Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Kasım 2009, 17:55
eksozun başına bir şey gelir mi anlamında soruyorsan, zannetmiyorum. kesin uygulama bilgisine sahip değilim ama mantıken düşünürsen, normal şartlarda motor çalışırken eksoz sıcaklığı 200 derecelere ulaşabiliyor zaten. dolayısıyla fırında da bir şey olmaz diyebiliyorum...
Reklamlar
-
24 Kasım 2009, 21:55
Balbar,
220 derecede, hatta daha yüksek sıcaklıklarda bile (yanlış hatırlamıyorsam 1400 dereceye kadar) bir şey olmaz.
-
24 Kasım 2009, 22:19
Bir de arkadaşlar bu motorun alım satım masrafları ne kadar tutar ?? Acemi olduğum için sorularımı maruz görün.Herkese iyi sürüşler...
-
25 Kasım 2009, 00:43
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
-
25 Kasım 2009, 01:27
cinfeez adlı üyeden alıntı
Bir de arkadaşlar bu motorun alım satım masrafları ne kadar tutar ?? Acemi olduğum için sorularımı maruz görün.Herkese iyi sürüşler...
şuan noter vs tüm masraflar yaklaşık 400lira tutuyor, yılbaşından sonra noter olayı kalkacak, inşallah devir masrafı düşecek(gerçi devlet geçirecek başka birşey bulur)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:26 ----------
copy_x
dükkan açık kalsın iş olsun gerisini dert etme, bayramdan sonra bulunur motorun çaresi...
hani resimler nerde?? egzoz aldın resim atmadın, bide video at tam olsun :p:p
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
25 Kasım 2009, 02:02
Ben 300 liranın üzerinde vermiştim alım,satım,noter ve kazık
-
25 Kasım 2009, 03:41
Shorin adlı üyeden alıntı
pahalı gibi geldi
ben yazın 2009mod 4500kmde yenı gosterge panellı tıger egsozlu st yi 6650e almıstım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
25 Kasım 2009, 03:51
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
pahalı gibi geldi
ben yazın 2009mod 4500kmde yenı gosterge panellı tıger egsozlu st yi 6650e almıstım
ilhan senin motor ne oldu gelmedimi exper..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
25 Kasım 2009, 10:06
aya adlı üyeden alıntı
eksozun başına bir şey gelir mi anlamında soruyorsan, zannetmiyorum. kesin uygulama bilgisine sahip değilim ama mantıken düşünürsen, normal şartlarda motor çalışırken eksoz sıcaklığı 200 derecelere ulaşabiliyor zaten. dolayısıyla fırında da bir şey olmaz diyebiliyorum...
tşk ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:05 ----------
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Balbar,
220 derecede, hatta daha yüksek sıcaklıklarda bile (yanlış hatırlamıyorsam 1400 dereceye kadar) bir şey olmaz.
teşekkürler
-
25 Kasım 2009, 12:46
Arkadaşlar şuanda piyasada 2009 model hyosung var mı? Türkiyede tabiki...
-
25 Kasım 2009, 12:48
Arkadaşlar şuanda piyasada 2009 model hyosung var mı? Türkiyede tabiki...
2010 giriyoruz neredeyse neden olmasın...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
25 Kasım 2009, 13:06
SAd0 adlı üyeden alıntı
şuan noter vs tüm masraflar yaklaşık 400lira tutuyor, yılbaşından sonra noter olayı kalkacak, inşallah devir masrafı düşecek(gerçi devlet geçirecek başka birşey bulur)
arkadaşlar, noter olayı kalkacak ama noterin yaptığı işi, trafik tescil büroları yapacak. yani bizim açımızdan değişen bir şey yok. notere vereceğiniz parayı, emniyete vereceksiniz, ordan yine devletin kasasına gidecek. çünkü noterlerde yapılan işlemlerden noter pay alıp, kendi payını ayırdıktan sonra kalanı devlete verirdi. devlet bu düzenlemeyi, noterde kalan paylara da göz diktiği için yapıyor, vatandaşını düşündüğü için değil yani. hatta daha da dezavantajı olacak.bir de trafik tescil bürolarında kuyruğa girmek zorunda kalacağız. ama tabii devletimiz sağolsun, umursadığı şey vatandaşın işini kolay görmesi değil, kendi gelirlerinin artması olunca bizim kuyrukta geçireceğimiz zaman, onu pek de "ırgalamıyor". bu nedenle alım-satım işleri için boşuna 2010'un girmesini beklemeyin. değişen bir şey olmayacak bizim açımızdan...
-
25 Kasım 2009, 17:22
arkadaşım ben motoru gaziantep ten aldım 9.ayda bana noter ve pilaka nakil için 240,00 tl aldılar burda takipciyede.280,00 tl bayıldım ve siğorta da dahil ilk sahibine kesilmiş olan trafik siğortası geçmiyormuş.toplam:480,00 tl
-
25 Kasım 2009, 18:58
Hyosung giriyor mu Türkiyeye? 2009 model olarak? yada 2010 olarak? ST kanuniden bahsetmiyorum...
Akileos adlı üyeden alıntı
2010 giriyoruz neredeyse neden olmasın...
-
25 Kasım 2009, 19:07
Hyosung giriyor mu Türkiyeye? 2009 model olarak? yada 2010 olarak? ST kanuniden bahsetmiyorum...
hyosung zaten 2008 dahi girmediki 2009,,2010 nasıl olsun....
şunuda bilmen lazım imalat aynı sadece disbiritör farklı......
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
26 Kasım 2009, 00:03
Cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Bir sorum daha olacak alım satım masrafları neden farklılık gösteriyor? Birde noterden bütün işlemler hallediliyor mu? Gereken evraklar nedir? Herkese iyi sürüşler..
-
26 Kasım 2009, 01:06
Akileos adlı üyeden alıntı
hyosung zaten 2008 dahi girmediki 2009,,2010 nasıl olsun....
şunuda bilmen lazım imalat aynı sadece disbiritör farklı......
ama yedek parça olarak kanunide üretiyo tüm parçalar koreden gelmiyo
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
26 Kasım 2009, 16:19
1-) Arkadaşlar genelde bahsettiğiniz arızalar dikkat ettiyseniz herkesin hyo sunda oluyo ve bunlar arıza değil (işte gaz yememe,soğukken değişik ses,uzun yoldan sonra değişik ses vs...) bence bunları dert etmeyin,bu motor kore malı japon motorlarla karşılaştırmayın,daha önce japon kullanan arkadaşlar beni iyi anliycaklardır,ben çin ,japon ve kore mallarını kullandım hemde uzun yıllar kullandım,mesela hyo nun vitesi bi honda nınki gibi çok rahat tıkır tıkır geçmez,bu sadece bir örnek,bu bahsettiğimi arkadaşlar problem olarak görmesinler çünkü : her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır hesabı her motorunda sistemi farklıdır...
2-) Ben çin malı japon malı ve kore malı kullandım ve şöyle birşey diyebilirim : hyo bi japon gibi olamaz ama bir çin malı motosikletede 5 çeker yani çin malı motosikletlerden kat kat iyidir,ayrıca koreliler çinliler gibi kötü ürün dünya pazarına sunmuyolar bakınız, LG,Samsung vs...
3-) Lastik konusuna gelince ben shinko dan açıkçası çok memnunum vede adanada 600 RR kullanan biçok arkadaşım motorlarına shınko marka lastik taktılar ve kullanıyolar...
Not : yorumları daha önce kullandığım motosikletleri karşılaştırarak vede adanada hyo ya binen arkadaşlarımında benzer sorunlar yaşadığını göz önünde bulundururarak yaptım...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
26 Kasım 2009, 19:24
iyi günler arkadaşlar st kanuniye mail atıyormda çerpeşik cevaplar geliyor
ben hyo hastasıyım ama o arka kısım motora yaışmıyo bu bi berçek, traktör koltüğü gibi.
tam motor alacaktım ki hyo 2010 yeni kasa modeli çıkarttı çok güzel gösteriyo ducati gibi
aranızasa nezaman getireceklerini bilen warmı.???
bana atılan maillerde bunu düşünmeye başladım. ellerinde olan motoları koreye gönderip yenileyecekler galiba. ;)
-
27 Kasım 2009, 09:57
arkadaşlar kurban bayramanız hayırlı olsun... Hepinize kasasız belasız sürüşler..
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler