Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ekim 2009, 12:46
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Reklamlar
-
08 Ekim 2009, 12:47
cakalaz adlı üyeden alıntı
2010 Model Yeni Kasa ST Kanuniler Gelmedi...
@ BaLBaR ;
Dostum diğer arkadasların da dediği gibi bzim sinyallerden cok daha hos sinyaller var.. Onlardan alıp takarsın hemn daha sık gözükür motorun.. Fiyatları da 4 te biri fiyatında
Aynaya gelince bir arkadasım aynasını kaynak yaptırdı. Yani kaynak yaptırabiliyorsun; için rahat olsun... Kaynak yaptırabilecek yeri de İST bilen arkadaslar yazacaktır
saol cakalaz moral için...az önce aynayıda yaptık...el işçiliği çok ince bi kalıpçı ustamız var...2 lik matkapla 2 yerden delik açtı aynanın kırılan bölgesine...sonrada 2 tane sıkı geçme pim çaktı...taş gibi oldu ...sabah 8 den şu saate kadar motoru yol yapıcak hala getirdik
şimdi şu dediğiniz sinyalderden bulmam lasım...onuda akşam iş çıkışı artık bakıcam...avcılarda bi kaç motorcu var umarım onlarda bulurum onuda aradan çıkarıım.sadece çiziklerim kalır...onuda artık şimdilik bırakıcam....sanırım göze geliyorurz...biraz çizik olsun motor...yaza girerken boyatırız artık....
-
08 Ekim 2009, 12:47
şaka yaptık he hemen alınmayın ve bence pek beklemeyin 2010 modeldi falan çünkü nedense herşeyde yeni modeller TR ye çok çok geç gelir..
[B]34 YVV 98[/B]
-
08 Ekim 2009, 12:49
-
08 Ekim 2009, 15:55
yemişim orjinal sinyali yaaa aynı görevi görüyomu görüyo bittiiiiii.takarım 10tl ya iki tane küçük sinyal olayı bitiririm.kim anlıycak hyocular haricinde onu.boyada vurdurma bence
-
08 Ekim 2009, 16:17
[QUOTE=challenger25;1815228]yemişim orjinal sinyali yaaa aynı görevi görüyomu görüyo bittiiiiii.takarım 10tl ya iki tane küçük sinyal olayı bitiririm.kim anlıycak hyocular haricinde onu.boyada vurdurma bence[/QUOTE
ya şimdilik idare edilebilir belki ama yinede bi ara boyatmak lazım,, yarın öbürkün satarken problem yaşarım sonuçta...he diceksinizki alan adamda ciddi bişiy olduğunu düşünür...o yüzden resimlerini çekicem çizik haliyle...koycam arşivime
-
08 Ekim 2009, 22:33
BOyat gitsin kardeşim; Şasen yamuk olmadıkça her türlü gideri var motorun!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Ekim 2009, 22:56
SAd0 adlı üyeden alıntı
şaka yaptık he hemen alınmayın
ve bence pek beklemeyin 2010 modeldi falan çünkü nedense herşeyde yeni modeller TR ye çok çok geç gelir..
İnternette 2010 diye satılık motorlar var da ondan sordum. 2010 dedikleri 2009 mu?
-
09 Ekim 2009, 01:01
Geçmiş olsun Balbar, İnşallah bu, ilk ve son kazan olur.
-
09 Ekim 2009, 01:38
barisayd adlı üyeden alıntı
İnternette 2010 diye satılık motorlar var da ondan sordum. 2010 dedikleri 2009 mu?
tabiki 2009 abicim aynı motor 0 değişiklik sadece 2009 yılında geldi diye 2010 yazıyorlar:=)
[B]34 YVV 98[/B]
-
09 Ekim 2009, 01:42
-
09 Ekim 2009, 01:47
aman tanrım :S ayna 103 lira sinyal 70 lira :S mübarek enzo ferrari sanki :S dostum git 600rr aynası fln al tak çıkma vs.bnm motora ayna aldım geçen gün 10 lira içimden pahalı dedim şimdi sustum :( çok geçmiş olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Bugun ilk defa motosikletimi gordum...pert idi sizlere omur..sasi gitmis...gosterge ve kafa yok...grenaj kalmamis...
Allahima sukur bana yedek parca bulunduda ben ve hanim pert olmadik...
Ama duygulandim ne yalan diyim binesim geldi o hali ile bile ona...
Nasil tozlanmis ...nasilda bakti banaki...icim gitti...
dostum senin motoru nihat abiye geldiği ilk gün gördüm ama sana söyleyemedim :( haftada 3 kez de görüyorum arkadaşım oldukları için gidiyorum sürekli dükkana.bu arada hurdaya çıkacak vs diyordu nihat abi nedir durum?ön takımı yenilesen naked fln olarak kullanılır gibi sanki?
-
09 Ekim 2009, 02:47
ejdermotor adlı üyeden alıntı
slm gt250 almayı düşünüyorum kullanmadım caba taşıyabilirmiyim 150 kg ben 55 kullanan bayan varmı bildiginiz
yaparsın istemekle alakalı başka motordan buna geçincede ağır gelicek neticede
barisayd adlı üyeden alıntı
Yeni bir St Kanuni almak bence daha iyi. Akileos'un dediği gibi sadece satan farklı, bir iki farkla motor aynı. Yeni bir motor nispeten daha az sorunlu olur diye düşünüyorum. Ama bütçemiz ikinci el bir Hyosung'a yetiyorsa o da alınabilir.
2side esasında aynı marka motorlar sadece türkiyede marka tesciliyle alakalı sorunları var ondan farklı marka olarak gelmeye devam etmek zorunda kaldılar...
scuderia06 adlı üyeden alıntı
hyo gt250r baslangıc icin cok dikkatli olunması gereken bir makinadır yoksa cok masraf acar 170 kg az bir agırlık degil sık sık düsürme olasılıgınız çok yüksek..250cc naked ile baslamak daha az masraflı ve ögrenme acısından daha faydalıdır...işin özü paranız çok ise grenajlı motorlar ile bu işe başlayın yoksa başlamayın
ben hep grenajlı motor kullandım ne olmuş
ercnbrkl adlı üyeden alıntı
hysng gt250r 2010 yeni kasa tr gelirmi? gelirse nezaman gelir bilgisi olan warmı şimdiden tşkr
sizlere ömür orası
scuderia06 adlı üyeden alıntı
ben hyodan vazgectim yeni hedefim kawasaki er6
f mi n mi? al sana güzel bi soru
balbar adlı üyeden alıntı
hrkese mrblar...gt250rmi alalı henüz 4 gün oldu...dün gece küçük bir kaza gerçekleştirdim...sol sinyal, ayna,vites pedalı,grenaj ve kafa grenajının sol kısmı çizildi.... fiyatlara baktım kuralkanda
sinyal 70
vites pedalı 140
ayna 103 lira
sonra dedimki acaba yanlışlıkla honda yada kawasakini falan sitesinemi girdim, ama doğru sitedeymişim...korkunç fiyatlar....bunlar ediyo 310 hadi grenajlarıda çizik olmasın diye boyatsan 200 de o tutacak etti 510....
aynam dibinden kırıldı, kaynak yapılabilirmi? yapılabilirse yönlendirceğiniz bir yer varmı?
ayak pedalını kendim söküp diş çekip oraya bir pim geçirdikten sonra bide lastiğini üzerine takıp halletmeye çalışıcam....
sinyal stlerde şeffaf biliyosunuz, çıkma falan bulma şansım varmı?
boya içinde fiyat alabileceğim tavisye edebileceğiniz iyi usta biliyomusunuz....
birde şöyle birşey yapma şansım varmı? örneğin bi arkadaşımın arabasıyla çarpmış gibi göstersek ve tutanak tutsak sigorta karşılasa diyorum...olabilirmi?
balbar adlı üyeden alıntı
pedalı işyerinde hallettik az önce...önce matkapla delik açtık sonra diş çektik, plastik parçanın içindede imbus aşlı civata taktık bide kontra somunu eskisi gibi oldu....en azında vites atabiliyorum artık...şimdi ayna kaynağı ve sinyal kaldı, onuda dediğiniz gibi araştırim nerde bulabilirim diye...grenajı boyatma demişsiniz ama oldukça fazla çiziiğim var...bide çok titiz ve simetri hastası birisiyim...hep gözüm onlara takılır....
peki sen nerde kaynattırmıştın onları?? bana adres verebilirmisin
aynayı kaynakla halledersin bazı yerler çok güzel yapıyor kaynak olduğu bile belli olmuyor hatta ama peglere gelince kaynak işine dikkat et sağlıksız olabilir sonuçta üstüne bastığın birşey motordan düşmeni sağlayabilir riske etme fazla kısa zamanda değiştirmeye bak
ama kontra somunu diye bahsetiğin şeyi anlayamadım tam?
grenaja gelince ufak tefek şeylerse uğraşma pek ole kalsın yeniysen elbet düşersin veya durduğu yerdede olsa boşluğuna gelip düşürüyorsun alışana kadar elleme pek
sinyallerde mobilet sinyalleriyle aynı bu arada eminönünden bulabilirsin rahat
Bugun ilk defa motosikletimi gordum...pert idi sizlere omur..sasi gitmis...gosterge ve kafa yok...grenaj kalmamis...
bırak artık yok ole bi motor
allah sana daha iyilerini kazasız belasız nasip etsin artık kardeşim
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
09 Ekim 2009, 03:48
Serk21 adlı üyeden alıntı
aman tanrım :S ayna 103 lira sinyal 70 lira :S mübarek enzo ferrari sanki :S dostum git 600rr aynası fln al tak çıkma vs.bnm motora ayna aldım geçen gün 10 lira içimden pahalı dedim şimdi sustum :( çok geçmiş olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------
dostum senin motoru nihat abiye geldiği ilk gün gördüm ama sana söyleyemedim :( haftada 3 kez de görüyorum arkadaşım oldukları için gidiyorum sürekli dükkana.bu arada hurdaya çıkacak vs diyordu nihat abi nedir durum?ön takımı yenilesen naked fln olarak kullanılır gibi sanki?
Sasi komple yamulmus kafadan girdik ya gosterge kismi far filan pert topalamay kalksan motorun fiyatini bulcak dolayli olarak pert....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:47 AM ----------
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bırak artık yok ole bi motor
allah sana daha iyilerini kazasız belasız nasip etsin artık kardeşim
Bende biraktim ama gorunce maziler canlandi gozumde...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
09 Ekim 2009, 16:01
Maverick35 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Balbar, İnşallah bu, ilk ve son kazan olur.
çok tşk ederim saolun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 PM ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
BOyat gitsin kardeşim; Şasen yamuk olmadıkça her türlü gideri var motorun!
cakalaz göze çok inanırım ve göz çıkmış oldu diye düşünüyorum şimdilik çizik mizik dursun diyorum, insanların gözü aşina olduktan sonra boyatıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 PM ----------
deli mavi sen nasılsın şu anda??? uzun süre takip ettim durumunu topiklerden, ama bi süre giremeyince siteye takip edemedim...nasılsın son durumun nasıl, eşin nasıl??
-
09 Ekim 2009, 17:06
Hangisi daha sağlıklı Hyosung 2007 ve üzeri mi almalıyım ? Krank sorunundan dolayı yoksa s&t kanuni mi almalıyım neleri farklarıdır.. daha çok dayanıklı olan hangisidir..??
Her yönden değerlendirirseniz.. konfor, benzin, sürat, yavaşlama, hızlanma vs.. vs.. vs.. her yönden yani..
[B]Hastalıktır, Zevktir motosiklet.. Kırmızı ışıkta durup yandaki arabayı süzüp, yeşil yandığında tozunu yutturmaktır motosiklet... ;)[/B]
-
09 Ekim 2009, 17:16
2side aynı motorlar bütün değerleri aynı
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
09 Ekim 2009, 18:27
krank sorunu benim düşüncem istisna tüm motorlarda olduğu sanmıyorum arada bir 2 tane çıkar
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
09 Ekim 2009, 18:44
arkadaşlar merhaba... çok şükür bende hyo'landım.. inşallah hepimiz kazasız belasız bineriz... hepinize huzurlu günler...
-
09 Ekim 2009, 18:53
Bütün arkadaşlara selam. bayadır bu başlığı takip ediyordum.Aynı zamanda alacak bir motor arıyordum kiiiii dün 2009 model bir S&T aldım.. İlk günkü tecrübeme göre motor gayet cici,atak ve heyecan verici. daha önce 2 sene civarında yaz kış scooter kullandım.Ancak bu benim ilk vitesli deneyimim oldugu için dün işten cıktıktan sonra eve gitmeden 1 bucuk saat motorcu abilerim ile motor hakimiyetini kavramak için sakin bir bölgede çalışma yaptım ve sonunda kendimi hazır hissedince cıkıp eve gittim,bu sabah da aynı şekilde işe geldim. birbirimize alışıyoruz yavas yavas.. artık ben de aranızdayım herkese güvenli kazasız belasız ve cezasız sürüşler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)
Bu Konudaki Etiketler