30 Una kadar cidden satıyorum.. Sonrasında zaten Rize'ye gidiyorum; Kullanacağım Satılmazsa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
iŞ Var madem ben de geleyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ÇAKOO=problem sorun
ha çakocan bu arada makina çok güzelde o benzin göstergesi neden diplerde geziyo yazık valla hyo aç brakılacak makina değil. :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 ----------
abimsin bizim pantlon işi ne oldu abicim
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Memo'cuğum; Dipte değil normalde; Ama durduğu yerde ilk kontağı cevirince sıfır gösteriyor ya ondan öyle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya şekerim hikaye okuma bana o olay en baba 3-4 saniyelik bişi..ne yani kontağı çevirip anında bastın denklaşöre..hani tabi janım banane tabiikide ben genede şuraya dikkatini çekeyim deiplerde takılırsan gösterge müşürü takılıyo hatta bir diş gösteriyor ama senin benzin bitiyor..benim başıma geldi basıyom marşa hırhır hır yok arkadaş yok bujiyi kontrl et yok değiştir..allahtan nasıl olduysa birimi söyledi ne oldu şnun benzini bitmiş olmasın dedim..salladım makinayı ses yok bir litre benzin aldım doldurdum depoya bir marş saat gibi sayıyor ondan yani hem senin garanti olayıda sakat kösmesinler sonra bi benzin müşürü janım
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Yok sekerim; Benim benzin 2.cizgiden aşağıya düşmez Kontagı acıp tabi ki hemen resmi cektim Napacaktım bekleyecek miydim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aboooo iLHan geçmiş olsun ne oldu buna böyle
@ copy_x
Şu fearsleboyy; 5. vites 8ooo devirde 160 gören arkadasımız mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kaça verecen la
Orgazma Dudak Büktürür
BeN Mi canım ? Bana diyorsan Özelden ayarlarız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motoruma bişeyler olmus ama bende hatırlamıom
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-yapmisim.html
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
gecmiş olsun ilhan,, sende bişi yoktur inşallah ?
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Şu an bu konu içerisinde 154 kullanıcı var. (0 üye ve 154 misafir)