Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu neden olmasın Turuncu Motora Kırmızı serit; Fotoşop yapan yok mu aranızda yapıversin de bakalım
    olmaz cakalaz kardeş .at eğerine kelebek konmuş gibi durur.hatta abartalım olayı. mesela kırmızı şerit çektin ya motoru da turuncudan kırmızı siyaha çevirelim derim ben.turuncu şerit bulamadık napalım bizde motoru kırmızıya çeviririz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Neise bi deneyeceğim beğemezsem cıkartırım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GT250R
    Neise bi deneyeceğim beğemezsem cıkartırım
    elinde fazladan kırmızı şerit varsa dene derim ama yoksa para verip alacaksan yazık

az biraz daha para koy netten sipariş ver 1-2 günde gelsin cillop gibi turuncu yap derim ben, kendi fikrim turuncu çok yakışlıyo motora özellikle seninkine....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 AM ----------

birde reflektifli şeritler yapıştımı çıkartması zor oluo mereti geriye
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yahu turuncu bulamıyorum ki netten de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------

Bir de bunların ince kalın olanları var... 7 MM - 5MM olanları yazıyor... Hangisini almak lazım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaslar; Lazer Vertigo Dragon Kaskıma; Siyah Vizör Aldım Cok sekil oldu; ayrı bir hava veriyor gercekten

Kargosu; KDV'si;Vizör = 65 TL
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

balbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siyah cam her zaman 10 numara görünür...ben gece gündüz,yağmurlu sisli her zaman siyah kullanırım...alışınca onlarlada görüyosun

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM....

5 DAKİKA ÖNCE MOTORUM SOLA DEVRİLDİ. DÜKKANDAN BİR CIKTIM Kİ DÜŞMÜŞ YERDE YATIYOR...
    ALLAH'ıma bin şükür ki ÇİZİK BİLEE YOK MOTORDA; NASIL OLDU ANLAMADIM AMA ÇİZİK YOK GRENAJLAR KIRILDI DİYE COK KORKTUM AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI..
    FAKAT AYNAM KIRILDI; Kaynak yapan arkadaslar ne kaynağı yapıyordu? Yoksa ucuz ayna satan varsa ordan alalım sol aynam...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300

5 DAKİKA ÖNCE MOTORUM SOLA DEVRİLDİ. DÜKKANDAN BİR CIKTIM Kİ DÜŞMÜŞ YERDE YATIYOR...
    ALLAH'ıma bin şükür ki ÇİZİK BİLEE YOK MOTORDA; NASIL OLDU ANLAMADIM AMA ÇİZİK YOK GRENAJLAR KIRILDI DİYE COK KORKTUM AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI..
    FAKAT AYNAM KIRILDI; Kaynak yapan arkadaslar ne kaynağı yapıyordu? Yoksa ucuz ayna satan varsa ordan alalım sol aynam...
    niye devrildiğini bi araştır.güvenlik kamerası falan varsa
    Orgazma Dudak Büktürür

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    la olm sakin geçmiş olsun bu arada...

bakınıyorum şimdi az ofisteyim
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    beyler merhaba sürekli takipçinizim bizim bir sorunumuz var..kankamda 2006 kırmızı hyo var ve bugun gazlamaya çıkalım dedik ufak bi gezi sonrası tatsız oldu,motor zincir attırıyor(hatta sıkıştı uzun uğraşlar sonucu kurtardık) eve zor geldik mahallede yine attı itmek zorunda kaldık bu arada fazla hız yapmadık max. 130 ve motorun debriyajının oralardan acayip bir ses geliyor içerde birşey atmış ta sanki tıngırdıyor gibi bi anlam veremedimsanırım dişli milimetrik yamuldu ve komple dişli zincir takımı almayı düşünüyor fiyatını bilen veya önerisi olan var mı?
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

Arkadaşlar bu hyo lar km de ne kadar benzin yakıyor. Kuruş olarak hesap eden varmı?

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

Ben ölçtüm

Alıntı serkan.ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu hyo lar km de ne kadar benzin yakıyor. Kuruş olarak hesap eden varmı?
    her zaman motorumu kontrol altında tutarım(yani devamlı ölçerim fazlalaşırsa sebebini aramaya baş
    larım ) .100-130 km arası hızla gıdıyorum ve 112-113 kurus yakıyor benım motor daha doğrusu yakıyordu : ((
    baska ölçen varmı ?? bu arada cakaloz gecmıs olsun.

barisayd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun Çakalaz.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sağolun; Geçti gitti.. Ama acilen ayna Lazım !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F

dostum karizma motor muharrem özsoyda uygun fiatlı bulabilirsin hyosung un parçası çok bol elinde kuyruğundan granajına diskinden ön takımına kadar herşey var ve cidden uygun fiatlı

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(
    geçmiş olsun cakalaz..çıkması yok bu lanet makinenin aynası....bende çok aradım bulamadım....

şansa...

bende 600 f aynası aldım çifti 120 tl.... al çift nasıl olsa çok kırılılıyo...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    120 Liraya sıfır mı aldın kardeşim? Ama su da var; İST da 8o Liraya satılıyor Hyo aynası.. Sade Sol alsam yine 4o lira ucuza geliyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    120 Liraya sıfır mı aldın kardeşim? Ama su da var; İST da 8o Liraya satılıyor Hyo aynası.. Sade Sol alsam yine 4o lira ucuza geliyor
    evet sıfır aldım ama ben ikisini 120 ye aldım carbon ayna....sen tek aynaya 80 vericen hangisi daha mantıklı gelirse onu yap...ama ikinci el yok onuda bil..bulunmuyor...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    GT250R
    cako ayna nerden kırıldı? camı sağlamsa bi araştır yalovada yoksa bile bursada kesin vardır alimünyum, aleminyum(nasıl yazılıo bu yaa) kaynak yapan bi yer

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------

Alıntı serkan.ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende sürekli ölçüyorum, benim motorun 160tan aşağıda yaktığını görmedim
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler