Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Aralık 2007, 00:02
Motorunuz hayırlı olsun. İstanbul'da olmadığım için servis vs. durumunu bilmiyorum.
Lastikler kötü diyeceğim ama normal bir lastik 8 derece sıcaklığın altında özelliğini kaybediyorsa bizim lastikler ne durumdadır kimbilir.
Lastikler kayıyor ama kötülüğünden mi,soğuktan mı anlayamadım henüz.(limitleri hiç zorlamadım gerçi)
Vites düşürürken,vites geçişlerinde falan kayabiliyor.
Değişmesi konusunda herkes hemfikir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
-
01 Aralık 2007, 00:56
ya zaten vıteslı motorlarda alısana kadar arkada lastık vıtes kuculturken hep kayıyo ben yazın cok yasadım ama soonra anladımkı ara gaz vermıomusum arkadas ole yap dedı baktım hakkaten motor kaymıo...ama devrını tutturamadıgım ıcınde yapmıs olabılırm...pekı bundan olmus olabılırmı...ama hakkaten sıcaklıgın cıddı etkısı olabılır...
-
01 Aralık 2007, 00:59
YA hyosung gt250r nakedler aslında hosuma gıdıı :D hem fıyat olarak hem tıp olarakta gozume gırdı :D
Pekı 2 sı arasında sadece tıp farklılıgımı var?
-
01 Aralık 2007, 01:25
iste bende basta yanlıs yapıomusum onu gordum halletık sora...
-
01 Aralık 2007, 01:26
abı bıde benım soruma cevap veren olursa elınden opcem :D
-
01 Aralık 2007, 01:51
evet tip farkı vede birkaç özellik farkı..Gt250r da ek olarak cift ön disk.Digital kadran.
Motorize Birlikler K.lığı......
-
01 Aralık 2007, 01:53
saol abı elleerıden opmusem :D
-
01 Aralık 2007, 19:46
arkadaslar ozellıkle hyo gt 250 r alıcıları ıcın...bugun ankara aydınlıkevlerdekı hyo bayııne gıttım...sıfır hyo lara bakmaya allahım ne gusel motor yaa bu bole ustune bındım 20 dakka oturdum adamla orda muhabbet ettım sankı kontagı cevırım gazlayıp gıdecektım adam bana baya bı guldu nesse...kampanya varmıs ayda 500 500 nısana kadar odeyıp nısanda vergıler vs ıcın 3500 odeyıp 2500 ytl yıde yıne 500 oduomusuz...9000 mılyara anahtar teslım... ankara ıçın...pesın ıse anahtar teslım 8800 e kadar ındı 9100 den...allah ıcın cok ındı yahuu
-
01 Aralık 2007, 19:57
Faik okulda görüşürsek biraz daha etraflıca konuşuruz
Çok indirim yapmış hakkaten
İstanbul'da 2007 model turuncu/siyah için 8000 ytl istiyor bir bayi
2008'ler gelince 2007'leri satmak için uğraşıyorlar ya eski tip(tek renk) olanlar bile ellerinde kalmış galiba
8600 ytl'ye çift rengi, 8500 ytl'ye de tek renk olanı veririm diyorda Aydınlıkevler bayii (1-2 ay önce)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
01 Aralık 2007, 21:25
evet ınternette bende ilan ararken gordum bayıılerın verdıgı fıatı sımdı bunu duyunca bıraz morelım bozuldu... ole olursa bende gıder ıstanbuldan alırım artık napıyım yaa yolda gelırken yavas yavas rodajımı yaparak gelırım evet goruselım asım konusmak ıstıorum motır hakkındakı dusuncelerın benım kararımı etkılıck...bu arada motora oturdum motor cok tatlı allah kullananları kazdan beladan korusun
-
01 Aralık 2007, 21:27
İstanbulda hyosun gt 250r 8 milyar abılerım !!!!
-
01 Aralık 2007, 21:37
sanırım bu gıdısle ben burdan motor lmıcam ıstanbuldan alıcm...neden bu kadar fark var hıııcc anlamıorum cokda anlamsız buluorum bole sey olmaz
-
02 Aralık 2007, 00:35
arkadaşlar bu motorun ön ve arka lastik basınç değerlerini öğrenebilirmiyim sizlerden?
-
02 Aralık 2007, 20:58
walla bunda benm cnıma yettı gelıp ordan almayı cıddı cııd dusunuorum
-
03 Aralık 2007, 10:46
Arkadaşlar gt250 r ın lastik basınc değerleri nedir acaba.?bende katoloğu yok ondan soruyorum..Birde istanbulda zincir koruma plastiğini nereden alabilirim ?
-
03 Aralık 2007, 11:34
Arkadaşlar ben bu makinenin çıplak (naked) olanını çok beğeniyorum. Anladığım kadarıyla ön fren ve kadranlar dışında bir fark yok. Doğrumudur?
Ayrıca 1.91'lik bir kardeşinizin altında oyuncak gibi durur mu?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
03 Aralık 2007, 11:48
Oturuş pozisyonu,grenaj eklersin buna olur biter..Bence oyuncak gibi durmaz motor büyük gösteriyor..Ah benim sana vverdiim cevap gibi anlayanabilerimde benmim sorularıma cevap verse ne güzel olacakta neyse...
-
03 Aralık 2007, 13:44
Süper Moderatör (BBRR)
komutan sor söleyelim ne merak ediyon
zincir koruma lastiği aldığında olması lazım motorun üstünde eğer yoksa balmumcudan ortaköye inen bi ara yol var yol üstünde aşağıda ahmet usta var git o halleder
basıç değeride 30psi diye biliyom ama yanılıyo olabilirim .. şu an elimde klavuz yok
lastik konusu ile ilgili çok abartı bi rakam almışsın .. eyong ile bi bağlantı kur bakalım o uygun fiyatlı yerleri bilir istanbulda.. metzeler 1 numaradır ama dunlopta en az onun kadar iyidir.
aldığın alaette lastiğin yol tutuşu çok önemli ..bu yüzden paraya kıy derim öle zırt pırt deişen bi şey değildir lastik aldınmı iyisini al virajlarda yat uyu..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Aralık 2007, 14:12
B.m.O adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu makinenin çıplak (naked) olanını çok beğeniyorum. Anladığım kadarıyla ön fren ve kadranlar dışında bir fark yok. Doğrumudur?
1.91 boyal oyuncak gibi duracağını sanmıyorum.Motor zaten iyi ve cüsseli.Sorun olmaz yani
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
03 Aralık 2007, 15:05
crayzboyone adlı üyeden alıntı
YA hyosung gt250r nakedler aslında hosuma gıdıı :D hem fıyat olarak hem tıp olarakta gozume gırdı :D
Pekı 2 sı arasında sadece tıp farklılıgımı var?
GT250R' da önde çift disk, dijital kadran, mercek far, ayrıca gidon pozisyonu farklı (supersport tarzı alçak gidon)
shadowofspirit adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gt250 r ın lastik basınc değerleri nedir acaba.?bende katoloğu yok ondan soruyorum..Birde istanbulda zincir koruma plastiğini nereden alabilirim ?
Tek kişi Ön: 29 Psi Arka: 31 Psi
Çift kişi Ön: 29 Psi Arka: 33 Psi
Zincir korumayı tüm Hyosung yetkili servislerine sorabilirsin, hyosung.com.tr de listesine bak istersen
B.m.O adlı üyeden alıntı
2 makinenin birbirinden farkını en üstteki mesajımda yazmıştım,
1,91 boyun sorun olacağını sanmıyorum ama, bir enduronun altında duracağı gibi durmaz tabi
Naked ve "R" arasında, 2. el bir makina almayı düşünürsen, benimkine de bir göz at istersen. Fren, göstergeler, far ve gidon "R", ama makine naked.
Yani grenajlar çıkmış bir GT250R
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 187 kullanıcı var. (0 üye ve 187 misafir)
Bu Konudaki Etiketler