Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Kasım 2009, 22:41
Beyler yaza doğru alacağım motoru kesinleştirdim daha öncede sormuştum forumda motor seçeneklerini bunda karar kıldım ''Mayıs'' gibi yani yaza doğru alacağım motor Hyosung GT 250R olacak kesinleştirdim kafamda.Açıkça belirteyim motordan anlamıyorum ''Scooter'' tecrübem var biraz ara ara sürmüşlüğüm arkaşlarımın,onu harici sesinden yok yana yatmasından anlamıyorum etrafımdada öyle çok iyi anlıyan kimse yok malesef 2'ci el alacağım alırkende nelere dikkat edeyim ''KAZIK''lanmamak adına motorun elimde patlamaması adına biraz bilgilendirirseniz ufak tefekte olsa benim anlıya bileceğim şekilde onlara dikkat ederim en azından alırken. Saygılar tekeriniz düz bassın.
Reklamlar
-
05 Kasım 2009, 03:00
Merthan adlı üyeden alıntı
Beyler yaza doğru alacağım motoru kesinleştirdim daha öncede sormuştum forumda motor seçeneklerini bunda karar kıldım ''Mayıs'' gibi yani yaza doğru alacağım motor Hyosung GT 250R olacak kesinleştirdim kafamda.Açıkça belirteyim motordan anlamıyorum ''Scooter'' tecrübem var biraz ara ara sürmüşlüğüm arkaşlarımın,onu harici sesinden yok yana yatmasından anlamıyorum etrafımdada öyle çok iyi anlıyan kimse yok malesef 2'ci el alacağım alırkende nelere dikkat edeyim ''KAZIK''lanmamak adına motorun elimde patlamaması adına biraz bilgilendirirseniz ufak tefekte olsa benim anlıya bileceğim şekilde onlara dikkat ederim en azından alırken. Saygılar tekeriniz düz bassın.
sen merak etme istanbulda sana yardım edebilecek birileri yoksa hiçbiryerde yoktur... hele bi mayıs ola hayrola, uzun bir süre var öncelikle mayısı bi çıkartalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:01 ----------
desert3737 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar başlığı tarattım ama bulamadım... forumda bizim motorlarım kullanım klavuzu var mı ...? varsa bi yardımcı olabilir misiniz size zahmet...?
http://www.stkanuni.com.tr/modeller/gt250r/gt250r.pdf
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
05 Kasım 2009, 20:17
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
06 Kasım 2009, 17:30
Arkadaşlar, cc. büyütme hususundaki o ilahi ses bana da geldi ("Hadi len" dediğinizi duyar gibiyim)
Motorun satış ilanını, sahibinden.com'a verdim.Buradan birileri bakacak olursa, fiyatta yardımcı olacağım.
http://www.sahibinden.com/memurdan_c...XQQdisplayitem
-
06 Kasım 2009, 18:26
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun dostum. Aklında ne marka model var peki ? merak ettim doğrusu
-
06 Kasım 2009, 19:13
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
yokuş aşağı 186 görmüştüm
ama artık 20 yi bile goremıom
gecmis olsun.
bir soru sormak istiyorum bu noktada:
bayir asagi giderken hizi 150-160 a getirip sonra vitesi bosa alsak
veya debriyaja basip motoru ayirsak yine bayir asagi motor hizini
180-190 arasina getirdiginde bi yerleri elimize alir miyiz? motoru
kurtaririz heralde ama baska mekanik aksamlar filan patlar mi nedir?
ps. ben teknik meraktan soruyorum sadece. yanlis anlasilmasin.
https://ersinkecis.blogspot.com
-
06 Kasım 2009, 21:08
egoların peşine düşmemek lazım 190 görsen nolur görmesen nolur motorunu ve ondan önemlisi canınıı seiyosan gerek yok böyle şeylere
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
07 Kasım 2009, 02:09
Maverick35 adlı üyeden alıntı
hayırlı satışlar aynalarına bitiyorum yaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:07 ----------
ersinkecis adlı üyeden alıntı
gecmis olsun.
Hyosung/S&TKanuniGT250R vs Kawasaki250R vs YamahaYZFR125 vs ApriliaRS125 vs DerbiGPR125 vs HondaCBR125R vs Ramzey/Yuan/Skyjet/Celik_150-23? Hangisi?
illa 190 diyorsan bu soruyu sormaman lazım, ama teknik merak diyorsun bence o kadar yüksek hızda motora gücü birden vermek ebesini belletir
[B]34 YVV 98[/B]
-
07 Kasım 2009, 13:57
gecmis olsun.
Sonuçta bu motor 190 da gidişine göre frenleri vs si ayarlanmamıştır ve 250 lik motor bu kadar zorlamamk lazım.Yüksek hız istiyorsanız yüksek cc li motor almanız gerekir. Red line da zorladıktan sonra motoru bi espirisi kalmaz. Redline a tüm araçlarda sadece gerekli durumlarda girilmesi önerilir.
-
07 Kasım 2009, 15:02
hyosung 250gtr
arkadaşlar bu motorla uzun yol yapan varmı.veya yapılabilirmi 700 km yolyazın alıncam bu motoru ama arasırada olsa 700 km gibi bi yol katetmem lazım bunla.motorlar bu kadar yola gelebilirmi.fazla bilgim yok motorlarla ilgili belki sorum komiktir ama öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler
TEK BİR BAŞARI VARDIR...
HAYATI BİLDİĞİNİZ GİBİ YAŞAMAK...GK.:wiinkk:
-
07 Kasım 2009, 18:57
selam arkadaşlar..
Yardımınıza ihtiyacım var..
Arka fren tutmuyor havasını almayA calıstık ama
Fren pompası bozulmus degısmesı gerekıyor..
100 tl fiyat verdi servis
Normalmi sizce degistiren varmı aranızda?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
07 Kasım 2009, 22:51
StuArt,
Valla, işin gerçeği, ne istediğimi tam olarak ben de bilmiyorum
Bir niyetim Fazer F6 almak, bir niyetim çok radikal bir tarz değişikliği yapıp Shadow almak.
Bu göbekle racing kullanmak biraz zor oluyor
Sado;
Aynalara o kadar hasta oluyorsan; onları sana hediye edeyim
Ya, motoru ilk aldığımda "Aynaları değiştireyim" dedim, baktım vicdansızlar tanesine 100-TL istiyor...
"Motoru bakıma sokayım öyle alayım" dedim, yağ-buji-yıkama-debriyaj ayarı derken bir baktım fatura 230-TL...Aynalar, kaldı
Sonra, tekrar "Aynaları değiştireyim" dedim.O hafta "zincir değişimi" çıktı.
X-ring zincir aldım, zinzirdi, kargoydu, zincirin takılmasıydı 250-TL tuttu...Aynalar gene kaldı...
Şimdi de motoru satacağım, bu aynalarla geldi, bu aynalarla gitsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
Ozan 150Zc
Servis, 100-Tl az istemiş.
Eğer, orjinal parça ise hemen taktır, yok çıkma parça ise sakın ola taktırma.
Ben bir tarihte, arabama çıkma parça takdırdım, para verdim, 2-3 hafta sonra o parça da bozuldu, gittim orjinal parça taktırdım, astarı yüzünden pahalı oldu.
-
08 Kasım 2009, 13:01
gökkan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motorla uzun yol yapan varmı.veya yapılabilirmi 700 km yol
yazın alıncam bu motoru ama arasırada olsa 700 km gibi bi yol katetmem lazım bunla.motorlar bu kadar yola gelebilirmi.fazla bilgim yok motorlarla ilgili belki sorum komiktir ama öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler
yapılabilir yanlış hatırlamıyosam hava ve yağ soğutmalı motoru 2 saatte bir 15.20 dakika dinlendirirsen hem motora hemde sana iyi gelecektir,6.5,7 saat gibi bir sdürede ortalama gidersin
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
08 Kasım 2009, 14:18
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir kac gün önce 2.el hyo aldım 2007 model.dün bi arkadaşım birşey söledi motorum st kanuni olmadığı için servisler bakmıyormuş artık hyolara.bu markada davalık olan distribütor olaylarını duymuştum ama hyo lara hiçbir servisin bakmadığını duymamıştım.gerçekten bu doğrumu motoru aldık bu sorun içime oturdu şimdi
-
08 Kasım 2009, 17:55
Özel servisler var Remedy.
Sen hiç merak etme, sadece paradan haber ver.
-
08 Kasım 2009, 18:46
Paran varsa saadet var dostum
[B]34 YVV 98[/B]
-
08 Kasım 2009, 18:51
tamam paramız az cok varda çok özel servis değildir inşallah o kadar paramız yok
yedek parca fiyatları normalden cok pahalımı ?
-
08 Kasım 2009, 23:47
remedy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir kac gün önce 2.el hyo aldım 2007 model.dün bi arkadaşım birşey söledi motorum st kanuni olmadığı için servisler bakmıyormuş artık hyolara.bu markada davalık olan distribütor olaylarını duymuştum ama hyo lara hiçbir servisin bakmadığını duymamıştım.gerçekten bu doğrumu motoru aldık bu sorun içime oturdu şimdi
para para para herkez bakar korkmaaa
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
09 Kasım 2009, 00:36
: ((
gecmis olsun.
evet alırsınız bir şeyleri elinize o da kefen olur merak etmeyin...arkadaşım ya siz altınızdaki motorları (ki benimkide 250 gtr) 600cc honda rr mı sanıyorsunuz 180-190 hızı hedefliyorsunuz.kızma sana kendi şahsi düşüncem ve tecrübelerimle cevap veriyorum.
1-inis aşagı motoru boşa larak yada debriyaja basarak motor 180-190 görürse merak etme motora gaz vermediğinden redline girmez ve motor zorlanmaz ama merak ettiğim hangi inişte motor bosta 180-190 görücek
2-görse bile 180-190 motorda boşda olması demek hakimiyetin sende olmaması demek fren mesafesi coook uzun olur ki o hızda ve iniş aşagı zor durursun teker kayarki zaten böyle oldugunda yan yatmıssın demektir.Bu demek oluyorki grenajlar,ayna ve sinyalide eline alırsın
-
09 Kasım 2009, 03:42
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
evet alırsınız bir şeyleri elinize o da kefen olur merak etmeyin...arkadaşım ya siz altınızdaki motorları (ki benimkide 250 gtr) 600cc honda rr mı sanıyorsunuz 180-190 hızı hedefliyorsunuz.kızma sana kendi şahsi düşüncem ve tecrübelerimle cevap veriyorum.
yok kizmiyorum. sadece bir hatirlatma olarak: "yapacagimdan degil sadece
teknik meraktan sordum." onceki cevaplardan birinde zaten ilgili cevabi da
aldim. motosikletin motorunu söküp komple bayır asagi salsak bile diger
aksamlari (motor haric mekanik aksamlar, frenler vs.) da motosikletin
motorunun yapabilecegi maksimum hiza gore tasarlaniyor demekki, ve sen
o hizin ustune cikarsan ne fren tutuyor ne diger mekanizmalar duzgun
calisiyor.....
https://ersinkecis.blogspot.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 152 kullanıcı var. (0 üye ve 152 misafir)
Bu Konudaki Etiketler