Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ekim 2009, 01:59
Ayna taa dipten kırıldı. Grenaja bağlandığı yerin 1 cm yukarısında sapından yani... Ya kaynak bulurum belki ama yaptırmak istemiyorum. Hiç içim raat etmez kaynakla; yenisini alayım diyorum...
Bu arada benm Hyo 12-13 Kurus yakıyor..Nasıl 16 kurus yakıyor seninki ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
16 Ekim 2009, 15:16
SAd0 adlı üyeden alıntı
cako ayna nerden kırıldı? camı sağlamsa bi araştır yalovada yoksa bile bursada kesin vardır alimünyum, aleminyum(nasıl yazılıo bu yaa) kaynak yapan bi yer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------
bende sürekli ölçüyorum, benim motorun 160tan aşağıda yaktığını görmedim
160 Gerçekten çok. Bir sorun olmalı. Buji çift tırnaklı falan olmasın
Birde bu ayna meselesini düşünüyorum da yeni aldığımız aynayı tornacıya yaptırarak darbeye karşı esneyen bir model yapamazmıyız? çok sert yaylar vs taktırarak mesela??
-
16 Ekim 2009, 15:51
benım motorda geçenlerde yanyattı ayna sinyal kırıldı ön fren maneti yamuldu arka fren pedalıyla ayak koyma yerı arasındakı demır çatladı ve dün oda kırıldı
aynaya argon kaynağı yapıyorlarmış 20-30tl bişi dediler
manet 45tl kısa zamanda alcam
sinyal almaya pek niyetim yok :D
arka fren pedalınıda 4 vida 2 demir plaka yardımıyla yapcaz
bu arada benım motorunda 15 den aşağı yaktıgını gormedım ama biraz hırçın kullanıyorum :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
16 Ekim 2009, 18:03
bende biraz devirli kullanıyorum 15 kuruşun altına düşmüyor.Gerçi bujiler filtreler değişcem bakalım yakıt tüketimi değişecekmi paylaşırım yine , saygılar...
-
16 Ekim 2009, 20:58
Ben de Aynammı Bugün bir arkadasa gönderdim İST'da.. Yarın yaptırıp bana geri gönderecek. 90 Lira bir aynaya vereceğime 20 liraya halletmiş olacağım; kargo dahil...
Sağolsun o arkadas; Adını vermiyorum
Bu arada;
İLKAY'cım Motoru alırken de cok uğrastın hala benim sorunlarım olunca uğrasıyosun ; Çok sağol KARDEŞİM
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Ekim 2009, 23:05
Parça konusunda sıkışırsanız Ebay dan bakabilirsiniz.
Bende elimden geldiğince bu konuda nacizane klavuzlayabilirim.
Ne yalan söyliyeyim benim eşek de 150 binin altına inmiyor.
-
16 Ekim 2009, 23:11
Ebay da bizim motorların cok fazla parçsaı bulunmamakta.. Ama yine de eksik olursa seninle irtibata gecelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Ekim 2009, 23:17
arkadaşlar dün buraya yazmıştım ama cvplayan olmadı,kankamın hyo zincir attırıyor sanırım dişli yamulması söz konusu ve debriyajın oralardan tıkırtı gibi bir ses geliyor ne olduğunu tahmin edebilen var mı başına böyle bi durum gelen...zincir takımı kaça patlar???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
16 Ekim 2009, 23:24
bakınca bunları buldum bir göz at istersen...
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...osung%20zincir
http://www.sahibinden.com/hyosung_gt...g%20di%C5%9Fli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 PM ----------
bu da ön dişli sanırım...
http://www.sahibinden.com/hyosung_ic...g%20di%C5%9Fli
-
16 Ekim 2009, 23:29
-
17 Ekim 2009, 00:26
Siz bir fiyat alın; olmazsa benim ucuz parça veren bir arkadasım var. İST da toptancı... Ben de fiyat alabilirm ondan !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Ekim 2009, 18:18
cakalaz adlı üyeden alıntı
Siz bir fiyat alın; olmazsa benim ucuz parça veren bir arkadasım var. İST da toptancı... Ben de fiyat alabilirm ondan !
cakalaz ilgin için saol şuan yalova'ya bir arkadaşım maç muhabetine seyahat etti ordaki arkadaşımla birlikte istanbulu gezecekler ,gezerkende parçacıya bakacaklar bulurlar belki.bu arada ön dişli arka dişli ve zincir için aldığımız fiyat 250tl oldu...
-
17 Ekim 2009, 18:34
Bir şey sormak istiyorum. Benzin deposundan başlayıp yere yakın bir mesafeye kadar uzanan içi boş bir hortum var motorda. O ne işe yarıyor?
-
17 Ekim 2009, 19:22
Bu arada;
İLKAY'cım Motoru alırken de cok uğrastın hala benim sorunlarım olunca uğrasıyosun ; Çok sağol KARDEŞİM
bişe değil conem
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
17 Ekim 2009, 22:21
Arkadaşlar; Zincir Temizleme Spreyi İLe Zincir Yağı Spreyi Almam gerekiyor... Hangi markayı öneriyorsunuz ? Kullanan arkadaslar bir yardımı olabilir mi?
Marka ve Fiyatlar Lütfen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Ekim 2009, 22:36
Arkadaşlar;
Zincir Temizleme Spreyi İLe
Zincir Yağı Spreyi Almam gerekiyor... Hangi markayı öneriyorsunuz ? Kullanan arkadaslar bir yardımı olabilir mi?
Marka ve Fiyatlar Lütfen
zincirin oringsiz ise . loctite balata spreyi öneririm. çok çabuk temizliyor . pırıl pırıl oluyor.
yağ konusunda sprey gres güzel ama biraz çamur gibi yapıyor bir süre sonra
-
17 Ekim 2009, 23:16
çok geçmiş olsun cakalaz...
barisayd adlı üyeden alıntı
Bir şey sormak istiyorum. Benzin deposundan başlayıp yere yakın bir mesafeye kadar uzanan içi boş bir hortum var motorda. O ne işe yarıyor?
o hortum motordan geliyor ve karter havalandırması olmalı...
-
18 Ekim 2009, 00:32
Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(
gecmiş olsun cakalaz, ucuz atlatmışsın, bende yan devirmiştim bilare kırmıştım sol aynayı, bidünya para birde bişeyede benzemiyor zaten bisiklet aynası gibi,, gecmiş olsun tekrar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------
Bir şey sorıyım arkadaşlar zincir boşluğunu neye göre ve nasıl ayarlayalım benim boşluk var gibi geliyor ama anlamadım bir arkadaşımız bir foto cekip eklese uygn mesafeyi yada anlatabileceği gibi anlatsa ? bide artcıda girince tabi farklı oluyo sanırım teşşekürler şimdiden
geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:
-
18 Ekim 2009, 01:25
semih hocam, her gün motorun yanına geldiğinde binmeden önce eğilip zinciri parmağınla esnetiyorsun. normal pozisyonuna göre 2-3 santim esnemesi normal olan hali. yani zincirin altndan parmağınla yukarı doğru basınca 2-3 cm yukarıya esneyebilmeli. o kadar boşluk olmalı zincirde...
-
18 Ekim 2009, 01:30
Kitapcıkta 1.5 cm yazıyordu yanlıs hatırlamıyorsam.. Ama ben genelde 2-3 cm aralığında boşluk bırakıyorum !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler