Neise bi deneyeceğim beğemezsem cıkartırım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
elinde fazladan kırmızı şerit varsa dene derim ama yoksa para verip alacaksan yazık
az biraz daha para koy netten sipariş ver 1-2 günde gelsin cillop gibi turuncu yap derim ben, kendi fikrim turuncu çok yakışlıyo motora özellikle seninkine....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 AM ----------
birde reflektifli şeritler yapıştımı çıkartması zor oluo mereti geriye
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Yahu turuncu bulamıyorum ki netten de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 AM ----------
Bir de bunların ince kalın olanları var... 7 MM - 5MM olanları yazıyor... Hangisini almak lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaslar; Lazer Vertigo Dragon Kaskıma; Siyah Vizör Aldım Cok sekil oldu; ayrı bir hava veriyor gercekten
Kargosu; KDV'si;Vizör = 65 TL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
siyah cam her zaman 10 numara görünür...ben gece gündüz,yağmurlu sisli her zaman siyah kullanırım...alışınca onlarlada görüyosun
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM....
5 DAKİKA ÖNCE MOTORUM SOLA DEVRİLDİ. DÜKKANDAN BİR CIKTIM Kİ DÜŞMÜŞ YERDE YATIYOR...
ALLAH'ıma bin şükür ki ÇİZİK BİLEE YOK MOTORDA; NASIL OLDU ANLAMADIM AMA ÇİZİK YOK GRENAJLAR KIRILDI DİYE COK KORKTUM AMA HİÇ BİRŞEY OLMADI..
FAKAT AYNAM KIRILDI; Kaynak yapan arkadaslar ne kaynağı yapıyordu? Yoksa ucuz ayna satan varsa ordan alalım sol aynam...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
la olm sakin geçmiş olsun bu arada...
bakınıyorum şimdi az ofisteyim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
beyler merhaba sürekli takipçinizim bizim bir sorunumuz var..kankamda 2006 kırmızı hyo var ve bugun gazlamaya çıkalım dedik ufak bi gezi sonrası tatsız oldu,motor zincir attırıyor(hatta sıkıştı uzun uğraşlar sonucu kurtardık) eve zor geldik mahallede yine attı itmek zorunda kaldık bu arada fazla hız yapmadık max. 130 ve motorun debriyajının oralardan acayip bir ses geliyor içerde birşey atmış ta sanki tıngırdıyor gibi bi anlam veremedimsanırım dişli milimetrik yamuldu ve komple dişli zincir takımı almayı düşünüyor fiyatını bilen veya önerisi olan var mı?
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Arkadaşlar bu hyo lar km de ne kadar benzin yakıyor. Kuruş olarak hesap eden varmı?
Sağolun; Geçti gitti.. Ama acilen ayna Lazım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Muharrem beyi biliyorum.Zaten parça gerekince ilk ona soruyorum...Yalnız elinde Sıfır varmıs en ucuzu 80 lira dedi... Daha uygun arıyorum ! Şöylw ikinci el cıkma ayna felan :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
120 Liraya sıfır mı aldın kardeşim? Ama su da var; İST da 8o Liraya satılıyor Hyo aynası.. Sade Sol alsam yine 4o lira ucuza geliyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
cako ayna nerden kırıldı? camı sağlamsa bi araştır yalovada yoksa bile bursada kesin vardır alimünyum, aleminyum(nasıl yazılıo bu yaa) kaynak yapan bi yer
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------
bende sürekli ölçüyorum, benim motorun 160tan aşağıda yaktığını görmedim
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)