hyo gt250r baslangıc icin cok dikkatli olunması gereken bir makinadır yoksa cok masraf acar 170 kg az bir agırlık degil sık sık düsürme olasılıgınız çok yüksek..250cc naked ile baslamak daha az masraflı ve ögrenme acısından daha faydalıdır...işin özü paranız çok ise grenajlı motorlar ile bu işe başlayın yoksa başlamayın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
@ Fearlesboyy ;
Önceki sayfaları oku da bi açıklama yap bize dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim boy 1.68 sence yetermi alıcam karar verdim ama teredütdeyim boy konusunda sorun olursada honda cbr125 yada derbi 125lik alıcam sizce hyosung a boyum yetermi ?? şimdiden teşekkür
yetmez dersek bakmıyacakmısın bitane motora denemeyecekmisin....
ya oratalıkta bir sürü motor var den ebitanesinin selesine otur bi bak..buradan nasıl bi yardım bekliyon..buna sen karar verecen denemeden olurmu...yoksa tanıdık git bitane satıcıda dene...buradan sana vereceğim bil gi bu olur..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
arkadaşlar forumu günlük okuyorum aynı zamanda zxr 250 (kawasaki) de takip ediyorum iki motor arasında karar durumundayım aslında karar verememe kawa daha sorunsuz makine ama bunun da tipi cazip geliyor fiyat farkı nerdeyse yok gibi zaten siz ne düşünüyorsanız paylaşırsanız sevinirim herkeze kazasız sürüşler
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
hysng gt250r 2010 yeni kasa tr gelirmi? gelirse nezaman gelir bilgisi olan warmı şimdiden tşkr
Valla dostum; 2008 kasa cbr 125 daha gelmediğine göre; 2010 hyosung ne zaman gelir bilinmez... Ama CBR 125 ten önce geleceğinden eminim sanıyorum; 2010 un ilk aylarından sonra Türkiye ye girmeye baslar !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben hyodan vazgectim yeni hedefim kawasaki er6
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
gelir elbet 3 vakte kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
yakışırrrrrrrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
sen bana uzak oturuyorsun ama vardır mutlaka sağda solda bi hyosung, oturup bi bakıver, bi hafif yan yap bakalım tutabilionmu motoru. tutarsan amenna tutamazsan şansına küs..
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
hrkese mrblar...gt250rmi alalı henüz 4 gün oldu...dün gece küçük bir kaza gerçekleştirdim...sol sinyal, ayna,vites pedalı,grenaj ve kafa grenajının sol kısmı çizildi.... fiyatlara baktım kuralkanda
sinyal 70
vites pedalı 140
ayna 103 lira
sonra dedimki acaba yanlışlıkla honda yada kawasakini falan sitesinemi girdim, ama doğru sitedeymişim...korkunç fiyatlar....bunlar ediyo 310 hadi grenajlarıda çizik olmasın diye boyatsan 200 de o tutacak etti 510....
aynam dibinden kırıldı, kaynak yapılabilirmi? yapılabilirse yönlendirceğiniz bir yer varmı?
ayak pedalını kendim söküp diş çekip oraya bir pim geçirdikten sonra bide lastiğini üzerine takıp halletmeye çalışıcam....
sinyal stlerde şeffaf biliyosunuz, çıkma falan bulma şansım varmı?
boya içinde fiyat alabileceğim tavisye edebileceğiniz iyi usta biliyomusunuz....
birde şöyle birşey yapma şansım varmı? örneğin bi arkadaşımın arabasıyla çarpmış gibi göstersek ve tutanak tutsak sigorta karşılasa diyorum...olabilirmi?
pedal ile aynayı kaynak yaptıracaksın sanayide dostum.sinyalide küçük yan sanayii sinyaller var iki adeti 10tl ya erik büyüklüğünde küçük sinyaller.kaynaklar 1o ar tl dan 20 sinyallerde 10 30tl ya biter işin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:41 AM ----------
kolay gelsin
1-bence orjınal sinyali unut sen hem bence kaba küçük üçgen gibi şeffaf al tanesini ben 5 tl ye almıstım
2-çizik için bence motoru boyatma kırık falan yoksa sonra satımda problem yaşarsın(en azından bizim buralarda böyle sanki cok fazla hasarlıda yaptırmış muamelesi görüyor) + bence çizik için para vermemiş olursun
3-Vites pedalı ve aynaya gelince eminim eskisi gibi yapacak mutlaka usta arkadaşlar vardır ki forumda pek çok arkadaş öyle kaynaklı kullanıyor.Mesela benimki 2 si birden kökünden kaynaklı ve asla belli bile değil.birde noyattıgın zaman tamam olur ayna kökünü ) tabi bunlar şahsi fikrim.tersini düşünen arkadaşlarda olabilir
pedalı işyerinde hallettik az önce...önce matkapla delik açtık sonra diş çektik, plastik parçanın içindede imbus aşlı civata taktık bide kontra somunu eskisi gibi oldu....en azında vites atabiliyorum artık...şimdi ayna kaynağı ve sinyal kaldı, onuda dediğiniz gibi araştırim nerde bulabilirim diye...grenajı boyatma demişsiniz ama oldukça fazla çiziiğim var...bide çok titiz ve simetri hastası birisiyim...hep gözüm onlara takılır....
peki sen nerde kaynattırmıştın onları?? bana adres verebilirmisin
2010 Model Yeni Kasa ST Kanuniler Gelmedi...
@ BaLBaR ;
Dostum diğer arkadasların da dediği gibi bzim sinyallerden cok daha hos sinyaller var.. Onlardan alıp takarsın hemn daha sık gözükür motorun.. Fiyatları da 4 te biri fiyatında
Aynaya gelince bir arkadasım aynasını kaynak yaptırdı. Yani kaynak yaptırabiliyorsun; için rahat olsun... Kaynak yaptırabilecek yeri de İST bilen arkadaslar yazacaktır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 73 kullanıcı var. (0 üye ve 73 misafir)