahsen ben baslangıc motoru olarak görmüyorum; ama istedikten snra ve kullanımına dikkat edersen olabilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum aynısını benimki yapmıştı.yıkarken karbüraatöre su kaçırmışım.servis bir baktı içi su dolu.sen buraya nasıl geldin bravo dedi.aksıra tıksıra zor gittim halbuki.karbüratörü temizledikten sonra dene dedi olmazsa depodaki benzini boşaltıp depoyu temizleriz dedi.fakaat karbüratörden sonra arıza kendiliğinden bitti.şimdi köpek gibi gaz yiyor.bende asla hortumla yıkamıyorum.süngerle ıslatıp köpürtüp siliyorum.kolay gelsin
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Memo cuğum; Size kaçar kez dedim hatırlamıyorum! Su motorları su ile yıkamayın ! Silin yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence depoya su kaçırmış olabilirsin dostum.depodandaa sonuçta enjeksiyona oradanda silindire gidiyor.ikinci bir şık kutupbaşı oynama yapıyo olaabilir sarsıntıda.gerçi biraz zor ama.birde selenin altında beyin öne çıkabiliyor onu tam yerine ittiriver dene bence.enson olarakta aklıma tek buji mi çalışıyor sorusu geliyor.bujileride temizlet olmuyorsa bilki su kaçmıştır yakıtın içine.sulu benzin denk geldikçe keser gazı.
bir musibet binasihat olayı cereyan ediyor janım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
[QUOTE=challenger25;1881343]bence depoya su kaçırmış olabilirsin dostum.depodandaa sonuçta enjeksiyona oradanda silindire gidiyor.ikinci bir şık kutupbaşı oynama yapıyo olaabilir sarsıntıda.gerçi biraz zor ama.birde selenin altında beyin öne çıkabiliyor onu tam yerine ittiriver dene bence.enson olarakta aklıma tek buji mi çalışıyor sorusu geliyor.bujileride temizlet olmuyorsa bilki su kaçmıştır yakıtın içine.sulu benzin denk geldikçe keser gazı.[/QU
kutup başları sağlam beyinde yerinde su üzerinde duıruyorum...
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Dostlar geçmiş bayramınız mübarek olsun....
onlar 06-07model 08 trafiğe çıkanlar, öyle bakarsan 2010hyosunglar bile var hala bazı mağazalarda... 2008 model ve sonrası st kanuni olarak geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
birde dün sabah saat 06da vatan caddesinden işe giderken birde baktım yol ufka kadar açık, dedim verelim çoşkuyu bi, max çıktığım hız 10.500devir 160, dahasına devir almadı motor yada yolun sonuna geldiğim için ben gazı mecburen kesmiş olabilirim.
Şimdi bir soru;
Kanuni hep devir kesici koyduğunu söylüyordu, şimdi boşta motoru 13.000devire kadar çıkartabiliyoruz ama 5.viteste çıkartamadım acaba bahsedilen kesici bu olabilir mi?? Böyle birşey mümkün müdür?
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
doğru söylüyor, 2008 model ithal edilmedi hyosung olarak. 2008 ve 2009'da S&T'ler geldi türkiye'ye. ruhsatında 2008 görünen hyo'lar ise 2007'nin ortalarına doğru gelip 2008 olarak tescil edilen aletler... benimki de aynı şekilde mesela. motor aslında 2007 yılının üretimi, ben 2009 nisanında sıfır aldım ama tescili 2008 olarak yapıldı...
fakat fikrimi sorarsanız bu kadar takılmayın bu mevzuya. ruhsatta 2008 diyorsa, 2008'dir...
arkadaşlar merhaba ben birsey sorucam.2006 ile 2008 arası motorlarda retlayna girdiğinizde kesiçi devreye giriyormu. ilginize teşekür ederim .
Kesici mesici devreye girmiyor arkadasım.. OLmayan bişey nasıl devreye girsin
Bu arada arkadaslar aldığımdan beridir Turuncu jant seridi bulamamamdan yapamadığım arka lastiğime bugün değişik bir cözümle cektim seridimi
Reklamcıdan Kalın turuncu fosforlu banttan aldım; 1.5 metre boyunda... Sonra geldim 1 cm den daha ince sekilde iki adet kestim
Jant seridinin aynısı oldu cektim tek parça haliNDe... Biraz yamukluk var ama dikkatli bakınca anlasılıyor ...Toplam maliyet 7 TL
Bu arada elimdeki parçadan istediğim zaman kesip serid yapabilirim 6 adet lastiği yapacak serid mevcut elimde...
Buyrun fotolar
Bant bu ;
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Resmi site bakım aşamasında acılmıyor , motoru taksitli olarak alabilicegimiz bir bayi var mı acaba yardımcı olrsanız sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 162 kullanıcı var. (0 üye ve 162 misafir)