İnsanın içinde varsa hiçbir şey engel olmuyor. Gizli gizli yapmanın yollarını arıyor sadece. Bu nedenle kişiyi durdurabilecek yine kendidir.
İnsanın içinde varsa hiçbir şey engel olmuyor. Gizli gizli yapmanın yollarını arıyor sadece. Bu nedenle kişiyi durdurabilecek yine kendidir.
valla 185 görenler var motorda ama ben 120 en son güvendiğim bir yol olursa bulunduğum yerde biraz daha denerim ama 140 gecmem sanırım ne olur ne olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:09 ----------
normaldir ama sizinkilerin şuan ki tepkisi biraz sabret gcer belki konuşa konuşa alıştırırsın sen onları gerci kazadan sonra insanında biraz güveni sarsılır ama istemek önemli olan gerisi hikaye kardeşim hakknda hayırlsı olsun inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
motor işi cok tefarruatlı, bahsettiğin olay için, servisinde koltuk altında bulunan pc kontrol için bir zımbırtı var ordan bağlayarak öğrenilebilir denmişti fakat nekadar doğru bilemem yada elaman garantiye götürüp orda bakım olaylarına girmisse vardır faturalarada kacta bakıma girdiği enson o şekilde olur, sen en iyisi güvenilir birilerini bul ben alırken baya bi telaşlanmıştım aldım şükür cillop gibi maşallah, bende gülgibi bakıyom canavara zaten alında kendinden cok motora harcıyon parayı :D cilası, zincir yağı ,temizleyiciler, temizilk bezlerı vb güzelleşsin parlasın diye bidünya şey yapıyosun,,, sana bol şans
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Öncelikle selam herkeze. 1 sene falan oldu girmeyeli siteye halada satamadım motoru duruyo öle daha 100 km de 101 olmuş değil seyredip duruyorum hevesim kaçtı ya düşmüştüm bi ondan. Seyretmeyede devam etcem.. rüzgarınız bol olsun...
beyler muhabetiniz bol olsun...sizlere zincir dişli takımı sormuştum yardımcı olmuştunuz ama arkadaşım ist.dan tanınan birinden alış veriş yaparak 260 tlye ön-arka dişli ve o-ring zincir aldı neyse taktırdı ama makineden gelen ses geçmedi honda servisine götürdük buradaki (tek servis) sibop ayarı yaparız geçer dedi ama bir usta var kendisinde r1 ve r6 var anlarsa o anlar dedim ona gittik...makineyi açmadan birşey diyemem dedi makineyi bir güzel açtı ve sonuç piston sekman istiyor bu dedi daha kötüsüde olabilirdi diyerek içimize su serpti ama bu parçaların maaliyeti ne kadar tutar başına gelen var mı???motorda sözde otomatik yağ boşaltımı varmış redline a giriyormusun dedi kankam sürekli redline ile kalkıyorum deyince aferim dedi motor yağsız kaldığı için böyle olmuş...kol çıkarmamış yada sarmamış dedi pistonu filan gösterdi ufak ufak çizilmiş...bu ne kadar patlar... parça satan yada tanıdığı olan var mı?motor yatsın istemiyoruz
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
bunlar da benim makinanın fotoları arkadaşlar... beğenirsinz inşallah...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
merak etme motoru birkaç sene satmaya hiç niyeti yok,satacak olsa da sorunlu makinayı kimseye kakalayacak kadar şerefsiz birisi değil, satsa bile kacırmam ben alırım dökülünceye kadarda kullanırım!kaldı ki 4/4 lük yapar öyle satar,alacakmışsın ağzıyla konuşarak ne elde etmeye çalıştığını anlamadım,biz buradan yardım istiyoruz senin yaptığına bak
piston,sekman bulduk 75tl fiyatı var şükür sandığımızdan ucuz çıktı.
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var 220 lira bu egzosa verilirmi..lütfen acil yardım..
nikelajlısı var onla r sararıyor sanırım oda var 200tl http://www.sahibinden.com/2_el_tiger...XQQdisplayitem
bide bu var 200 http://www.sahibinden.com/2_el_tiger...=tiger%20eksoz
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Benim eksoz Malossi marka ,sesinden gayet memnunum
önce okuduğunu anla sonra bana artislik yap(maya çalış) kimseye şerefsiz demedik yaranız varsa gocunun, yaran yoksa adam gibi gelir yok biz böyle adam değiliz, bizde size deriz peki öyle ise güvenilir adamsın herhalde. Alıcı ağzı ilemi konuşmuşum? çok şükür ihtiyacım yok ama forumda alıcı çok, eminim olurda ilerde satmaya çalışırsanız ilanda belirtirsiniz bunu(eminim diyorum bak) Birde madem soru sordun bende sana tavsiye verdim böyle giderse çok daha kötüsü olur diye, şimdi 75 ucuz atlatmışsınız diyelim, salataya çevirmeyelim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 ----------
bi sesini videoya çeksene görünüş olarak çok şık duruyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 ----------
sen geçen İ.Ü. önünde bana motoru soran arkadaşa benziyon o musun yoksa, yinede tam hatırlayamıyorum simasını
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
sen geçen İ.Ü. önünde bana motoru soran arkadaşa benziyon o musun yoksa, yinede tam hatırlayamıyorum simasını[/QUOTE]
yok kardeşim selçuk üni.deyim ben konyadan alıdım motoru...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------
arkadaşlar başlığı tarattım ama bulamadım... forumda bizim motorlarım kullanım klavuzu var mı ...? varsa bi yardımcı olabilir misiniz size zahmet...?
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 160 kullanıcı var. (0 üye ve 160 misafir)