Bi tane mi yükledin Doldur burayı
Bi tane mi yükledin Doldur burayı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cakalaz sen evede mi sokuyon motoru ben öyle bişey yapsam annem kalpten gider
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Mesajına resim eklemek isteyenler için buyurun Link burada ;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Tabi eve sokuyorum Nereye koyacaktım baska Dısarda yatıramam onu ben
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
vay maşşallah döktürmüş herkes resimler filann Buarada COP_X kareşim döndün mü mardine 29 ekimde aksilik olmaz uğrıycam otarafa gezmeye tanışalım senle[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------
[/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 PM ----------
bir de benden foto bir güzel temizlenip parlatıldıktan sonraki sonraki hali
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
Beyler DERİ MONT bakımı için kullana bileceğimiz bişi var mı yada önere bileceğiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
Mesajına resim eklemek isteyenler için buyurun Link burada ;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
ekle kardeşim motorunu bakalım
yaa kardeşim koymayın resim filan içim gidiyor
Hepinizin motosikletleri çok güzel,güle güle kullanın.
HaH Şöyle be kardeşim; Koyun Fotoğraflarınızı Şimdi Muhabbete TaT Geldi işte
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:33 AM ----------
http://yfrog.com/08resim373j
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------
yeni hali nasıl olmuş karayılanımın arkadaşlar?
ooooo motor yakıyor challenger25 abicim, siyah motora kırmızı stickerlar acayip yakışıyo yaa, fearlessboy un motora benzemiş biraz
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
ewet fearlessboy ile aynı çalışmayı yapmışık motorlara birbirimizden habersiz.full siyah çok sade duruyordu napiimm. kırmızı siyah çok daha güzel oluyor deneyin derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 AM ----------
teşekkürler sado kardeş.yaptık işte bişeyler
hehehe çako bak böyle tarz yaratırım iki foto koydum foruma renk geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
[QUOTE=forbit;1832151]vay maşşallah döktürmüş herkes resimler filann Buarada COP_X kareşim döndün mü mardine 29 ekimde aksilik olmaz uğrıycam otarafa gezmeye tanışalım senle[COLOR="Silver"]
kardeşim gel beklerim..ben mardindeyim gelmeden haberim olsun copy_x_1@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 AM ----------
bilader başkasının motoruyla hava atma..mazide kaldı senin hyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 AM ----------
[B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]
Helal olsun MeMo cum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
NEYSE NERDE KALMISTIK BİR İKİ RESİM DAHA KOYAYIMDA FORUM BIRAZ RENKLENSİN YAA...HİÇ OLMAZSA BU MOTORU BİLMEYENLER ŞEKİL FALAN GÖRSÜNLER
HIZI FAZLA SEVMEM VE ASLADA REDLİNE GİRMEM(POLEMİK İÇİNDE RESİM KOYMADIM LÜTFEN POLEMİKDE BAŞLATMAYALIM )
BU ARKADAŞI TANIYAN VARMI ARANIZDA ÖZELLİKLE MARDİNLİ MEHMET SEN BAK
BUDA OSMANİYE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZASYONUNDAN ÇOK GÜZEL VE BOL BOL KATILIMLI BİR GÜNDÜ...
VEEE ADANA OTOBANI OSMANİYEYE GİDERKEN MARAŞDAN GELEN ARKADAŞLARI BEKLEMİŞTİK.
VE KİM DEMİŞ HYOYA ARKA SEYEHAT ÇANTA YERİ YAPILMAZ DİYE VALLA O KADAR BÜYÜK ÇANTA BAĞLADIM BANAMISIN DEMEDİ.KENDİM YAPTIM BEĞENDİNİZMİ .)))
BENDE RESİM DAHA YÜZLERCE AMA SIKILMAYIN DİYE KOYMUYORUM.
Eyvallah kardeşim habedar ederim kesin kısmet olurda gelirsek COP_X
Hadi Hadi Fotoğraf yükleyin Yarın yeni cekip yükleyeyim bari
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)